Pozdrav, 15 dnt, danas sam radila test popodne i bio je negativan. Sutra bih trebala vaditi betu, ima li smisla ici vadit betu uopce? Imam osjecaj da trebam dobiti, ali nista jos. Jucer sam imala smeckasto na ulosku kao sukrvicu i onda je prestalo.
Slazem se s Grizli. 15.DNT bi vec trebalo biti vidljivo ako je trudnoca u pitanju, ali Boze moj....moze se dogoditi.
Kako je Grizli rekla, izvadi betu pa ces bit sigurna.
Bravo Ruška, samo naprijed!
Evo meni stigla prva beta 429.9Čestitam cure, plusića ko u priči :) čekalica, koji dnt ti je danas?
14 dnt
Juuutroooo! Danas 14 DNT plus ko kuća!
Ruška, čekamo te….Cestitam🤗🤗🤗…koju kliniku i gdje si isla na donaciju?Sory sta gnjavim ali puno bi mi pomogla.
Ne gnjavis, samo pitaj, rado cu ti pomoci.
Isli smo u PFC kliniku u Pragu. Prvi put smo bili u sijecnju i bilo je neuspjesno. Ostala su nam 4 smrzlica i evo sad nam uspjelo.Jesi ti meni vec pisala mozda?Kako ide protokol?Meni zadnji put nista nisu nasli jajnih,ako sad nebu.Razmisljam odmah o tome.Bas mi je drago sta je uspjelo🤗
Jesam, vec sam ti nesto pisala. Moras se obratiti klinici, oni ce te uputiti na sve.Sory to sam i mislila da si ti.Toliko citam i pise covjeku se sve pomjesa.Bas mi je drago zbog tebe.🤗..mozes mi samo reci koliko te kostao postupak?
Prvi postupak s donacijom jajne stanice ukupno negdje oko 5.500 eur. U tom postupku smo smrznuli 4 embrija, pa smo sad drugi put isli na krioembriotransfer i to nas je s nekim dodatnim uslugama stajalo 1.200 eur.
Hvala na informaciji...ja si ostavljam preko hzzo postupke za to👍🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Pozdrav svima! Evo u cekanju bete, transfer 2 embrija bio jucer. Beta za sva tjedna.
Sinoc napadaj grceva, jutros isto odmah nakon budenja ko da mi je neko izbubao maternicu, sve je bilo napeto i bolno na dodir i naravno grcevi... 😫 ima ko savjet kako to ublazit? Ne uzimam nikakve dodatne ljekove za umirivanje boli, strah me.
Samo sam na propisanim utricima, andolu i folnoj.
🤞🏼 svima koji jos cekaju betu!
Zdravo svima ,nova sam na forumu .Danas mi je 4 dan nakon transfera .Ubacene su mi dve blastice 5 dan,kaze embriolog A kvaliteta .Juce sam imala neko kao na prvi mah kuvanje u stomaku a zatim i kao da me je u vise navrata neko bocnuo u donji stomak .Danas opet nista :)Ovo je nas drugi pokusaj vantelesne .Iskreno se nadam za sve vas velikim betama i plusicima na testovima :)
Bebana
Betu bi trebala vaditi u petak, al ja sam uvijek surovo realna pa ipak mislim da nista od ovog puta pokazalo bi se da je iako je test neki nikad čula za njega.
Inače sam u jednoj klinici u Njemačkoj u postupku, al sad ćemo vidjet gdje i kako dalje!
Na konzultacijama sam bila i kod nekih u Hrvatskoj i oni se cude šta ovi ovdje rade i zašto po ovom principu rade!
Zdravo i ja sam dva puta radila postupak u nemackoj.U kom gradu si i u kojoj klinici ?Ja sad cekam rezultate drugog postupka :)
Bebana
Laganini za grceve moze pomoc magnezij od 300-400 mg. Meni je to smirivalo grceve.
Sretno svim novim cekalicama bete!
Pozdrav svima! Evo u cekanju bete, transfer 2 embrija bio jucer. Beta za sva tjedna.
Sinoc napadaj grceva, jutros isto odmah nakon budenja ko da mi je neko izbubao maternicu, sve je bilo napeto i bolno na dodir i naravno grcevi… 😫 ima ko savjet kako to ublazit? Ne uzimam nikakve dodatne ljekove za umirivanje boli, strah me.
Samo sam na propisanim utricima, andolu i folnoj.
🤞🏼 svima koji jos cekaju betu!
Laganini, mislim da smijes uzeti lekadol ako te bas boli. On je nekako najblazi.
Sortiraj odgovore
Najstariji