![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Da javim, kuca nam jedno srce ❤️
Jako sam sretna i nadam se i molim se da sve bude ok...
Zelim vam svima svu srecu svijeta i da svi uskoro ugledate velike bete
Pusa 😘
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mala1 Čestitam ❤️ Zelim školsku trudnoću!
Ja bi prestala ovaj progesteron i estrofem! ne znam je glupo da posaljem mail da mi je test negativan i da li mogu prestati sa terapijom!?
Vuky odradi betu. Ne prekidaj ništa.
Mala bravo! Bar neke dobre vijest i!!
Ako uspijem stavit ću sliku cjenika 👍, nas je sve skupa došlo 4500 e (postupak, lijekovi, smještaj i avionske karte) i imamo još 3 smrzlića ❄️❄️❄️. Ja sam doktora upoznala u splitu i jedini nam je dao šansu, u zagrebu su nam rekli nema šanse, u splitu pokušavali pet puta, sve super i ne ostane 😔. Poliklinika se zove ferticare, doktor Petr Uher, imaju kontakt, gosp Sandra priča hrvatski super i stalno je s vama cijeli postupak i dočeka vas, stvarno za poželit odnos. Samo treba vjerovati da će vam oni pomoć, treba i neke pretrage napraviti ovisi šta imate od nalaza i kakvi su. Uglavnom sve se individualno dogovarate s njima. Možete i malo proguglat o klinici ali ja iz osobnog iskustva mogu ih preporučit i sve najbolje, i da nije uspilo oni su stvarno prema vama savršeni. 🤗
I imaju 10 posto popusta za hrvate 🤗. Ne mogu nikako učitat sliku al ću pokušati.
Pozdrav za sve hrabre zene, prosla sam kroz postupak uspesno prosli mesec, ali i.dalje pratim temu jer mi je bila itekako od velike pomoci u tom periodu. Zato povremeno iscitam nove poruke i od srca navijam za sve vas ❤
Hvala cure
Ne odustajte
Borite se do kraja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mala1 hvala... ako ima smisla se boriti, hocu... ali prepostavljam da sada ide neka pauza? Vidjeti cu sto govore zasto se nista nije dogodilo i kakve su prognoze... nebi sada u nedogled, a i nije to sve malo para....
Pozdrva...eto mene opet na ovoj temi...nadam se uspjesnije od prosli put
U ponedljak imala transfer trodnevnog..simptomi nula..boostere nisam primala,koristim 2×1estrofem i 3×2 utrogestan...i pijem vitamime elenatal🙏
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Vuky zao mi je,strpljeno i polako dalje,ja znam kroz sta prolazis ,kroz Ata zapravo mi svi prolazimo❣️Budi jaka ,a sta se uzspjela tice i ja sam mislila da cu od prve,evo prosla dam i drugi neuzspjeh,ali opet vec krenula u sljedeci postupak
Mimi
Ovo sto kazes je uzas,ti si me razplaka..
Ali na tvom mjesto ja bi sa suprugom popricala o tome svemu,jer kolilo god pokusas biti smirena i da se ne brines,to u nutra te izjeda,zena kad prolazi sve ove hormone,sav ovaj stres i hoce biti nece biti nama potrebna je velika podrska a ne da netko zvocka i negativno prica.
Hrabro dalje❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji