Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    17. Veljača 2020. 12:59

Odi na. Stranicu ibb.co tamo uneses sliku

• ZaZa
    17. Veljača 2020. 13:06

kikovica

ZaZa

ZaZa

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
    kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.

I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hvala Zaza 😘🤩
    Pa i nisam, povremeno strecanje u donjem dijelu trbuha ali kako previse osluskujemo tijelo u tom periodu nisam to smatrala simptomom…i bolne grudi ali na dane i to cim sam pocela sa estrofemom. Jos ti je daleko beta…ne znam kakve inace imas simptome pred mengu ali i za njih mi je rano u tvom slucaju.
    E da, ne znam jel to simptom ali sam prehladjena od dana br 1 😡

Pa inače imam menstrualne bolove, tj. trbuh me boli, kao nekakva tupa bol. A sada je to identično i to od 5. dana transfera. Menstruacija mi inače oscilira, rijetko kada dođe na vrijeme. Ali većina vas koja nema simptome, bude pozitivna beta. Oni koji imaju simptome, ne bude ništa. 
    U svakom slučaju, sretna sam zbog tebe. ❤

kikovica
    17. Veljača 2020. 13:16

https://ibb.co/gdnNDSz

kikovica
    17. Veljača 2020. 13:17

Napokon 2804

Odi na. Stranicu ibb.co tamo uneses sliku

Hvala ☺️

17. Veljača 2020. 13:42

kikovica

https://ibb.co/gdnNDSz

O da,da- ko kuća 😊😊✨

• maltezer
    17. Veljača 2020. 14:09

Kikovicaaaa  koja plusčina!!!❤️❤️❤️❤️
    Bravooo, baš sam sretna zbog tebe! Želim ti dosadnu trudnoću !😘

kikovica
    17. Veljača 2020. 14:20

maltezer

Kikovicaaaa koja plusčina!!!❤️❤️❤️❤️
    Bravooo, baš sam sretna zbog tebe! Želim ti dosadnu trudnoću !😘

Hvala ti...hocu uskoro i tvoju slikicu 🥰

kikovica
    17. Veljača 2020. 14:22

ZaZa

kikovica

ZaZa

ZaZa

kikovica

Zato nisam kupovala test ranije…danas kupim i reko ajde probat cu. Imamo plusic 😍😍😍🥳🥳🥳♥️🥂
    kikovica a jesi imala što od simptoma? Ja vadim betu 26.2. I već danima imam menstrualne bolove. Čisto sumnjam da to tako mogu biti bolovi, a da jesam trudna. :( Baš sam tužna.

I da, čestitam ti od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hvala Zaza 😘🤩
    Pa i nisam, povremeno strecanje u donjem dijelu trbuha ali kako previse osluskujemo tijelo u tom periodu nisam to smatrala simptomom…i bolne grudi ali na dane i to cim sam pocela sa estrofemom. Jos ti je daleko beta…ne znam kakve inace imas simptome pred mengu ali i za njih mi je rano u tvom slucaju.
    E da, ne znam jel to simptom ali sam prehladjena od dana br 1 😡

Pa inače imam menstrualne bolove, tj. trbuh me boli, kao nekakva tupa bol. A sada je to identično i to od 5. dana transfera. Menstruacija mi inače oscilira, rijetko kada dođe na vrijeme. Ali većina vas koja nema simptome, bude pozitivna beta. Oni koji imaju simptome, ne bude ništa.
    U svakom slučaju, sretna sam zbog tebe. ❤

Definitivno je prerano za simptome menge 5-ti dan nakon transfera...jesu bile 3 ili 5-dnevne kod tebe?

• maltezer
    17. Veljača 2020. 14:25

Zaza koliko ti je dug ciklus?

• maltezer
    17. Veljača 2020. 14:26

Odnosno, ZaZa , koji dan od transfera ne očekuješ mjesečnicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.