Svaka čast Nives, tako stvarno i jeste, sve si u pravu. Divim ti se na snazi i hrabrosti. Samo ostani takva ❤️
Nives jako jako mi je žao što si doživjela ovakvo iskustvo, i vjerujem da je teže to nego kad transfer ne uspije...Drži se dobro nedaj na sebe da te obori već samo naprijed i u novu borbu dalje..Šaljem ti puno snage, zagrljaja i poljubaca draga 🙏❤❤😘
Nives mnogo mi je zao....
Drzi se draga. Sad sam iscitala poslednjih 7 strana foruma i videh ovo sto se tebi dogodilo.
Idemo mi zajedno u 9.mesecu da popravino ovo stanje !
U pravu si da ne treba nikome govoriti.... sad se oporavi. Bitno je da se bar zakacila mrvica. Sledeca ce i da se zadrzi. Pa mora neka da bude ona prava!!!
Nives izvini ali moram i ovo da te pitam.... u kojoj nedelji se ovo tebi dogodilo?
Drage moje iduce ljeto ima da bude baby booom💖💖💖🙏🙏. Marijamagda u 7 tjednu😭
Nives35 bash mi je zao......zashto li se desi...:/
I da! Count me in za letnje bebe!!
Cure drage,citala sam sve od prve stranice do 240 i vidim da ste jako aktivne odlucila sam se ulljuciti, transfer bio 16.7. 2 trodnevna embrija,sada sam u cekanja... Beta bi trebala 30.7. biti....
Imam jedno dijete uspjeh iz prve IVF/ICSI moja mala princeza... 9/2018 neuspjeh 2 blastociste,,ali sada se nadam da cemo uspjeti...pusa velika
Sortiraj odgovore
Najstariji