Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    17. Veljača 2020. 16:53

maltezer

Zaza
    Pitam te zato da usporedim sa sobom. Meni su bolovi isto krenuli peti dan nakon transfera, ali ja imam jako kratke cikluse, svakih 25 dana. Tako da je taj dan meni takoder i vrijeme kad mi inače počinju pms bolovi. Ja sam trebala dobit M deseti dan od transfera.
    Mislim da je u tvom slučaju rano za pms bolove!

Vidjet ćemo. :) Moguće da se sve pošemerilo od Utrogestana. Zapravo što mora biti, biti će. Samo je to lakše reći i napisati, ali teže ne razmišljati o tome, jel tako? 

• maltezer
    17. Veljača 2020. 17:17

ZaZa
    Iskreno, ja sam jutros osjetila olakšanje kad sam dobila! To stanje iščekivanja a bez icega za uhvatiti se je prestrašno! Sad sam bar u miru. Punim baterije za slijedeći pokušaj! Zadnja tri dana su mi bila noćna mora, znam da ću dobiti a svi me uvjeravaju da neću….
    Tebi je definitivno rano za pms! Može bit i implantacija, reakcija na hormone, svašta! 
    Mislim da je nemoguce skrenuti misli 😂
    Računaj da si na dobrom putu i smiri se!!!
    Drzim fige!!!😘🙏🏻💪🏻
    JECIKA
    17. Veljača 2020. 18:16

Kikovica bravo.. Bolji plus odavni nisam vidjela na 7dnt. Da jnisu blizanci ? Matezer samo hrabro dalje.. Svaka od nas je to prosla. Znam kako se osjecas ali doci ce i nas plus! Zaza tebe cekamo.. newgirl ja bih na tvom mjestu odmah sjutra radila betu.. U odnosu na ono sto sam ja procitala ta beta je manja od prosjeka. Zelim ti srecu 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

kikovica
    17. Veljača 2020. 18:25

JECIKA

Kikovica bravo.. Bolji plus odavni nisam vidjela na 7dnt. Da jnisu blizanci? Matezer samo hrabro dalje.. Svaka od nas je to prosla. Znam kako se osjecas ali doci ce i nas plus! Zaza tebe cekamo..newgirl ja bih na tvom mjestu odmah sjutra radila betu.. U odnosu na ono sto sam ja procitala ta beta je manja od prosjeka. Zelim ti srecu

Hvala ti 🥰! Sve su opcije otvorene 😂😂...mislim da bi suprug bio presretan 👨‍👦‍👦...a ja nisam bas za tu kombinaciju 🙈

JECIKA
    17. Veljača 2020. 21:03

Kikovica prenesi nam znanje  ima previse info a mozda si vec pisala. Je li ti orvi postupak? Koliko si imala js? Ako ti nije prvi postupak - jesi nesto uradila sto nisi u proslim? 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

kikovica
    17. Veljača 2020. 21:20

JECIKA

Kikovica prenesi nam znanjeima previse info a mozda si vec pisala. Je li ti orvi postupak? Koliko si imala js? Ako ti nije prvi postupak - jesi nesto uradila sto nisi u proslim?

Evo reci cu ti iako mislim da je to sve vrlo individualno. Pokusavali 5 godina prirodno. Ja 38g, suprug 50g. Amh 8,4. Dijagnoza adenomioza. Isla sam odmah privatno na preporuku jer sam htjela ici kod nekoga tko pristupa individualno i tko ima neke rezultate iza sebe 
    4/2019 sam isla u punu stimulaciju, dobili 11 js od toga se 10 oplodilo, dvije su mi vratili 3 dan ali sam bila u hiperu i znala sam odmah da to nece uspjeti. Od ovih ostalih 8 samo dvije su prezivjele u 5-ti dan i njih sam zamrznula. 6/2019 krecem ponovo estrofem 3x1 + utrogestan 3x2 ali odustajem na pola jer sam bila u stresu i osjecala sam da mi tijelo nije spremno...tada mi je endometrij bio 6mm.
    1/2020 krecemo opet ista terapija, endometrij 8,2 i evo ga +. S tim da mi je doktorica odmah rekla da cu sigurno zatrudniti ovaj put jer kaze da joj sve izgleda spremno...kaze muz kad je izasla iz sobe gdje mi je radila transfer da je podigla ruke pobjednicki “kao ja sam maher” 😂😂
    Simptome kao sto sam napisala nemam, bole me grudi na dane vise na dane manje, streca me tu i tamo u donjem dijelu trbuha ali nista pretjerano ili neugodno...jedino imam prehladu cijelo vrijeme ako je to simptom 🤷🏼‍♀️...mogu ti reci da jedino sto znam je da nisam pod stresom trenutno i da sam bas easy...inace sam nabrijana 100 na sat 🙈

JECIKA
    17. Veljača 2020. 21:44

Meni je najveci neprijatelj razmisljanje i pomisao na to da cu ostati bez djece. Ne znam kako da se izborim sa tim. A mislim da postupak zavisi od mog prsihickog stanja jer mi je sve ostalo u granicama normale. Pomisljam na to da pijem neki alkohol cim krenem u stimulaciju nego se bojim kontra efekta 

kikovica
    17. Veljača 2020. 21:59

JECIKA

Meni je najveci neprijatelj razmisljanje i pomisao na to da cu ostati bez djece. Ne znam kako da se izborim sa tim. A mislim da postupak zavisi od mog prsihickog stanja jer mi je sve ostalo u granicama normale. Pomisljam na to da pijem neki alkohol cim krenem u stimulaciju nego se bojim kontra efekta

10 godina sam cekala svoje prvo dijete...prvo spontani, pa endometrioza, pa sekundarni sterilitet, izostanak ovulacije pa krvarenje preko 50 dana...morala sam tabletama izazivati menstruaciju a onda je poslije nisu mogli zaustaviti. Prosla faze plakanja, histerije i ravnodusnosti...
    Dijete nam se dogodilo tako spontano i onda kada sam ja bila u miru sa sobom.
    Ne gubi nadu ali ne ocajavaj...ja sam rekla ako ne uspijem imati dijete naci cu neki drugi cilj i posvetiti se tome...ne moraju svi biti roditelji iako uz danasnja cuda medicine i nemoguce je moguce 🙏🏻. 
    Ja puno citam i imam psa tako da dosta setam pa mi to makne misli od non stop razmisljanja o tome hocu li imati dijete ili ne 😅

kikovica
    17. Veljača 2020. 22:07

kikovica

JECIKA

10 godina sam cekala svoje prvo dijete…prvo spontani, pa endometrioza, pa sekundarni sterilitet, izostanak ovulacije pa krvarenje preko 50 dana…morala sam tabletama izazivati menstruaciju a onda je poslije nisu mogli zaustaviti. Prosla faze plakanja, histerije i ravnodusnosti…
    Dijete nam se dogodilo tako spontano i onda kada sam ja bila u miru sa sobom.
    Ne gubi nadu ali ne ocajavaj…ja sam rekla ako ne uspijem imati dijete naci cu neki drugi cilj i posvetiti se tome…ne moraju svi biti roditelji iako uz danasnja cuda medicine i nemoguce je moguce 🙏🏻.
    Ja puno citam i imam psa tako da dosta setam pa mi to makne misli od non stop razmisljanja o tome hocu li imati dijete ili ne 😅

I u petak je suprug slavio rodjendan pa sam popila 2-3 case vina 🥂

• maltezer
    17. Veljača 2020. 22:20

Hrabrice, kako se sad otarasiti upitnika nad glavom i pitanja zašto nije uspjelo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.