Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    17. Srpanj 2019. 00:57

Svaka čast Nives, tako stvarno i jeste, sve si u pravu. Divim ti se na snazi i hrabrosti. Samo ostani takva ❤️

mimimimi
    17. Srpanj 2019. 02:07

Nives jako jako mi je žao što si doživjela ovakvo iskustvo, i vjerujem da je teže to nego kad transfer ne uspije...Drži se dobro nedaj na sebe da te obori već samo naprijed i u novu borbu dalje..Šaljem ti puno snage, zagrljaja i poljubaca draga 🙏❤❤😘

• Marijamagda
    17. Srpanj 2019. 11:53

Nives mnogo mi je zao.... 
    Drzi se draga. Sad sam iscitala poslednjih 7 strana foruma i videh ovo sto se tebi dogodilo. 
    Idemo mi zajedno u 9.mesecu da popravino ovo stanje ! 
    U pravu si da ne treba nikome govoriti.... sad se oporavi. Bitno je da se bar zakacila mrvica. Sledeca ce i da se zadrzi. Pa mora neka da bude ona prava!!!

• Marijamagda
    17. Srpanj 2019. 11:54

Nives izvini ali moram i ovo da te pitam.... u kojoj nedelji se ovo tebi dogodilo?

• Lala27
    17. Srpanj 2019. 12:06

Cure, ima vas par za deveti mjesec, biće to ljetne bebice 🙏🙏🙏

17. Srpanj 2019. 18:03

Drage moje iduce ljeto ima da bude baby booom💖💖💖🙏🙏. Marijamagda u 7 tjednu😭

• Ana41
    17. Srpanj 2019. 19:30

Nives35 bash mi je zao......zashto li se desi...:/
    I da! Count me in za letnje bebe!! 

• Marijamagda
    18. Srpanj 2019. 13:36

Jao hocu i ja u devetom mesecu. ..  

• Lala27
    18. Srpanj 2019. 20:19

Marijamagda Kad ćeš ono ti? 

Love Sutra test? Sa srećom 😄

• kiflica2
    22. Srpanj 2019. 09:27

Cure drage,citala sam sve od prve stranice do 240 i vidim da ste jako aktivne odlucila sam se ulljuciti, transfer bio 16.7. 2 trodnevna embrija,sada sam u cekanja... Beta bi trebala 30.7. biti....
    Imam jedno dijete uspjeh iz prve IVF/ICSI moja mala princeza... 9/2018 neuspjeh 2 blastociste,,ali sada se nadam da cemo uspjeti...pusa velika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.