Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce3
    23. Siječanj 2020. 13:13

Ja sam danas bas nekako down.. 6ti dan nakon transfera, a od simptoma nista.. ni grudi, ni naduht stomak, apsolutno nista.. Bojim se da opet nista, al sta je tu je, nema predaje💪

• Ivanca986
    23. Siječanj 2020. 13:32

Ja sam 7. dnt i danas su i meni simptomi ublaženi za razliku od jučer i dana prije. Bol i napetost u grudima su jednako intenzivne, no bol u križima, jajnicima i općenito u donjem dijelu je manja... 
    Ja sam inače vječiti optimist pa vjerujem da je normalno da se simptomi, odnosno intenzitet simptoma, varira iz dana u dan. 

• Orci
    23. Siječanj 2020. 14:44

Evo cure kao sto sam ocekiva 
    Beta je 1,3 

H

JECIKA
    23. Siječanj 2020. 14:55

Orci bas sranje.. Saosjecam. Ja se jos oporavljam posle fucking tri mjeseca.. Jos ne vjerujem

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Orci
    23. Siječanj 2020. 14:59

loole,Budvanka    cini mi se da sam do sad ovaj put nekako najlakse to prihvatila,iako je tesko i nije lako...al necu se predat....
    Sutra zovem doktora da vidim za planove dalje...drzim fige da bi budete zato u +++ 😁❤😘

H

• Milce3
    23. Siječanj 2020. 15:08

Orci

Beta je 1,3

Orci zao mi e.. Drzi se i samo hrabro💪 Citam i bas mi dosla isti osjecaj kad sam procitala moji nalaz pre par meseca.. Nema utjeha al osmjeh na licu i snage za sledeci put ❤ 

• Orci
    23. Siječanj 2020. 15:18

Milce3

Orci

Beta je 1,3

Orci zao mi e.. Drzi se i samo hrabro💪 Citam i bas mi dosla isti osjecaj kad sam procitala moji nalaz pre par meseca.. Nema utjeha al osmjeh na licu i snage za sledeci put ❤

Milce3 hvala ti....nadajmo se vise srece sl.puta
    😘😘😘

H

• Ivanca986
    23. Siječanj 2020. 15:47

@orci samo hrabro dalje! 😊 

• Orci
    23. Siječanj 2020. 16:47

Ivanca986

@orci samo hrabro dalje! 😊

Ivanca986 nema druge...😁😘

H

• Mimi9
    23. Siječanj 2020. 18:34

Mile moje zene, pratim vas sve. Radujem se i tugujem sa svakom od vas jer poznajem sve faze od minusa do plusa.
    Zelim da vam kazem da se ne opterecujete simptomima, to je jedino sto sam naucila i u sta sam sigurna. Pisite jer brze prodje vreme ali u dubini znajte da to ne mora da znaci i nemojte biti iskljucive, uzivajte koliko god to suludo zvucalo.
    Kad trpite sve ovo istrpite i jos to malo zarad svoje srece i zadovoljstva, zasluzujete najbolje!
    Ljubim vas i grlim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.