Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    22. Srpanj 2019. 10:27

Kiflica Sa srećom, da princeza dobije batu ili seku, a možda i oboje 😄😄

Ovdje sam ti nekad aktivnija ja koja sam trudna 😂 Pa ako si za više aktivnosti imaš temu potpomognuta oplodnja vol.2, tamo se više cure javljaju, nema zatišja

• kiflica2
    22. Srpanj 2019. 12:03

Lala27 nadam se onda da cu uskoro i j s tobom biti aktivnija n ovoj temi hijiji

Vaki
    22. Srpanj 2019. 12:06

Kiflice - sretno! Imaš kakve simptome za prijaviti? 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 12:42

Kiflice nadam se i ja, da bodrimo čekalice zajedno 😄

• kiflica2
    22. Srpanj 2019. 13:19

Prva 4 dana groznica se javljala, pa vrucina, stomak bio napuhan, ali danas vec nije, grudi bolne od utrogestana, stalno sam zedna i imam jako puno sline u ustima, jucer pritisak u ledjima i pustilo me....a danas samo naleti vrucine i blago probadanje,danas je 6 dnt....skoro nista simptoma nemam hahhaha...

Vaki
    22. Srpanj 2019. 14:28

Skoro ništa, a pola stranice si ispisala. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 14:32

Slabo to nešto 😂😂 Izgleda da bi ti odmah trudnički stomak, mučnine i ostale sigurne simptome 😂 Drago mi je što si tako pozitivna. Vjerujem da će i rezultat biti pozitivan 😄 A simptomi, nema tu pravila, i meni su se smirili tako oko 7dnt. Hoćeš li raditi test prije bete? 

• kiflica2
    22. Srpanj 2019. 14:37

Kada sam prvi put ostala trudna imala sam hiper pa me sve probadalo,sva napuhana bila,drugi put mi je cudno bilo jer nemam nikakvi simptoma, 3 testa radila svi pozitivni, ali beta 1.2. jedno veliko razočarenje sam dozivjela...zato sada pokusava biti pozitivna jer ovo Ce vjerovatno biti posljednji postupak, NASA dijagnoza azoospermija,samo jos 2 ampule tkiva ostale

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 14:41

Razumijem, ali vjeruj da ima cura bez simptoma pa su trudne, isto kao i u utvrđenoj trudnoći ima raznih simptoma, sve je to individualno. Zato nemoj puno ni razmišljati o tome, daće Bog da sve bude dobro 🙏🙏🙏 Onda bolje čekati betu, da se ne stresiraš testovima

• kiflica2
    24. Srpanj 2019. 10:05

Danas 8 dnt imam osjecaj da nista ni ovaj put,jutros me bolio stomak kao da cu dobiti i pustilo nakon 15 min,cice mrtve skroz vise ne bole tako da je moj optimizam iscurio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.