Uzimam istu terapiju preko mjesec dana.🙏Danas mi je bilo malo roskaste boje a nakon toga na papiru malo crvene.. I lagani grcici... Sada mi se smirilo.. Odmah sam pisala doktoru pa mi je rekao da sutra dodjem... Drage moje koliko se mi samo trudimo..zbilja smo heroji💖💖💖
Nives - nama je preporuka uvijek da poduplamo dozu utrogestana ako dođe do krvarenja nakon pozitivne bete. Pitaj doktora trebaš li povećati dozu.
Delfin - baš mi je žao draga, ali mi je drago da si pozitivna i da odmah krećeš dalje.
Ma nedam se ja
Mada si nešto mislim da je rano to što sam 10. dan vadila betu jer mi sve kažu da vade 14.-21. pa ču sutra probati ujutro test napraviti pa ćemo vidjeti...
Možda ima još nade,ako ne onda idemo po našeg malog "Eskima" koji nas čeka...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Nives Baš tako, i mi i naše bebice ❤️ Vjerujem da će sve biti dobro, jer stvarno ima dosta slučajeva, baš je skoro jedna cura napisala da joj je doktorica rekla kako u zadnje vrijeme rijetko koja trudnoća da prođe bez nekog krvarenja. Javi sutra😘
Delfin I ja sam radila malo kasnije, 12 dnt, samo sam test radila 10 dnt, ko zna, možda se baš iznenadiš😄
Bila sam kod Dr. malo su nam usporili otkucaji.. Moram opet a kontrolu za tri dana.. Bas Sam tuzna..😭😭😭
Nives - jesi li dobila što od terapije ili samo mirovanje?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav!
Trenutno se nalazim u istoj situaciji imala transfer 08/07
Prvi dan nista nisam osjecala ali vec drugi dan sam osjetila bolove u stomak 3 dan su me stezale grudi i bolile i sad sve isto osjecam samo sto sad osjecam vise glad i brzo se umorim i imam osjecaj kod cu dobiti ...Ali vidim da vi vadite betu posto ja zivim u sweckoj ovde se to neradi meni su samo rekla da 19/6 uzmem test za trudnocu :)
Dali su neki znakovi pozitivni kod mene ?:)
Nives Ne znam šta bih ti rekla, nisam čula za takav slučaj, ne znam šta može biti, ali nekako mislim možda je trenutno samo, jer i nama nekad ima više otkucaja u minuti, nekad manje,Ali opet ne znam 😦 Draga, u svakom slučaju ti miruj i biće šta biti mora, ja vjerujem u dobro sve dok ima nade. Kaže li doktor još nešto?
Love - znakovi su ti baš obećavajući. Zvuči dobro. Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dobro nam došla, da ti bude uspješan transfer 😊 Sve su to pozitivni simptomi, imala sam ih i ja, ali opet nema nekog pravila, pa tako čekaj kad su ti rekli da radiš test, do tad se opusti i misli na najbolji ishod, brzo će petak i test 😀 Sa srećom!
Pozdrav!
Trenutno se nalazim u istoj situaciji imala transfer 08/07
Prvi dan nista nisam osjecala ali vec drugi dan sam osjetila bolove u stomak 3 dan su me stezale grudi i bolile i sad sve isto osjecam samo sto sad osjecam vise glad i brzo se umorim i imam osjecaj kod cu dobiti …Ali vidim da vi vadite betu posto ja zivim u sweckoj ovde se to neradi meni su samo rekla da 19/6 uzmem test za trudnocu :)
Dali su neki znakovi pozitivni kod mene ?:)
Sortiraj odgovore
Najstariji