Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • love86
    13. Srpanj 2019. 11:29

Hvala vam puno😘samo neznam sto  se kodnas se neradi beta..malo mi je to cudno..

• Lala27
    13. Srpanj 2019. 11:48

Love Možda se radi tek ako je test pozitivan, mada opet ne znam 😀 Nije ni bitno, šta god da se radi bitno je da bude pozitivno 😊

13. Srpanj 2019. 11:54

Vaki

Nives - jesi li dobila što od terapije ili samo mirovanje?

Mirovanje I duphaston ako opet dobijem krvarenje. Tako mi je tesko...toliko sam se veselila.. Nadam se da ce Mrvica izdrzati... 🙏🙏🙏🙏🙏

13. Srpanj 2019. 11:57

Lala27

NivesNe znam šta bih ti rekla, nisam čula za takav slučaj, ne znam šta može biti, ali nekako mislim možda je trenutno samo, jer i nama nekad ima više otkucaja u minuti, nekad manje,Ali opet ne znam 😦 Draga, u svakom slučaju ti miruj i biće šta biti mora, ja vjerujem u dobro sve dok ima nade. Kaže li doktor još nešto?

Vaki

Love - znakovi su ti baš obećavajući. Zvuči dobro. Sretno!

Dr me narucio odmah za 3 dana.. Kaze da bi se trebalo brze razvijati da nastavim sa terapijom pa cemo vidjeti. 🙏🙏🙏🙏

• love86
    13. Srpanj 2019. 12:44

Upravu si😘

Vaki
    13. Srpanj 2019. 13:12

Nives - puno puta nas doktori uplaše, a na kraju sve ispadne dobro. Samo ti mazi bušu! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Srpanj 2019. 13:21

Hvala ti draga na podrsci 🌺💖💖💖🙏🙏🙏

• fatamorgana
    13. Srpanj 2019. 19:46

Nives, ja sam imala krvarenje u 7 tt, srednje obilno. Tek se na idućoj kontorli vidjelo da je to moglo biti od hematoma, koji je bio manji. Terapija mi je bila mirovanje i utorgestan 3x2 kao i do tada, ali pošto sam krvarila dva dana morala sam ga uzimati oralno. Na kraju je sve dobro prošlo. Grozno za doživjeti ali pokušaj biti smirena i miruj. 

13. Srpanj 2019. 19:57

Draga fatamorgana🤗🤗.    Mene najvise brine sto je srce usporilo i napisao je barikardna cirkulacija(mozda sam krivo napisala).  Da li se kad netko susreo sa tim pojmom, a da je sve bilo OK? Danas me malo boli u donjem dijelu ledja I imam nekakve grceve duz cijelih nogu.... 😲😲

• fatamorgana
    13. Srpanj 2019. 20:30

Mislim da su bolovi u leđima normalni, a grčeve u cijelom tijelu pogotovo u nogama sam imala prvih par tjedana, osobito po noći i ujutro kad bi se probudila. stahovala sam od njih. uzimala sam dodatno samo magnezij, ali prestali su s vremenom. teško je i uopće ne znam kako će beba ispast od silnih šokova, ali treba bit smiren i pozitivan. dokrori ne mogu puno toga reći, jer ne mogu predvidjeti ništa. ne znam za tu dijagnozu ništa, ali ne znam ni da su kod mene uopće mjerili otkucaje bebinog srca, osim možda na oko što su primjetili.... sretno svakako i samo hrabro! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.