Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    24. Srpanj 2019. 15:34

Kiflice - znaš da tu nema pravila. Ja sam u prošlom FET-u bila sigurna da sam trudna, zbog silnih simptoma, ali je beta pokazala drugačije. Samo hrabro...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Luca87
    25. Srpanj 2019. 08:24

Draga Kiflice , ja sam ti danas 10dnt i nemam nikakve simptome, nisam ih niti imala od početka, jedino mi se spava, ali spavalica sam bila oduvijek pa tome niti ne pridodajem neku važnost. Radila sam testić 8dnt i vidjela se blijeda crta, danas je potamnila. Sutra vadim betu.
    Jesi ti pišnula testić?

• kiflica2
    25. Srpanj 2019. 09:07

Vaki svjesna sam svega,da simptomi nista ne znače,ali jednostavno je to je od mene,Luca 87 nisam jos radila test jer mi je rano poslje 3 dnevnih embrija raditi test 8 dnt, je li tebi vracene blastocista??? I tako mi je drago da ti je pozitivan test,beta Ce biti velika

• Luca87
    25. Srpanj 2019. 09:41

kiflica2

Vaki svjesna sam svega,da simptomi nista ne znače,ali jednostavno je to je od mene,Luca 87 nisam jos radila test jer mi je rano poslje 3 dnevnih embrija raditi test 8 dnt, je li tebi vracene blastocista??? I tako mi je drago da ti je pozitivan test,beta Ce biti velika

Daj Bože da bude sve uredu do kraja. 1 blastica srednje ocijenjena

Poppy
    25. Srpanj 2019. 15:05

Pozdrav :)

Pratim vas već nekoliko dana. Meni je danas 6dpt. Betu bih trebala raditi 02.08.
    U maju smo bili krenuli u stimulaciju, ali se jedan folikul u potpunosti izdvojio u odnosu na ostale, tako da je urađena inseminacija koja nije uspjela. Sada u julu smo imali 7-8 folikula, međutim, dobili smo samo jednu celiju koju su uspjeli oploditi, a transfer je urađen 2. dan.
    S obzirom na sve što se dešavalo, nisam optimista... sve vrijeme imam jake bolove, poput menstrualnih, ali pretpostavljam da je to od punkcije.

Sretno svima :)

Vaki
    25. Srpanj 2019. 16:16

Poppy - nema ti to veze. U MPO vodama nije uvijek 1+1=2, tako da ne brini. Na temi "potpomognuta oplodnja" ima više trudnoća iz ranije vraćenih embrija, no sikiriki! 😘

🤞❤️🙏

Vaki
    28. Srpanj 2019. 04:39

Kiflice - ima li novosti? 

🤞❤️🙏

sofi
    28. Srpanj 2019. 10:14

Sretno svim cekalicama bete 🤞
     Kiflice, i ja se smucam po forumu radi azoospermie! Reci mi molim te, kako je izgledala Tese? I jesu vam nasli razlog azoo? 😑

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• kiflica2
    28. Srpanj 2019. 12:06

Drage moje radila sam test 11 dnt i negativan je,,,tako da sam se predala isplakala,danas mi je vec lakse,sutra idem vaditi betu i krecem na posao... 
    Sofi iskreno moj suprug je dobro podnjeo Tese brzo se oporavio, nije bio u potpunoj anesteziji vec spinalnoj,uzeli su uzorke s lijevog i desnog testisa i cekali smo nalaz 2 mj. Razlog najvjerojatnije jeste operacija spustanja testisa u 7 god zivota,njegovi hormoni su uredni,svi ostali nalazi uredni,ali spermija nema

sofi
    28. Srpanj 2019. 12:23

Zao mi je za negativan testic Kiflica! 😢 Hvala ti na odgovoru! 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.