Radila sam danas betu, 528 je.
Ali je dug put do opustanja... u oktobru prosle godine sam imala pobacaj u 9w... nakon toga mi je ustanovljena trombofilija. S obzirom da sam ovaj put pokrivena terapijom, valjda ce biti ok.
Poppy - čestitam! Lijepa beta...
Jesi li imala kakve simptome u prošloj trudnoći, a da su ukazivali na trombofiliju? Pitam jer mene nisu nikud slali nakon spontanog, a sjećam se da me lijeva noga užasno boljela i oticala već od 4. tjedna trudnoće. Ne znam ima li to kakve veze ili je bila slučajnost...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Draga Poppy čestitam! Koji ti je dan nakon transfera i dali ti je bila blastica?
Ja sam ti isto na fragminu od 5000 IU. Koje mutacije imaš?
Ja sam heterozigot PAI 1, MTHFR i FII protrombin.
Beta mi je bila slična 11 dnt 518, i onda 14dnt 1672.
Sad čekam prvi UZV
Simptoma nemam nikakvih
Poppy - čestitam! Lijepa beta…
Jesi li imala kakve simptome u prošloj trudnoći, a da su ukazivali na trombofiliju? Pitam jer mene nisu nikud slali nakon spontanog, a sjećam se da me lijeva noga užasno boljela i oticala već od 4. tjedna trudnoće. Ne znam ima li to kakve veze ili je bila slučajnost…
Hvala Vaki,
Imam jednu uspjesnu trudnocu od prije pet godina, ali i tada, a i u oktobru sam konstantno imala bolove poput menstrualnih. U prvoj trudnoci sam do 24w imala kontrakcije, a u drugoj je srce prestalo da kuca u 9w (a kasno je i pocelo kucati, tek u 7w). Upravo zbog toga su posumnjali u trombofiliju.
U Sarajevu je to uobicajen pregled, skoro sve trudnice koje imaju bar jedan pobacaj, dr salju da urade nalaz na trombofiliju.
Draga Poppy čestitam! Koji ti je dan nakon transfera i dali ti je bila blastica?
Ja sam ti isto na fragminu od 5000 IU. Koje mutacije imaš?
Ja sam heterozigot PAI 1, MTHFR i FII protrombin.
Beta mi je bila slična 11 dnt 518, i onda 14dnt 1672.
Sad čekam prvi UZV
Simptoma nemam nikakvih
Luca87 hvala,
Embrij je vracen 2 dan po punkciji, a betu sam radila 14 dan nakon transfera. Radit cu je ponovo u ponedjeljak.
Ja sam takodjer heterozigot MTHFR, pa kazu da je zapravo blazi oblik, ali moze biti uzrok.
Jesi li vec zakazala prvi uzv?
Ja cu vjerovatno u petak na uzv, tada ce biti 5w2d, ali nekako mi se to cini rano...
Kažu kad je beta preko 1000 da bi se već trebala vidjeti gestacijska vrećica. Za kucanje srčeka možda je malo rano. Ali onda ponoviš za tjedan dana 😁.Kad vadiš drugu betu?
Kažu kad je beta preko 1000 da bi se već trebala vidjeti gestacijska vrećica. Za kucanje srčeka možda je malo rano. Ali onda ponoviš za tjedan dana 😁.Kad vadiš drugu betu?
Sutra ujutro vadim opet betu.
Najradije bih sacekala 7-8 sedmicu i tek tada otisla na uzv... Vec dva puta mi se desilo da na 6w srce jos uvijek ne kuca i svaki put mi je cekanje stvorilo ogroman stres...
Cure, čestitam na lijepim betama 😄 Samo hrabro dalje 🙏
Vaki Ne mogu vjerovati, sad sam vidjela na drugoj temi da je i tebi beta visoka, čestitam ženo, baš sam se oduševila ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji