Iskreno, mislim da me strah pa cekam do zadnjeg trena jer znam kakva sam bila onaj dan kada sam saznala da mi prethodni pokusaj nije uspio :/ A ovaj puta sam bas bas puna nade i bit ce mi jos gore ako se razocaram...
Bebana cestitam!
Bebana od boostera treba proc najmanje 7 dana neki kazu i 10 da bi skroz nestao iz tijela. Ako si ga primila 15.5 onda nemas brige to je to onda! Nadam se da ce lijepo tamniti i da javljas betu lijepu. Kada vadis?
Korina aha primila si booster. Da onda nema smisla prije jer to i je hcg. Nazalost od razocaranja kad ne uspije ne mozes pobjec jedino sto mozes ranim testiranjem u slucaju neuspjeha ne unositi vise terapije pa da tijelo je manje pod opterecenjem i to je to. Sretno i da javis plus!
Bebana - 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 i 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 za lipu betu!
Korina - otkako mi je sestra rekla da zbog hcg injekcija test moze pokazat lazno, definitivno sam odlucila cekati citava 2 tjedna, ako ne i koji dan duze kako su doktori savjetovali, prije nego uradim test. A i razmisljam se dal da onaj kucni uopce radim. Tako da, ako vjestica ne dodje kad bi otprilike tribala ilitiga 14-16dana nakon ET cu lipo otic po betu.
Ovo mi je prvi IVF ali nakon dvi neuspjesne inseminacije prije tog, i piskenja i cekanja i dvoumljenja jel pokazuje il ne pokazuje i onda nikakve bete - ma nema sanse da se time vise opterecujem.
Al svakako kako je Grizli rekla, od zadnjeg sutanja Hcg-om svakako dopusti 5-7 dana da se organizam dobije priliku otarasit tog pa da ne bi kucni test detektirao taj hcg.
Imala sam kuci test pa sam evo ipak napravila, vrag mi ne da mira. Test je pozitivan. Nikad nisam vidila pozitivan test i doslovce sam u soku, cak je pozitivan na treci urin od jutros. Sa veseljem cu ipak pricekati jer sam prije tj dana primila hcg pa da nije zbog toga. Drzite mi palceve!
Ma Korina pa to je super plus vec! Jesam ti rekla da su simptomi zanimljivi kod tebe! Nadam se da ce i beta biti lijepa, sretno! A ceatitam nakon bete!
Ma Korina pa to je super plus vec! Jesam ti rekla da su simptomi zanimljivi kod tebe! Nadam se da ce i beta biti lijepa, sretno! A ceatitam nakon bete!
A zbog tih simptoma sam se i odlucila riskirat testirat se jer bas nisam svoja, svasta mi se nesto u tijelu događa :) Ali necu reci ni muzu ni ikome da se ne razocaraju, sutra cu vaditi betu pa javim!
Ja radila sad jos jedan test ,mislim ako je od hcg inekcije ,bice jos svetliji kad ne sad je druga jos tamnija ! :) Jao Boze ,Boze !!! Korina ,pa da li smo to trudnice ????Meni je beta tek u petak a ja cu do petka svaki dan ponavljati teSt :)))
Bebana
Joj, cure prekrasno... Baš sam sretna zbog vas. Idem sad još jednom pročitati vaše simptome. 🤣
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja radila sad jos jedan test ,mislim ako je od hcg inekcije ,bice jos svetliji kad ne sad je druga jos tamnija ! :) Jao Boze ,Boze !!! Korina ,pa da li smo to trudnice ????Meni je beta tek u petak a ja cu do petka svaki dan ponavljati teSt :)))
A ne mogu uopce pojmiti tu mogucnost, eto. Toliko se covjek putem izmori da ga je vise strah icemu se veseliti :D
Vaki hvala! Ukratko, mislim da je u mom slucaju jedini pravi simptom ta PMS bol koja traje od 7.dana nakon transfera i prisutna je manje vise stalno u jacem ili blazem intenzitetu. Sve ostalo bi pripisala utricima (3 kg viska, trbuh kao da sam lubenicu progutala, glad, suho lice, pospanost pa i povecane i bolne grudi). Ali eto da jos sutra izvadim betu pa da mogu reci da je to to.
Sortiraj odgovore
Najstariji