Kiflice - znaš da tu nema pravila. Ja sam u prošlom FET-u bila sigurna da sam trudna, zbog silnih simptoma, ali je beta pokazala drugačije. Samo hrabro...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Draga Kiflice , ja sam ti danas 10dnt i nemam nikakve simptome, nisam ih niti imala od početka, jedino mi se spava, ali spavalica sam bila oduvijek pa tome niti ne pridodajem neku važnost. Radila sam testić 8dnt i vidjela se blijeda crta, danas je potamnila. Sutra vadim betu.
Jesi ti pišnula testić?
Vaki svjesna sam svega,da simptomi nista ne znače,ali jednostavno je to je od mene,Luca 87 nisam jos radila test jer mi je rano poslje 3 dnevnih embrija raditi test 8 dnt, je li tebi vracene blastocista??? I tako mi je drago da ti je pozitivan test,beta Ce biti velika
Vaki svjesna sam svega,da simptomi nista ne znače,ali jednostavno je to je od mene,Luca 87 nisam jos radila test jer mi je rano poslje 3 dnevnih embrija raditi test 8 dnt, je li tebi vracene blastocista??? I tako mi je drago da ti je pozitivan test,beta Ce biti velika
Daj Bože da bude sve uredu do kraja. 1 blastica srednje ocijenjena
Pozdrav :)
Pratim vas već nekoliko dana. Meni je danas 6dpt. Betu bih trebala raditi 02.08.
U maju smo bili krenuli u stimulaciju, ali se jedan folikul u potpunosti izdvojio u odnosu na ostale, tako da je urađena inseminacija koja nije uspjela. Sada u julu smo imali 7-8 folikula, međutim, dobili smo samo jednu celiju koju su uspjeli oploditi, a transfer je urađen 2. dan.
S obzirom na sve što se dešavalo, nisam optimista... sve vrijeme imam jake bolove, poput menstrualnih, ali pretpostavljam da je to od punkcije.
Sretno svima :)
Poppy - nema ti to veze. U MPO vodama nije uvijek 1+1=2, tako da ne brini. Na temi "potpomognuta oplodnja" ima više trudnoća iz ranije vraćenih embrija, no sikiriki! 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sretno svim cekalicama bete 🤞
Kiflice, i ja se smucam po forumu radi azoospermie! Reci mi molim te, kako je izgledala Tese? I jesu vam nasli razlog azoo? 😑
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Drage moje radila sam test 11 dnt i negativan je,,,tako da sam se predala isplakala,danas mi je vec lakse,sutra idem vaditi betu i krecem na posao...
Sofi iskreno moj suprug je dobro podnjeo Tese brzo se oporavio, nije bio u potpunoj anesteziji vec spinalnoj,uzeli su uzorke s lijevog i desnog testisa i cekali smo nalaz 2 mj. Razlog najvjerojatnije jeste operacija spustanja testisa u 7 god zivota,njegovi hormoni su uredni,svi ostali nalazi uredni,ali spermija nema
Zao mi je za negativan testic Kiflica! 😢 Hvala ti na odgovoru!
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji