Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • korina1985
    27. Svibanj 2019. 12:04

Iskreno, mislim da me strah pa cekam do zadnjeg trena jer znam kakva sam bila onaj dan kada sam saznala da mi prethodni pokusaj nije uspio :/ A ovaj puta sam bas bas puna nade i bit ce mi jos gore ako se razocaram...
    Bebana cestitam!

Grizli
    27. Svibanj 2019. 12:20

Bebana od boostera treba proc najmanje 7 dana neki kazu i 10 da bi skroz nestao iz tijela. Ako si ga primila 15.5 onda nemas brige to je to onda! Nadam se da ce lijepo tamniti i da javljas betu lijepu. Kada vadis? 
    Korina aha primila si booster. Da onda nema smisla prije jer to i je hcg. Nazalost od razocaranja kad ne uspije ne mozes pobjec jedino sto mozes ranim testiranjem u slucaju neuspjeha ne unositi vise terapije pa da tijelo je manje pod opterecenjem i to je to. Sretno i da javis plus! 

• Laganini
    27. Svibanj 2019. 12:57

Bebana - 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼  i 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 za lipu betu!
    Korina - otkako mi je sestra rekla da zbog hcg injekcija test moze pokazat lazno, definitivno sam odlucila cekati citava 2 tjedna, ako ne i koji dan duze kako su doktori savjetovali, prije nego uradim test. A i razmisljam se dal da onaj kucni uopce radim. Tako da, ako vjestica ne dodje kad bi otprilike tribala ilitiga 14-16dana nakon ET cu lipo otic po betu. 
    Ovo mi je prvi IVF ali nakon dvi neuspjesne inseminacije prije tog, i piskenja i cekanja i dvoumljenja jel pokazuje il ne pokazuje i onda nikakve bete - ma nema sanse da se time vise opterecujem. 
    Al svakako kako je Grizli rekla, od zadnjeg sutanja Hcg-om svakako dopusti 5-7 dana da se organizam dobije priliku otarasit tog pa da ne bi kucni test detektirao taj hcg.

• korina1985
    27. Svibanj 2019. 13:17

Imala sam kuci test pa sam evo ipak napravila, vrag mi ne da mira. Test je pozitivan. Nikad nisam vidila pozitivan test i doslovce sam u soku, cak je pozitivan na treci urin od jutros. Sa veseljem cu ipak pricekati jer sam prije tj dana primila hcg pa da nije zbog toga. Drzite mi palceve!

• korina1985
    27. Svibanj 2019. 13:22
    Nije oštar, ali je plus :)
    Nije oštar, ali je plus :)
    Grizli
    27. Svibanj 2019. 13:28

Ma Korina pa to je super plus vec! Jesam ti rekla da su simptomi zanimljivi kod tebe! Nadam se da ce i beta biti lijepa, sretno! A ceatitam nakon bete! 

• korina1985
    27. Svibanj 2019. 13:35

Grizli

Ma Korina pa to je super plus vec! Jesam ti rekla da su simptomi zanimljivi kod tebe! Nadam se da ce i beta biti lijepa, sretno! A ceatitam nakon bete!

A zbog tih simptoma sam se i odlucila riskirat testirat se jer bas nisam svoja, svasta mi se nesto u tijelu događa :) Ali necu reci ni muzu ni ikome da se ne razocaraju, sutra cu vaditi betu pa javim!

• Bebana
    27. Svibanj 2019. 14:34

Ja radila sad jos jedan test ,mislim ako je od hcg inekcije ,bice jos svetliji kad ne sad je druga jos tamnija ! :) Jao Boze ,Boze !!! Korina ,pa da li smo to trudnice ????Meni je beta tek u petak a ja cu do petka svaki dan ponavljati teSt :)))

Bebana

Vaki
    27. Svibanj 2019. 15:10

Joj, cure prekrasno... Baš sam sretna zbog vas. Idem sad još jednom pročitati vaše simptome. 🤣

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• korina1985
    27. Svibanj 2019. 15:53

Bebana

Ja radila sad jos jedan test ,mislim ako je od hcg inekcije ,bice jos svetliji kad ne sad je druga jos tamnija ! :) Jao Boze ,Boze !!! Korina ,pa da li smo to trudnice ????Meni je beta tek u petak a ja cu do petka svaki dan ponavljati teSt :)))

A ne mogu uopce pojmiti tu mogucnost, eto. Toliko se covjek putem izmori da ga je vise strah icemu se veseliti :D  
    Vaki hvala! Ukratko, mislim da je u mom slucaju jedini pravi simptom ta PMS bol koja traje od 7.dana nakon transfera i prisutna je manje vise stalno u jacem ili blazem intenzitetu. Sve ostalo bi pripisala utricima (3 kg viska, trbuh kao da sam lubenicu progutala, glad, suho lice, pospanost pa i povecane i bolne grudi). Ali eto da jos sutra izvadim betu pa da mogu reci da je to to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.