Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Taine
    14. Srpanj 2019. 08:57

Pozdrav, molim mišljenje, da li je dobro uzimati femisan A kapi ili ne? 

Taine

14. Srpanj 2019. 14:35

Mislim da je za sve lijekove najbolja konzultacija  sa doktorom😊. 

Vaki
    14. Srpanj 2019. 15:09

Taine - pa nakon transfera baš i ne. Provjeri kod MPO doktora, ali meni je rečeno da se onda uzima samo propisana terapija. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lala27
    16. Srpanj 2019. 15:42

Nives Ima li vijesti? 

Vaki
    16. Srpanj 2019. 15:44

Mene isto zanima...

🤞❤️🙏

16. Srpanj 2019. 19:56

Drage moje moj mali mis nije prezivio. Danas sam dobila tabletice I cekam... Krecem u borbu opet u 9 mjesecu. Sad da malo dodjem sebi od svega. I nadam se da ce iduci put biti vise srece🙏🙏🙏🤗🤗. A vi cure ste divne i puse vam saljem😘😘😘😘😘

• Lala27
    16. Srpanj 2019. 20:03

Nives Draga, ne mogu ti opisati koliko mi je žao, plačem zajedno sa tobom, danas sam posebno emotivna. Mislim da je to gore nego da nije uspio postupak. Baš teško 😞 Moraš sad biti jaka, isplači se ili na neki drugi način izbaci sve iz sebe i onda polako dalje. Svim srcem uz tebe ❤️❤️❤️❤️❤️

• Luca87
    16. Srpanj 2019. 20:08

Draga Nives, užasno, užasno mi je žao. 

16. Srpanj 2019. 20:44

Hvala vam drage moje, ma bit ce kad tad... 🙏🙏🙏💖💖 Samo cu svim curama savjetovati.. Nemojte piskiti na testice. Svaki pozitivni nalaz uzmite sa dozom opreza. Pokusajte pobjediti sebe. Nikome nemojte govoriti do 12 tjedna  osim onim najblizima. Mislite samo na sebe jer nama je ovo ipak najteze..  Ja sam bila presretna kad je sve krenulo kako treba, ali sam poslusala doktora koji mi je rekao Ne vezujte se previse do 12 tjedna. I zbilja mi je pomogao sa tim savjetom. I ono najvaznije.. Ako ne uspije ne krivite sebe, jer do 12 tjedna nikako ne mozemo na nista utjecati. Ovo pisem ne da ispadnem hladna (jer jako mi je tesko) vec samo da olaksam svim curama koje tek krecu ili su vec borilice kao mi🌺🌺. 

Vaki
    16. Srpanj 2019. 20:54

Uh, Nives! Jako, jako mi je žao što vam se to dogodilo. Stvarno bi bilo dobro da uopće ni ne ugledamo plus ako je takav ishod na kraju. Samo hrabro! ❤️

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.