Vaki progesterona ima jako puno nuspojava on u orvim danima trudnoce i izaziva nuspojave. Hcg tek kasnije nastupa. Kako se osjecas?
Bebana jesi napravila test. 6dnt blastica bi se vec moglo i nazirati nesto. Ovi tvoji simptomi su jako pozitivni posebno temp.
Korina jesj radila test? I kod tebe si ti simptomi na dobrom putu. Nazalost napuhanost, napuhane grudi, pospanost sve to moze biti od progesterona samo. Al vece bradavice e to je vec zanimljiv simptom.
@Grizli nisam jos uvek sve me nesto strah ..Jutros nema temperature ,ali mislim da ce kao i svaki dan kasnije skociti ,ne znam da li se to racuna 🤣
Bebana
Grizli - baš tako, samo što sam neke simptome pripisivala punkciji, a zapravo je progesteron pravi krivac. Dobro sam, malo me leđa bole... Od danas radim pa više ne osluškujem toliko...😂
Bebana i Korina - dobro kaže Grizli, mogao bi i koji test...
Meni je tek 3.dt i nisu blastice pa je moje testiranje još na čekanju...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki bolje da radis ako ti posao nije previse naporan i tezak. Pricekat cemo mi taj plusic onda jos 6-7 dana nema problema. Ja ga svakako ocekujem!
Bebana a kolika ti je temp.? Obicno se racuna samo bazalna jer tokom dana varira oviso o okolnostim pa najcesce raste.
Mene danas ko da je vlak zgazio, bas mi je lose nesto valjda od tog vremena pa mi je tlak pao i onda su i simptomi isplivali na povrsinu.
Grizli danas mi je 11. dan od transfera pa cu se ipak jos malo strpiti, bar do srijede...
Grizli danas mi je 11. dan od transfera pa cu se ipak jos malo strpiti, bar do srijede…
Pa ti mozes vec bez problema raditi test pokazat ce nesto ako je nesto. Jer cak i da je et 3gdnevmog to je 14 dana od ovulacije. Meni je 14 dana od ovulacije crta bila bez sumnje i dileme prikazana.
Zene ja radila test!! pozitivan !!! I to ne sa prvom mokracom ..Jedino se plasim da nije do Brevacida ili kako vec ,njega sam primila prosle srede ujutru !Jao ne znam kako ovo kucam ,na pragu sam da se onesvestim !!
Bebana
Evo testica ,blaga druga crta ali se lepo vidi :) Ja pravo u apoteku ,posto sam test radila u wc teznog centra ,i apotekarka mi cestitala pred svima i svi aplaudiraju ,jao majko :)
Bebana
Grizli beta mi je u cetvrtak, receno mi je da nista prije utorka ne radim jer zbog injekcija koje sam primala moze biti lazno pozitivno...
Sortiraj odgovore
Najstariji