Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Laganini
    26. Svibanj 2019. 00:27

Bebana & Vaki - sve smo tu negdi, 🤞🏼 da svi simptomici dosadasnji i buduci rezultiraju lipon velikon betom! 😉
    Ja u sridu iman prekooceanski let, molim se da prodje dobro i da me ne uhvate ti nesretni napadaji grceva koje sam imala zadnjih par dana. Ko bi 15-16 sati izdrza u takvom stanju... 🤦🏻‍♀️  Moram dobit jos jednu injekciju potpore zutom tijelu - pada mi na pamet da i to moze izazvat bolove? Imam opciju uzet ju dan prije puta ili dan poslije puta.. iskustva?

Grizli
    26. Svibanj 2019. 07:09

Laganini posto imas dugi let preporucam ti booster dan prije i ako ne pije onda da pocnes pita andol ili aspirin 100 za cirkulaciju i da sto cesce se kreces. Osobno jako puno letim avionima pa mi je moja mpo dala tu uputu pod obavezno. Doduse ja sam jednostavno odustala od letenja nakon transfera. Tokom leta zbog pritiska nam je cirkulacija usporena a to je nepovoljno za embrice i implantaciju zato ti to napominjem. A grcevi su mogući da i od boostera jer to je u naravi hcg koliko znam. 

• Bebana
    26. Svibanj 2019. 08:25

A koliko dugo si odustala od letenja avionom ? posto bih i ja trebala ici kuci na leto ,a ako Bog da da sam trudna ,razmisljam da li je bolji put od 10 sati kolima ili let od dva sata avionom ?

Bebana

• Laganini
    26. Svibanj 2019. 08:30

Grizli - hvala! Mi zivimo priko bare i dosli smo tu iskljucivo zbog mpo tako da je let natrag neizbjezan. Vec sam na andolu tako da to je 👍🏼, samo cu nastavit i onda taj booster uzet prije. Hvala na savjetu!!

Grizli
    26. Svibanj 2019. 08:36

Bebana pa ako gin procjeni da je sve ok sa trudnocom nema razloga izbjegavat let posebno ne tako krace od 2 sata. Ja sam na poslu trazila da me izuzmu od dugih putovanja i to je to, jer meni se znalo dogoditi da dodjem doma sa leta od 5-6 sati iz tropske klime, a vec za 24 h imam let od  par sati na 10 stupnjeva. Totalno nezdravo za trudnocu i stresno. Zadnjih 3 godine mi se zaredalo puno letova pa sam sad jednostavno trazila da netko drugi u firmi taj dio posla obavlja kad sam u postupcima, a tako cu i nastaviti sad nakon pozotivnog testa. Najvise od svega ne da mi se natezat sa torbama po zracnim lukama. Al ako mi bude dobro u trudnoci otic na 1-2 putovanja, mislim da ne bi trebalo biti problematicno, al to bi onda definitivno bio godisnji nista poslovno. 

Vaki
    26. Svibanj 2019. 09:38

Zamislite - ja trebam idući vikend u Pećuh. Sve nešto putujemo. No, mi idemo automobilom. Sve je unaprijed isplanirano pa moram ići na 2 dana. Neću nositi gotovo ništa da se ne natežem s prtljagom, ali mi se nekako neide. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    26. Svibanj 2019. 11:13

Vaki ma idi bez brige, dobro dodje malo se maknut od svega i opustiti. Samo malo pazis na sebe i budes sretna i pozitivna, ja sam zakljucila da je to kljuc uspjeha. 

Vaki
    26. Svibanj 2019. 16:43

Taman kad ste pisale o glavoboljama, mene čopi takva migrena da je to ludo. Valjda zato što sam pomislila kakva sam sretnica što s tim nikad nemam problema...
    Sad točno znam nuspojave progesterona, jer nisam imala ET odmah nakon punkcije. Prije sam mislila da su oni grčevi ili probadanja od punkcije, ali nisu. Vjerojatno i glavobolja (ili je to od estrofema ili pak od decortina), zatim učestalo mokrenje uz nesanicu i malo povišena temp. Ludnica! Još i malo mučnine od toliko tableta i to je to. Sad bih voljela neke druge simptome, da se malo poveselim. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Bebana
    26. Svibanj 2019. 22:30

Vaki

Taman kad ste pisale o glavoboljama, mene čopi takva migrena da je to ludo. Valjda zato što sam pomislila kakva sam sretnica što s tim nikad nemam problema…
    Sad točno znam nuspojave progesterona, jer nisam imala ET odmah nakon punkcije. Prije sam mislila da su oni grčevi ili probadanja od punkcije, ali nisu. Vjerojatno i glavobolja (ili je to od estrofema ili pak od decortina), zatim učestalo mokrenje uz nesanicu i malo povišena temp. Ludnica! Još i malo mučnine od toliko tableta i to je to. Sad bih voljela neke druge simptome, da se malo poveselim. 😁

Ja se danas raspadam od glavobolje ...I mucnine a istovremeno gladna ..Temperatura 37,2 ceo dan ,evo vec drugi dan ..Sutra mi je 6 ti dan od transfera dve blastice ,i ja razmisljam da uradim test ,tek onako :) jaooo ,dace Bog da su nam ovo sve simptomi trudnoce :)

Bebana

• korina1985
    27. Svibanj 2019. 01:32

Pozdrav svima :)
    Bas trazim po internetu simptome utrica i slabo nailazim na info, a imam osjecaj da su bas oni odgovorni za pola ovih nuspojava koje prolazimo. Nakon moje prve ivf nisu mi smetali, mozda sam samo bila gladnija i pospanija nego inace, ali ja sam uvik gladna i pospana pa me to nije previse ometalo :). Sada sam prosla drugu ivf, tj u fazi sam cekanja bete i ovaj put sam izoblicena u svakom pogledu. Trbuh mi je toliki da nista ne mogu obuci, toliku tezinu u njemu osjecam, strasno. U 10ak dana koliko uzimam utrice, dobila sam 3 kg i sve oko trbuha. 7.dan nakon transfera sam mislila da cu svaki cas prokrvariti, bolovi tipicni za PMS, ali sutradan su stali. Muz kaze da su mi grudi, a pogotovo bradavice, ogromne. Ne mogu rec da me bas bole, al osjecam nelagodu kad ih dotaknem. Pa se eto nadam da su ti  "PMS" bolovi od nekidan i grudi ipak dobar znak jer to u proslom neuspjesnom pokusaju nisam imala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.