![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??
Tajtaj, malo se probaj smiriti, to ti je od nervoze i stresa. Setaj na svjezem zraku, disi polakse i zaokupi se drugim stvarima.Kikovica,moguće sve. Baš sam sad čitala da od lijekova Decortin se može povisiti tlak, srce uznemiriti i javiti crvenilo u licu. Također i od Euthyroxa, makar Euthyrox pijem od kraja 11.mjeseca i nisam ništa osjetila do sada. Danas se ok osjećam, ali i dalje mi je malo povišen tlak… Simptome apsolutno nikakve nemam, čak osjetim da nestaju svi ovi silni hormoni koje sam unijela injekcijama… Jedino su mi cice malo napuhane i mrvicu osjetljive. Ostalo… kao da se vraćam u normalu 🤔😏 Ne sviđa mi se to nimalo..
Hvala 🥰.
Aaaaaaa, nisam znala da si na ljekovima. Onda moguce da se nesto izvrnulo 😅
To su lijekovi koje sam počela piti nakon punkcije. Također su mi na transferu rekli da nastavim. Detorcin, Folacin, Aspirin i Utrogestan vaginalno. Tebi nisu ništa propisali nakon transfera??
Utrogestan i Estrofem ali nemam nikakvih nuspojava osim bolnih grudi.
Taj Taj ja sam sobila decortin, utrogestan, fragmin, folacin i pijem eutirox, nemam nikakvih problema, prvih oar dana neka vrtoglavica ( povezala sa tlakom ) A moze biti i tjeskoba ti a moze biti zbog ljekova... svakako probaj disanje i opustanje da peode i da se umiris....
Taj Taj ja sam sobila decortin, utrogestan, fragmin, folacin i pijem eutirox, nemam nikakvih problema, prvih oar dana neka vrtoglavica ( povezala sa tlakom ) A moze biti i tjeskoba ti a moze biti zbog ljekova… svakako probaj disanje i opustanje da peode i da se umiris….
Vuky, evo danas mi je već bolje. Kako si ti? Kada planiraš raditi test? Imaš li simptoma?
plan je cekati betu, ali ne znam dal cu izdrzati... jedan tren nista simptoma... jedsn tren menstrualni bolovi... pa trcim da vidim ako sam dobila... od 5dt me nesto grci, probada, zateze, pa taj ko pms... sad htjela peglati pa me pocelo probadati tako da nista od toga... uglavnom, svi simptomi nista ne znace... i ne simptomi isto tako... a stres do bete samo takav... budim se nocu i tako...
plan je cekati betu, ali ne znam dal cu izdrzati… jedan tren nista simptoma… jedsn tren menstrualni bolovi… pa trcim da vidim ako sam dobila… od 5dt me nesto grci, probada, zateze, pa taj ko pms… sad htjela peglati pa me pocelo probadati tako da nista od toga… uglavnom, svi simptomi nista ne znace… i ne simptomi isto tako… a stres do bete samo takav… budim se nocu i tako…
I ja isto. Noćas me oko 3:40 probudilo pišanje. Nisam mogla zaspati ponovo do iza 5. Ja malo nešto radim po kući, malo ležim. Planiram danas i u šetnju. Jučer nisam bila jer je kišica zezala pomalo cijeli dan i bilo je hladno. Makar, nekako sam sve više mišljenja da to ništa ne utječe na implementaciju ako je plod pravi. Ako nije, nikakvo naše ponašanje ne može pomoći da se razvija. Ne znam. Pročitala sam hrpu toga i sve mi nekako izgleda da ta implementacija ne ovisi o nama...
Cure ja sam danas 7dnt radila test i negativan je, recite mi da je to prerano. Vraćene su mi dvi blastice.
Cure ja sam danas 7dnt radila test i negativan je, recite mi da je to prerano. Vraćene su mi dvi blastice.
Bok Rita!
I ja sam ga radila 7dnt i bio je pozitivan.
Mozda netko ima drugacije iskustvo.
Zao mi je ako nije uspjelo 😞
Bolje je ne raditi te testove!!! Samo se dodatno uznemiravamo! I ako je pozitivan i ako je negativan ništa ne garantira.... odnosno ništa nije “sigurno” do pravilnog duplanja bete! Kao sto smo se uvjerili na ovim našim stranicama....🙁
plan je cekati betu, ali ne znam dal cu izdrzati… jedan tren nista simptoma… jedsn tren menstrualni bolovi… pa trcim da vidim ako sam dobila… od 5dt me nesto grci, probada, zateze, pa taj ko pms… sad htjela peglati pa me pocelo probadati tako da nista od toga… uglavnom, svi simptomi nista ne znace… i ne simptomi isto tako… a stres do bete samo takav… budim se nocu i tako…
I ja isto. Noćas me oko 3:40 probudilo pišanje. Nisam mogla zaspati ponovo do iza 5. Ja malo nešto radim po kući, malo ležim. Planiram danas i u šetnju. Jučer nisam bila jer je kišica zezala pomalo cijeli dan i bilo je hladno. Makar, nekako sam sve više mišljenja da to ništa ne utječe na implementaciju ako je plod pravi. Ako nije, nikakvo naše ponašanje ne može pomoći da se razvija. Ne znam. Pročitala sam hrpu toga i sve mi nekako izgleda da ta implementacija ne ovisi o nama…
I ja sam stalno na wc-u 🤞🏻
Bok Rita!
I ja sam ga radila 7dnt i bio je pozitivan.
Mozda netko ima drugacije iskustvo.
Zao mi je ako nije uspjelo 😞
Radit ću betu preksutra pa ćemo vidit, zabrinuta 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji