![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
TajTaj ja sam ma bolovanju od pocetka folikulometrija jer mi je klinika daleko od posla i ostati cu do bete da budem ovaj period sa muzem, 2. put mi je da prolazim … sljedeci cu peomjwniti kliniku i mislim da necu na bolovanje vise… glupo mi… mislila sam bila iz prve cemo… a sad reko idemo jos jednom … bo…
U kojoj si klinici?
TajTaj ja sam ma bolovanju od pocetka folikulometrija jer mi je klinika daleko od posla i ostati cu do bete da budem ovaj period sa muzem, 2. put mi je da prolazim … sljedeci cu peomjwniti kliniku i mislim da necu na bolovanje vise… glupo mi… mislila sam bila iz prve cemo… a sad reko idemo jos jednom … bo…
Vuky, kada vadiš betu?
maltezervidjela sam da si slicno pitanje postavila i na temi potpomognuta! Nemoj se opterecivati zasto nije uspjelo, nemoj sebe kriviti ili misliti sto se moglo drugacije…. proslo je, idemo dalje… i boli, bas jako boli, ja sam poslje svog prvog mislila da ne mogu nastaviti ovu pricu… ali to ne glupo, jer uspjesnost ivf nije tako velika kako mislimo ( kako sam ja mislila) i kad je ko sve ok… I evo me opet u fazi cekanja …. uvjerena da i ovsj put nista…i vec pomalo slazem plan za dalje …. moramo tako…maltezer i vuky žao mi je. Vjerojatno si ta pitanja postavljaju svi kojima ne uspije. I prvi put i drugi put. Ja još ni ne znam ishod iako osjećam da neće biti dobro pa imam tisuću pitanja i pretpostavki. Možda sam trebala više odmarati, možda nisam trebala ići na posao jer iako sam rekla direktoru da moram mirovati, nije to baš registrirao. Možda nisam smjela popiti onu kavu ili pojesti onaj veeeeliki komad torte. Možda sam trebala ostati na mediteranskoj prehrani zbog povišenog TSH-a iako sam se noćima budila gladna i osjećala da mi je imunitet od svega toga pao. Brdo toga. Onda se sjetim da u tome svemu nisam sama. Imam njega koji mi je podrška i zajedno smo u svemu bez obzira na sve. I ako je suđeno, suđeno je. Iako znam da i meni samoj ta rečenica teško pada. Život nam je i ovako lijep, ali bio bi popunjeniji s jednom mrvicom. Tisuću zašto, tisuću zato. Cure, držimo se i budimo jedna drugoj podrška. ❤🙏
Bravo za ovo. ❤️❤️❤️❤️❤️
Drzimo se zajedno cure ☺️🥰
Cure, kako vi s bolovanjem u tom periodu od transfera do bete? Ja sam imala transfer u subotu, a razmišljam da bih išla sutra radit. Zvala sam gina i kaže mi da kako hoću. Kao nije problem pokrit mi bolovanje do bete, ali mogu ići i radit ako se osjećam ok. Ne znam sad ni sama. Već mi je doma malo dosadno. Vuče me pospremanje, ribanje kuće što je više fizički posao nego da idem na posao… Kako vi prakticirate bolovanje u postupcima?
Pa nisam uspjela zapratiti koji posao radiš. Ja na bolovanju nisam bila uopće. Tu i tam ako sam uzela dan jer sam bila napeta i jer mi bilo teško sjediti. Radim uredski posao i realno od 8 sati, sigurno sjedim 6,5 sati ako ne i više. Prošećem ja, ali čini mi se da to nije to. Kod kuće se ipak više krećem, stojim. Malo pospremiš, malo opeglaš, opereš suđe, prošećeš po svježem zraku. U firmi samo sjediš i sjediš. Nije dobro za cirkulaciju. Ne znam. Meni je sada iskreno žao što si nisam uzela bolovanje. Radila bih malo od kuće iz razloga što ne želim sve prepustiti kolegicama. Tu smo uvijek jedna za drugu pa mislim da ne bi bilo fer prema njima. Ali sve smo različite. Meni punkcija nije bila uopće bolna, transfer mi je bio nelagodniji. 🤔
Cure, kako vi s bolovanjem u tom periodu od transfera do bete? Ja sam imala transfer u subotu, a razmišljam da bih išla sutra radit. Zvala sam gina i kaže mi da kako hoću. Kao nije problem pokrit mi bolovanje do bete, ali mogu ići i radit ako se osjećam ok. Ne znam sad ni sama. Već mi je doma malo dosadno. Vuče me pospremanje, ribanje kuće što je više fizički posao nego da idem na posao… Kako vi prakticirate bolovanje u postupcima?
Pa nisam uspjela zapratiti koji posao radiš. Ja na bolovanju nisam bila uopće. Tu i tam ako sam uzela dan jer sam bila napeta i jer mi bilo teško sjediti. Radim uredski posao i realno od 8 sati, sigurno sjedim 6,5 sati ako ne i više. Prošećem ja, ali čini mi se da to nije to. Kod kuće se ipak više krećem, stojim. Malo pospremiš, malo opeglaš, opereš suđe, prošećeš po svježem zraku. U firmi samo sjediš i sjediš. Nije dobro za cirkulaciju. Ne znam. Meni je sada iskreno žao što si nisam uzela bolovanje. Radila bih malo od kuće iz razloga što ne želim sve prepustiti kolegicama. Tu smo uvijek jedna za drugu pa mislim da ne bi bilo fer prema njima. Ali sve smo različite. Meni punkcija nije bila uopće bolna, transfer mi je bio nelagodniji. 🤔
Isto uredski posao s pojačanom dozom stresa 😁 Ono tempo ne 100, nego 150%.
Ma budem ostala doma ipak još malo, mislim...
Nego, htjela sam vas još pitati za mišljenje. Čitajući po netu sve i svašta o ponašanju nakon transfera, vidjela sam da žene prakticiraju sve kućanske poslove osim peglanja i usisavanja. Nije mi to baš logično jer mi npr. usisavanje nije nikakav fizički posao (vučem cijev od usisavaca na kotačima). Radite li vi to ili isto izbjegavate i zašto? Za peglanje mi isto nije jasno 😅😅 ok, kužim da ne bih trebala sama nositi i riktati dasku za peglanje ili peglati na stolu da sam pogrbljena. Ali ako mi mm narikta dasku tako da uspravno stojim dok peglam, zašto ne? 😁🤔
Poliklinika Cito, u pon… treba jos prezivjeri tjedan … :/
Vuky, ima nas još... Ja imala transfer u subotu, beta tek SLJEDEĆI petak 🙈🙈🙈🙉
Cure,
Ogromna ste podrška! Spasim se kad tu malo otvorim dušu !
Koliko sam primjetila nema bas puno cura iz Cita... ? Kako ste zadovoljne vi koje ste tamo?
Mislim se cijelo vrijeme jesam li se zaletila, možda sam trebala negdje drugo, ili probati preko HZZO ...
Ja sam u Beta+ na preporuku otisla.
Znam samo da mi je tata rekao da trudnice ne bi smjele mesti...i popizdio je kad me vidio da igram golf u 8-om mjesecu trudnoce 🙈. Navodno takvi pokreti mrdaju zdjelicu koja nije dobra za plod 🤷🏼♀️ .
Ovo za peglanje i usisavanje prvi put cujem...ako sto radim onda peglam, skoro i zidove po kuci 😂.
Trenutno ne radim, pocinjem negdje u 4.mj. i bas mi je lijepo doma odmarati, kuhati i piti kave ☕️.
Kikovica
Ja sam sve živo falila!!! 😂
Radila si vruće kupke, usisavala , prala prozore, čistila 😱 😂 nisam imala pojma da se to kao ne smije ... rekli su mi da se ponašam normalno !
Sortiraj odgovore
Najstariji