Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poppy
    02. Kolovoz 2019. 20:04

Radila sam danas betu, 528 je.
    Ali je dug put do opustanja... u oktobru prosle godine sam imala pobacaj u 9w... nakon toga mi je ustanovljena trombofilija. S obzirom da sam ovaj put pokrivena terapijom, valjda ce biti ok.

Vaki
    02. Kolovoz 2019. 23:39

Poppy - čestitam! Lijepa beta...
    Jesi li imala kakve simptome u prošloj trudnoći, a da su ukazivali na trombofiliju? Pitam jer mene nisu nikud slali nakon spontanog, a sjećam se da me lijeva noga užasno boljela i oticala već od 4. tjedna trudnoće. Ne znam ima li to kakve veze ili je bila slučajnost...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Luca87
    03. Kolovoz 2019. 08:02

Draga Poppy čestitam! Koji ti je dan nakon transfera i dali ti je bila blastica?
    Ja sam ti isto na fragminu od 5000 IU. Koje mutacije imaš?
    Ja sam heterozigot PAI 1, MTHFR i FII protrombin.
    Beta mi je bila slična 11 dnt 518, i onda 14dnt 1672.
    Sad čekam prvi UZV
    Simptoma nemam nikakvih

Poppy
    03. Kolovoz 2019. 16:46

Vaki

Poppy - čestitam! Lijepa beta…
    Jesi li imala kakve simptome u prošloj trudnoći, a da su ukazivali na trombofiliju? Pitam jer mene nisu nikud slali nakon spontanog, a sjećam se da me lijeva noga užasno boljela i oticala već od 4. tjedna trudnoće. Ne znam ima li to kakve veze ili je bila slučajnost…

Hvala Vaki,

Imam jednu uspjesnu trudnocu od prije pet godina, ali i tada, a i u oktobru sam konstantno imala bolove poput menstrualnih. U prvoj trudnoci sam do 24w imala kontrakcije, a u drugoj je srce prestalo da kuca u 9w (a kasno je i pocelo kucati, tek u 7w). Upravo zbog toga su posumnjali u trombofiliju.

U Sarajevu je to uobicajen pregled, skoro sve trudnice koje imaju bar jedan pobacaj, dr salju da urade nalaz na trombofiliju.

Poppy
    03. Kolovoz 2019. 16:49

Luca87

Draga Poppy čestitam! Koji ti je dan nakon transfera i dali ti je bila blastica?
    Ja sam ti isto na fragminu od 5000 IU. Koje mutacije imaš?
    Ja sam heterozigot PAI 1, MTHFR i FII protrombin.
    Beta mi je bila slična 11 dnt 518, i onda 14dnt 1672.
    Sad čekam prvi UZV
    Simptoma nemam nikakvih

Luca87 hvala,

Embrij je vracen 2 dan po punkciji, a betu sam radila 14 dan nakon transfera. Radit cu je ponovo u ponedjeljak.
    Ja sam takodjer heterozigot MTHFR, pa kazu da je zapravo blazi oblik, ali moze biti uzrok.

Jesi li vec zakazala prvi uzv?

• Luca87
    03. Kolovoz 2019. 20:11

U srijedu ovu sad idem na prvi UZV

Poppy
    03. Kolovoz 2019. 23:42

Ja cu vjerovatno u petak na uzv, tada ce biti 5w2d, ali nekako mi se to cini rano...

• Luca87
    04. Kolovoz 2019. 08:38

Kažu kad je beta preko 1000 da bi se već trebala vidjeti gestacijska vrećica. Za kucanje srčeka možda je malo rano. Ali onda ponoviš za tjedan dana 😁.Kad vadiš drugu betu?

Poppy
    04. Kolovoz 2019. 21:56

Luca87

Kažu kad je beta preko 1000 da bi se već trebala vidjeti gestacijska vrećica. Za kucanje srčeka možda je malo rano. Ali onda ponoviš za tjedan dana 😁.Kad vadiš drugu betu?

Sutra ujutro vadim opet betu.
    Najradije bih sacekala 7-8 sedmicu i tek tada otisla na uzv... Vec dva puta mi se desilo da na 6w srce jos uvijek ne kuca i svaki put mi je cekanje stvorilo ogroman stres...

• Lala27
    05. Kolovoz 2019. 11:48

Cure, čestitam na lijepim betama 😄 Samo hrabro dalje 🙏

Vaki Ne mogu vjerovati, sad sam vidjela na drugoj temi da je i tebi beta visoka, čestitam ženo, baš sam se oduševila ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.