Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    provincijalka
    24. Svibanj 2019. 08:48

Grizli

👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀 Savrsen plus Provincijalka! Cestitam. Kad ides vaditi betu ono? Kako se osjecas? Imas kakve simptome?

Hvala!! Bome je baš savršen! Presretna sam! Samo se sise bole, drugih simptoma nemam. Betu vadim u ponedjeljak.

provincijalka
    24. Svibanj 2019. 08:53

ruška

Jutro svima kod mene nista MINUS

Ruška, baš mi je žao...:( a baš sam navijala!
    Nemoj očajavati. Ima nade...gle mene...41 godina, 4 godine pokušavamo i eto! Doduše, s donacijom JS ali za sve postoji način ;)
    u kojoj si klinici?

Grizli
    24. Svibanj 2019. 08:55

Ruska al bolje ti je dok cekas stimulaciju iskoristiti prirodni nego nemat postupak. Vec kad ih imas gle mozda upali i bude dobitan. Nisu za odbaciti, a tijelo ti se mora odmoriti od stimulacije. Ne znam prije koliko si bila u stimulaciji, al svakako treba najmanje 3 mjeseca da ides opet, ako je bila neka jaka i do 6 mj, a sa prirodnjacima mozes samo profitirat.
    Provincijalka ajde super onda kad imas samo slatke muke. Drzim fige da beta bude lijepa velika. Sretno

• Cekalica
    24. Svibanj 2019. 10:00

provincijalka

Juuutroooo! Danas 14 DNT plus ko kuća!
    Ruška, čekamo te….

Divnooo! Jos jednom cestitam!

• Cekalica
    24. Svibanj 2019. 10:07

ruška

Grizli

Ruska a zao mi je jako! Koji ti je to pokusaj bio? Imas smrzlica?
    Nemam srzlića.do sada sam imala 4inseminacije,jedan stimulativni i jedan fet. Sada me opet forsiraju na prirodni ivf a vec dva put nije uspjelo.

Ruška bas mi je zao, ali ne gubi nadu. Sunce dolazi iza svake kise! Mi smo radili ivf+icsi jer MM ima jako los spermiogram, oligoastenozoospermija. Premda sam ja zdrava ko dren ocito je ovo bila jedina i najbolja mogucnost.

• ruška
    24. Svibanj 2019. 11:55

Hvala cure,dobro sam.idem dalje i to je to.cujemo se,pišite iskustva i držite se.sretno vama koje imate plusiće,uživajte i želim vam lijepu trudnoću😘😍🙂

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Cekalica
    24. Svibanj 2019. 12:17

Bravo Ruška, samo naprijed!
    Evo meni stigla prva beta 429.9

provincijalka
    24. Svibanj 2019. 12:21

Wow Cekalica! prekrasna beta! 

• Medo2711
    24. Svibanj 2019. 12:38

provincijalka

Ruška, čekamo te….

Cestitam🤗🤗🤗...koju kliniku i gdje si isla na donaciju?Sory sta gnjavim ali puno bi mi pomogla.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

provincijalka
    24. Svibanj 2019. 13:26

Medo2711

provincijalka

Ruška, čekamo te….
    Cestitam🤗🤗🤗…koju kliniku i gdje si isla na donaciju?Sory sta gnjavim ali puno bi mi pomogla.

Ne gnjavis, samo pitaj, rado cu ti pomoci.
    Isli smo u PFC kliniku u Pragu. Prvi put smo bili u sijecnju i bilo je neuspjesno. Ostala su nam 4 smrzlica i evo sad nam uspjelo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.