Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    14. Studeni 2020. 16:15

NelaNela

munja

Jao, kad me uhvati glad, ona neka cudna…ajme, uglavnom cekam ultrazvuk da vidimo malu tockicu 🤣🤣🤣
    Bit ce ovo jedna vesela i debela trudnoca, ak bude sve okej!!

Hej
    Ja nemam nikakve simptome , i upravo počeo smeđi iscjedak
    Zvala sam polikliniku samo su rekli da progesteron pijem a ne stavljam
    Bojim se da će ovo lise završiti…

Ja sam imala 10 dan od transfera iscedak braon . Ne obilan al tokom prvog jutarnjeg mokrenja je bio prisutan. Plus uzasni menstrualni bolovi ceo dan . I na kraju pozitivna beta . Nema pravila Nela.  Izvini nisam sad upamtila za sve zene , kad ti radis betu ? Ako si vec to prosla onda prati doktore i trudi se da im verujes. Druge nam nema 🤷🏼‍♀️

IščekivanjeDobrihStvari
    14. Studeni 2020. 16:48

jannanna123

NelaNela

munja

Jao, kad me uhvati glad, ona neka cudna…ajme, uglavnom cekam ultrazvuk da vidimo malu tockicu 🤣🤣🤣

Hej

Ja sam imala 10 dan od transfera iscedak braon . Ne obilan al tokom prvog jutarnjeg mokrenja je bio prisutan. Plus uzasni menstrualni bolovi ceo dan . I na kraju pozitivna beta . Nema pravila Nela. Izvini nisam sad upamtila za sve zene , kad ti radis betu ? Ako si vec to prosla onda prati doktore i trudi se da im verujes. Druge nam nema 🤷🏼‍♀️

Hvala
    A ja sam vec radila betu i bila je u redu, 209, pa treći dan 1339, dns mi je vec 19ti dan od transfera mslm da to nikako nije dobro sada ...
    Imam većinom na papiru  nemam nikakvih simptoma ni menstrualnih a ni ostalih. 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• jannanna123
    14. Studeni 2020. 22:02

NelaNela

jannanna123

NelaNela

munja

Hej

Ja sam imala 10 dan od transfera iscedak braon . Ne obilan al tokom prvog jutarnjeg mokrenja je bio prisutan. Plus uzasni menstrualni bolovi ceo dan . I na kraju pozitivna beta . Nema pravila Nela. Izvini nisam sad upamtila za sve zene , kad ti radis betu ? Ako si vec to prosla onda prati doktore i trudi se da im verujes. Druge nam nema 🤷🏼‍♀️

Hvala
    A ja sam vec radila betu i bila je u redu, 209, pa treći dan 1339, dns mi je vec 19ti dan od transfera mslm da to nikako nije dobro sada …
    Imam većinom na papiru nemam nikakvih simptoma ni menstrualnih a ni ostalih.

Ja kad se uplasim odma pipam grudi, jer su mi inace bolne i onda kazu da tako treba da ostane, ako prestanu da bole nije dobro . 
    Pokrivena si terapijom tako sa ne bi trebalo da bude problema ako doktor kaze da ne brines ...

• Leptirica 90🦋
    15. Studeni 2020. 07:11

Koji su sintomi nakon fransfera 4 dan imam grčeve u jajnicima i bolove..

Azospermia

munja
    15. Studeni 2020. 13:39

Leptirica 90🦋

Koji su sintomi nakon fransfera 4 dan imam grčeve u jajnicima i bolove..

Bolovi nakon stransfera su svakakvi, neko ih nema neko ima. Ja sam imala bolove stalno. 9 i 10 dan sam mislila da cu dobiti od bolova, ali na kraju nisam, cekam petak za ultrazvuk...
    Svako ima neke simptome, neke cure nemaju opce. Sve ti to ovisi od osobe do osobe... neke imaju iscjedak, neke nemaju. Nemoj raditi testove prije vremena, opusti se, uzivaj i pomalo i samo pozitivno...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

IščekivanjeDobrihStvari
    15. Studeni 2020. 16:00

jannanna123

NelaNela

jannanna123

NelaNela

munja

Hej

Hvala
    A ja sam vec radila betu i bila je u redu, 209, pa treći dan 1339, dns mi je vec 19ti dan od transfera mslm da to nikako nije dobro sada …
    Imam većinom na papiru nemam nikakvih simptoma ni menstrualnih a ni ostalih.

Ja kad se uplasim odma pipam grudi, jer su mi inace bolne i onda kazu da tako treba da ostane, ako prestanu da bole nije dobro .
    Pokrivena si terapijom tako sa ne bi trebalo da bude problema ako doktor kaze da ne brines …

A ne znam ni one me ne bole bas... Inače me nisu boljele možda oo noći ina težina neka i ne mogu aw okrenuti  a nema toga sada . Ništa mi ne preostaje nego čekati  ujutro cu uraditi betu... 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

15. Studeni 2020. 16:39

Bok curke, evo mene opet malo iz grupe potpomognuta vol.4.  Uradila sam test na 5 i 6dnt, znam da je rano, nisam si mogla pomoći. To su bila ona dva jeftina ko trakica.. dva puta sam vidjela sjenu..al jedva vidljivu i cure su isto potvrdile. I napravim jos jedan iduce jutro 7dnt negativan skroz. I odlučim kupiti drugaciji test..kao od 23kn onaj iz mullera..i napravim ga jutros na 8dnt i ima crtica. Ovo što pišete za bolove je apsolutno očito svima isto..tako je i meni..evo sutra kao bi trebala dobiti po ciklusu i ko da cu procuriti, nelagoda, grcevi, leđa i bradavice. Tako da tek sada vjerujem frendicama koje rekle da identicno ko pms i to čak do 3mj.može tako biti taj osjećaj. Šaljem vam i fotkicu, želim svima sve najbolje i da svima bude uspješan transfer i nedajte se 🥰😍😇

15. Studeni 2020. 16:41

https://ibb.co/FX92jVd

munja
    15. Studeni 2020. 19:36

Liora, malo si rano radila test, ja sam 6 dan napravila i bio je negativan, a sad evo cekam petak za ultrazvuk. Ali ako se vidi mala crtica to ti je trudnoca. A pogotovo bolovi kao da ces dobiti, isti bili kod mene, uzasni bolovi, ali to se bebe ukopavaju :)). Sve je to normalno, sad cekaj betu, odi 11 dan, ja sam bila 11 i bila je 88. Ali po tvojim aimptomima to je to :))

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

15. Studeni 2020. 19:56

Pa da , al meni bile sjene na 5 i 6 dnt..7 onda negativan  i evo 8dnt pozitivan 😀😀, da da čekam betu jer još ne vjerujem uopće 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.