Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    18. Veljača 2020. 20:28

Tajtaj tebi ovo nije prvi postupak? Mislim da nema veze ali nemam pojma - zavisi od terapije. Da li pijes nesto za stitnu - moguce da ti ima veze. Moze bit a i ne mora! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

18. Veljača 2020. 21:05

JECIKA

Tajtaj tebi ovo nije prvi postupak? Mislim da nema veze ali nemam pojma - zavisi od terapije. Da li pijes nesto za stitnu - moguce da ti ima veze. Moze bit a i ne mora!

Prvi postupak mi je- zato niti ne znam koji simptomi su normalni, koji ne. U životu mi tijelo nije primilo lijekova valjda koliko je u ovom postupku stimulacije 🙈🙈 Malo mi je povišen tlak, pa me valjda to muči. Čudno. Inače mi je prirodno niži. Pijem Euthyrox radi postupka. Štitnjača mi je inače zdrava, a tsh mi je prije postupka bio nešto iznad 2.5,a kao idealno za postupak je ispod 2... 

• Jams1
    18. Veljača 2020. 21:22

Meni su rekli da posle transfera odlezim 30 min i da nastavim sa normalnim aktivnostim. Zabranili su tople kupke i saune. Rekli su minda jedem vise proteina, jer zene inace ne jedu dovoljno. 

Sto se tice posla tu sam ih pitala dosta jer radim u labu. Iako sam cesto u kancelariji, povremeno ulazim u lab. Rekose minda rsrim sve normalno sa izuzetkom od dizanja teskih stvari. Ne teze od 3 kg. I naravno da se ne izlazem toksicnim hemikalijama koje su zabranjene za trudnice. Prvi transfer sam radila i bilo mi je ok. Bila biohemijska. Drugi transfer nisam radila i izludila sam kod kuce jer sta god da sam radila samo sam mislila na to sta ce biti. 

• Jams1
    18. Veljača 2020. 21:24

Danijela93

Cure Jo's jedno pitanje..
    Nakon koliko Dana se dobije menstruacija nakon neuspjelog kriotransfera? Jucer Sam prestala sa tabletama.

Ja sam nakon 3 dana u oba slucaja. Transfer u stimuliranom i FET. 
    Zao mi je sto nije pozitivno ispalo na kraju za tebe, ali samo hrabro napred. ☺️

kikovica
    19. Veljača 2020. 07:42

TajTaj

Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??

Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima. 

kikovica
    19. Veljača 2020. 09:35

Beta danas 171,2. Danas je 9dnt...jel moguce da je blizanacka??? 😬🤦🏼‍♀️😱😱

19. Veljača 2020. 09:49

kikovica

TajTaj

Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??

Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.

Kikovica, moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak... Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama... Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo... kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..

19. Veljača 2020. 09:53

kikovica

Beta danas 171,2. Danas je 9dnt…jel moguce da je blizanacka??? 😬🤦🏼‍♀️😱😱

Suuuper 🙂 Paaa, to je jako lijepa beta za 9dnt 🙂🙂🙂 Čestitam!

kikovica
    19. Veljača 2020. 11:05

TajTaj

kikovica

TajTaj

Kikovica,moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak… Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama… Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo… kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..

Hvala 🥰.

Aaaaaaa, nisam znala da si na ljekovima. Onda moguce da se nesto izvrnulo 😅

19. Veljača 2020. 11:12

kikovica

TajTaj

kikovica

TajTaj

Kikovica,moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak… Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama… Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo… kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..

Hvala 🥰.

Aaaaaaa, nisam znala da si na ljekovima. Onda moguce da se nesto izvrnulo 😅

To su lijekovi koje sam počela piti nakon punkcije. Također su mi na transferu rekli da nastavim. Detorcin, Folacin, Aspirin i Utrogestan vaginalno. Tebi nisu ništa propisali nakon transfera??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.