Pozdrav svima! Evo u cekanju bete, transfer 2 embrija bio jucer. Beta za sva tjedna.
Sinoc napadaj grceva, jutros isto odmah nakon budenja ko da mi je neko izbubao maternicu, sve je bilo napeto i bolno na dodir i naravno grcevi… 😫 ima ko savjet kako to ublazit? Ne uzimam nikakve dodatne ljekove za umirivanje boli, strah me.
Samo sam na propisanim utricima, andolu i folnoj.
🤞🏼 svima koji jos cekaju betu!Laganini, mislim da smijes uzeti lekadol ako te bas boli. On je nekako najblazi.
Ipak mozda bolje magnezij kako ti je Grizli rekla ako su u pitanju grcevi.
Paracetamol je ok uzet al bas kod jakih bolova i visokih temperatura sve ostalo nije bas opravdano uzimanje. Iako kratkorocno nece se nista dogoditi, al bolje ne riskirat bar sam ja takvog misljenja i saznanja. Eto bas jucer smo na temk potpomognuta vol. 2 komentirale paracetamol u 1 tromjesečju i nasla sam podatak da su vece doze mogu lose utjecat na muske bebe kod koji se moze dogodit nedostatak testosterona i sprijecit razvoj i spustanje testisa. Nekoliko istrazivanja je to povezalo. Opcenito sam misljenja da ako se nesto da izdrzat ili poboljsat stanje nekim drugim pripravkom ili metodom bolje to neko lijek posebno u nasim situacijama.
Meni je dr rekao uvek slobodno paracetamol,kad trpis bol ,samo si pod stresom ... Kada je beta ?Mislim da smo tu negde ? :)
Bebana
Evo da javim, nije uspjelo ovaj puta. Sljedeci mjesec sve ispočetka. Sretno curke!
Taine
Taine zao mi je! Sretno u novom pokusaju.
Bebana slazem se da ne treba trpit bol, al ne treba niti se krkat za svaku sitnicu. Nazalost imam prijatelji u koja doslovno na najmanju bol pije lijekove sta ja osobno nikako ne bi radila. Kad bol nije podnosljiva i nista dugo ne pomaze logicno da ce zena uzet lijek jer to se smatra opravdanim uzimanjem.
Cure beta je 83,4! Prije 40h je bila 25,5 :)! Kaze doktorica...odmaraj i vidimo se na uzv!
Nemasekirancije - čestitam i ovdje! Želim ti školsku trudnoću.
Ja sam sad službeno čekalica bete. Tek mi je 1.dt i već sam luda. Baš sam sad čitala temu od početka i vidim kako sam dosta pisala i bila sretna zbog plusa koji na žalost nije dobro prošao pa se nadam boljoj sreći. Svim čekalicama želim uspješnu trudnoću, a ne samo pluseve na testu. 🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki zelim ti od srca da ovo bude tvoj dobitan ciklus i ne mislim samo da ugledas plus nego i da rodis za 9 mj zdravu i veselu bebu! ❤️
Grizli - 😘❤️
Vaki draga, drzim ti fige najjace sta mogu da ovo bude dobitan i da ugledas lijepu veliku betu :)!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji