![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Tajtaj tebi ovo nije prvi postupak? Mislim da nema veze ali nemam pojma - zavisi od terapije. Da li pijes nesto za stitnu - moguce da ti ima veze. Moze bit a i ne mora!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Tajtaj tebi ovo nije prvi postupak? Mislim da nema veze ali nemam pojma - zavisi od terapije. Da li pijes nesto za stitnu - moguce da ti ima veze. Moze bit a i ne mora!
Prvi postupak mi je- zato niti ne znam koji simptomi su normalni, koji ne. U životu mi tijelo nije primilo lijekova valjda koliko je u ovom postupku stimulacije 🙈🙈 Malo mi je povišen tlak, pa me valjda to muči. Čudno. Inače mi je prirodno niži. Pijem Euthyrox radi postupka. Štitnjača mi je inače zdrava, a tsh mi je prije postupka bio nešto iznad 2.5,a kao idealno za postupak je ispod 2...
Meni su rekli da posle transfera odlezim 30 min i da nastavim sa normalnim aktivnostim. Zabranili su tople kupke i saune. Rekli su minda jedem vise proteina, jer zene inace ne jedu dovoljno.
Sto se tice posla tu sam ih pitala dosta jer radim u labu. Iako sam cesto u kancelariji, povremeno ulazim u lab. Rekose minda rsrim sve normalno sa izuzetkom od dizanja teskih stvari. Ne teze od 3 kg. I naravno da se ne izlazem toksicnim hemikalijama koje su zabranjene za trudnice. Prvi transfer sam radila i bilo mi je ok. Bila biohemijska. Drugi transfer nisam radila i izludila sam kod kuce jer sta god da sam radila samo sam mislila na to sta ce biti.
Cure Jo's jedno pitanje..
Nakon koliko Dana se dobije menstruacija nakon neuspjelog kriotransfera? Jucer Sam prestala sa tabletama.
Ja sam nakon 3 dana u oba slucaja. Transfer u stimuliranom i FET.
Zao mi je sto nije pozitivno ispalo na kraju za tebe, ali samo hrabro napred. ☺️
Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??
Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.
Beta danas 171,2. Danas je 9dnt...jel moguce da je blizanacka??? 😬🤦🏼♀️😱😱
Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??
Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.
Kikovica, moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak... Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama... Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo... kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..
Beta danas 171,2. Danas je 9dnt…jel moguce da je blizanacka??? 😬🤦🏼♀️😱😱
Suuuper 🙂 Paaa, to je jako lijepa beta za 9dnt 🙂🙂🙂 Čestitam!
Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.Kikovica,moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak… Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama… Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo… kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..
Hvala 🥰.
Aaaaaaa, nisam znala da si na ljekovima. Onda moguce da se nesto izvrnulo 😅
Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.Kikovica,moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak… Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama… Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo… kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..
Hvala 🥰.
Aaaaaaa, nisam znala da si na ljekovima. Onda moguce da se nesto izvrnulo 😅
To su lijekovi koje sam počela piti nakon punkcije. Također su mi na transferu rekli da nastavim. Detorcin, Folacin, Aspirin i Utrogestan vaginalno. Tebi nisu ništa propisali nakon transfera??
Sortiraj odgovore
Najstariji