Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    18. Veljača 2020. 11:48

maltezer

Kikovica
    Ja sam sve živo falila!!! 😂
    Radila si vruće kupke, usisavala , prala prozore, čistila 😱 😂 nisam imala pojma da se to kao ne smije … rekli su mi da se ponašam normalno !

Ahahahaah umirem od smijeha 😂😂😂 ...da sve normalno: jesti, spavati, piskiti a ne ko ratrak po kuci drmati. Vruce kupke mi je gin zabranila 🙄. 

• maltezer
    18. Veljača 2020. 12:05

A što da ti kažem 😂
    Znala sam za saune, bazene i slično, ali sam pretpostavljala da je to zbog opasnosti od bakterija i gljivica, a o toplini nisam razmišljala ...

• brita
    18. Veljača 2020. 12:23

Ja sam na bolovanju,posao mi je 100 % stres pa zato,a i bas sam se htjela maknuti od svega,ovako laganini doma,malo po kuci malo rucak i za cas prode dan,ja sam pusac,i zapalim do 4 cigarete nekako mi se trazi,i popijem kavu ,pazim kolko mogu,a i od jucer me spavanje neko ulovilo ,popodne me sam prebaci u krevet,mislim si sta bude bude,a u petak cu luditi vjerovatno 😂

Danijela93
    18. Veljača 2020. 12:59

Pozdrav cure Evo da vam se I ja javim. 
    Bila sam jucer na ultrazvuku I rekao mi je kao moze biti nemora biti kao Cudi se sto Mi je jako velik kao endometrij(a ja pijem sok od nara pola case na dan) 
    Neznam Dali to moze skoditi????

Onda je rekao da izvadim krv I naravno da je beta negativna.
    Eto jucer Sam bila koma iako Sam znala da od toga nema nista kad je test pokazao prvo pozitivno PA negativno. 

Uglavnom kako god Mi imamo jos 2 smrzlica to jest 3 Ali 2 su zaledena na jednom. 
    Uglavnom Malo cu pricekati pustiti da Mi se tijelo oporavi I probaat cemo sami ako ne Onda cemo opet probati.. 

Neznam sta da vam kazem zelim vam svu srecu. 

18. Veljača 2020. 13:15

maltezer

Kikovica
    Ja sam sve živo falila!!! 😂
    Radila si vruće kupke, usisavala , prala prozore, čistila 😱 😂 nisam imala pojma da se to kao ne smije … rekli su mi da se ponašam normalno !

maltezer, pa ja mislim da ovo čišćenje i ne smeta ako je umjerenim tempom.. 

kikovica
    18. Veljača 2020. 13:23

Danijela93

Bila sam jucer na ultrazvuku I rekao mi je kao moze biti nemora biti kao Cudi se sto Mi je jako velik kao endometrij(a ja pijem sok od nara pola case na dan)

Eto jucer Sam bila koma iako Sam znala da od toga nema nista kad je test pokazao prvo pozitivno PA negativno.

Uglavnom kako god Mi imamo jos 2 smrzlica to jest 3 Ali 2 su zaledena na jednom.
    Uglavnom Malo cu pricekati pustiti da Mi se tijelo oporavi I probaat cemo sami ako ne Onda cemo opet probati..

Danijela,

Nadam se da si dobro? Pokusaj se sabrati i nemoj se kriviti. Jednostavno nije upalilo ovaj put. Imas jos pokusaja pa ce upaliti 🤞🏻♥️
    Zelim ti puno srece ☘️

Danijela93
    18. Veljača 2020. 13:42

kikovica

Danijela93

Danijela,

Nadam se da si dobro? Pokusaj se sabrati i nemoj se kriviti. Jednostavno nije upalilo ovaj put. Imas jos pokusaja pa ce upaliti 🤞🏻♥️
    Zelim ti puno srece ☘️

Hvala ti puno.. 

A tebi cestitam od srca 💕

18. Veljača 2020. 18:16

Cure, još jedno pitanje 😁😁 Dakle, meni je danas 3dnt i zadnjih par dana se osjećam nekako čudno u prsima. Ne znam jel to mogu pripisati ikakvim simptomima, ali taj osjećaj mi se nekako pojavio nakon transfera. Onako malo uznemireno srce i kao da plitko dišem. Mislite li da to ima veze s ičim oko postupka??

Danijela93
    18. Veljača 2020. 18:45

Cure Jo's jedno pitanje.. 
    Nakon koliko Dana se dobije menstruacija nakon neuspjelog kriotransfera?  Jucer Sam prestala sa tabletama. 

• maltezer
    18. Veljača 2020. 19:49

Danijela93 
    Moj transfer je bio svježi , dobila sam sa zakašnjenjem od dva dana. Taj dan sam dobila, napravila betu i prestala s terapijom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.