Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    25. Svibanj 2019. 17:37

Cure - baš te me raznježile. Hvala vam. Znate da ja vama želim isto. Doduše, vi već znate da ste trudne, ali želim da vam sve prođe u najboljem redu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Laganini
    25. Svibanj 2019. 18:19

Grizli - ne reagiram bas najbolje na paracetamol, a i tila bi izbjegavat ljekove kolko god mogu, mislim da cu s magnezijem provat.
    Vaki - meni isto 1dpt, vec na iglama al mislimda je bolje ne opterecivat se time i ne stresirat nego pustit sve da ide svojim tokom ta sljedeca 2 tjedna. I MM sam rekla da me zakljuca u sobu ako pozelim ranije testirat doma 😂

• Laganini
    25. Svibanj 2019. 18:20

Nemasekirancije - 🎉🙏🏼🎉

• Bebana
    25. Svibanj 2019. 18:54

Laganini

Grizli - ne reagiram bas najbolje na paracetamol, a i tila bi izbjegavat ljekove kolko god mogu, mislim da cu s magnezijem provat.
    Vaki - meni isto 1dpt, vec na iglama al mislimda je bolje ne opterecivat se time i ne stresirat nego pustit sve da ide svojim tokom ta sljedeca 2 tjedna. I MM sam rekla da me zakljuca u sobu ako pozelim ranije testirat doma 😂

Meni je cetvrti dan i vec sam totalno poludela .Isla sam do prodavnice i bas sam se umorila .Glava me ubija ,htedoh paracetamol da popijem a sad zbog onog sto si pisala necu uzeti 😂 samo kao luda pratim simptome ,mislim da cu do srede kada planiram test kuci izludeti ..A beta tek sledeci petak ,pa ko ziv ko mrtav 😂😂

Bebana

Vaki
    25. Svibanj 2019. 20:27

Laganini

Točno tako... 🤣

🤞❤️🙏

Vaki
    25. Svibanj 2019. 20:29

Bebana - brzo će srijeda... Pretpostavljam da su testovi već spremni... 😋

🤞❤️🙏

• Bebana
    25. Svibanj 2019. 21:31

Vaki

Bebana - brzo će srijeda… Pretpostavljam da su testovi već spremni… 😋

Ha ha ,da i to tri komada ,jer sam htela prvi sutra ,ali muz mi ne da 😂 Hajde pa svi zajedno cekamo ,zelim da vam vreme brzo prolazi :) I da ,ovaj 4 dpt moram da prijavim i neobjasnjivu glad ,frizider Sam okrenula naopacke 😂😂 ❤️

Bebana

• Cekalica
    25. Svibanj 2019. 22:35

Taine

Evo da javim, nije uspjelo ovaj puta. Sljedeci mjesec sve ispočetka. Sretno curke!

Taine bas mi je zao, drzi se. Nadam se da ce sljedeci put biti uspjeh.

• Cekalica
    25. Svibanj 2019. 22:36

nemasekirancije

Cure beta je 83,4! Prije 40h je bila 25,5 :)! Kaze doktorica…odmaraj i vidimo se na uzv!

Super super, samo neka raste!

• Cekalica
    25. Svibanj 2019. 22:39

Bebana

Vaki

Bebana - brzo će srijeda… Pretpostavljam da su testovi već spremni… 😋
    Ha ha ,da i to tri komada ,jer sam htela prvi sutra ,ali muz mi ne da 😂 Hajde pa svi zajedno cekamo ,zelim da vam vreme brzo prolazi :) I da ,ovaj 4 dpt moram da prijavim i neobjasnjivu glad ,frizider Sam okrenula naopacke 😂😂 ❤️

I ja sam tako sa friziderom 🙈🙈 ali to ti je dobar znak hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.