Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rita30
    19. Veljača 2020. 14:42

maltezer

Bolje je ne raditi te testove!!! Samo se dodatno uznemiravamo! I ako je pozitivan i ako je negativan ništa ne garantira…. odnosno ništa nije “sigurno” do pravilnog duplanja bete! Kao sto smo se uvjerili na ovim našim stranicama….🙁

Znam, al šta je tu je sad, uf.. Vidit ćemo

19. Veljača 2020. 14:51

kikovica

TajTaj

vuky

plan je cekati betu, ali ne znam dal cu izdrzati… jedan tren nista simptoma… jedsn tren menstrualni bolovi… pa trcim da vidim ako sam dobila… od 5dt me nesto grci, probada, zateze, pa taj ko pms… sad htjela peglati pa me pocelo probadati tako da nista od toga… uglavnom, svi simptomi nista ne znace… i ne simptomi isto tako… a stres do bete samo takav… budim se nocu i tako…

I ja isto. Noćas me oko 3:40 probudilo pišanje. Nisam mogla zaspati ponovo do iza 5. Ja malo nešto radim po kući, malo ležim. Planiram danas i u šetnju. Jučer nisam bila jer je kišica zezala pomalo cijeli dan i bilo je hladno. Makar, nekako sam sve više mišljenja da to ništa ne utječe na implementaciju ako je plod pravi. Ako nije, nikakvo naše ponašanje ne može pomoći da se razvija. Ne znam. Pročitala sam hrpu toga i sve mi nekako izgleda da ta implementacija ne ovisi o nama…

I ja sam stalno na wc-u 🤞🏻

Kikovica, a kakva si sa spavanjem? Spavaš ok većinu noći?

19. Veljača 2020. 14:54

Rita30

maltezer

Bolje je ne raditi te testove!!! Samo se dodatno uznemiravamo! I ako je pozitivan i ako je negativan ništa ne garantira…. odnosno ništa nije “sigurno” do pravilnog duplanja bete! Kao sto smo se uvjerili na ovim našim stranicama….🙁

Rita, je li bio icsi ili samo ivf? Kažu da se kod icsi kasnije vidi... Ja mislim da neću radit test do bete. Mislim, uopće se ne osjećam "trudno", pa nemam potrebe niti uopće razmišljam o testu... Ti Rita samo pozitivno. Ništa nije gotovo.

• Rita30
    19. Veljača 2020. 15:05

TajTaj

Rita30

maltezer

Rita, je li bio icsi ili samo ivf? Kažu da se kod icsi kasnije vidi… Ja mislim da neću radit test do bete. Mislim, uopće se ne osjećam "trudno", pa nemam potrebe niti uopće razmišljam o testu… Ti Rita samo pozitivno. Ništa nije gotovo.

Ivf je bio. Nije još gotovo, da 😘

19. Veljača 2020. 15:09

Rita30

TajTaj

Rita30

maltezer

Rita, je li bio icsi ili samo ivf? Kažu da se kod icsi kasnije vidi… Ja mislim da neću radit test do bete. Mislim, uopće se ne osjećam "trudno", pa nemam potrebe niti uopće razmišljam o testu… Ti Rita samo pozitivno. Ništa nije gotovo.

Bravo! Pozitiva će nam donijeti uspjeh, vidjet ćeš 😍
    Jel imaš neke simptome kad si odlučila raditi test tako rano ili je samo znatiželja? 🙂🙂

kikovica
    19. Veljača 2020. 15:12

TajTaj

kikovica

TajTaj

vuky

plan je cekati betu, ali ne znam dal cu izdrzati… jedan tren nista simptoma… jedsn tren menstrualni bolovi… pa trcim da vidim ako sam dobila… od 5dt me nesto grci, probada, zateze, pa taj ko pms… sad htjela peglati pa me pocelo probadati tako da nista od toga… uglavnom, svi simptomi nista ne znace… i ne simptomi isto tako… a stres do bete samo takav… budim se nocu i tako…

I ja isto. Noćas me oko 3:40 probudilo pišanje. Nisam mogla zaspati ponovo do iza 5. Ja malo nešto radim po kući, malo ležim. Planiram danas i u šetnju. Jučer nisam bila jer je kišica zezala pomalo cijeli dan i bilo je hladno. Makar, nekako sam sve više mišljenja da to ništa ne utječe na implementaciju ako je plod pravi. Ako nije, nikakvo naše ponašanje ne može pomoći da se razvija. Ne znam. Pročitala sam hrpu toga i sve mi nekako izgleda da ta implementacija ne ovisi o nama…

I ja sam stalno na wc-u 🤞🏻
    Kikovica,a kakva si sa spavanjem? Spavaš ok većinu noći?

Budim se jednom oko 4/5h na pisanje 😬

• Rita30
    19. Veljača 2020. 15:18

TajTaj

Rita30

TajTaj

Rita30

maltezer

Jel imaš neke simptome kad si odlučila raditi test tako rano ili je samo znatiželja? 🙂🙂

Prokleta znatizelja, računam ako su blizanci da ću vidit neku crticu 🤦‍♀️

19. Veljača 2020. 15:32

Rita30

TajTaj

Rita30

TajTaj

Rita30

maltezer

Prokleta znatizelja, računam ako su blizanci da ću vidit neku crticu 🤦‍♀️

Ništa još nije isključeno, samo strpljivo 🙂❤

• Danigr
    19. Veljača 2020. 15:46

Meni danas 8 dan nakon ET 2 blastice..
    Od straha i neuspjeha radila test..

• Danigr
    19. Veljača 2020. 16:08

Ne mogu učitati sliku,ali vidi se druga,svjetlija crta..
    Neznam da se počnem veseliti ili ne!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.