Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    07. Studeni 2014. 07:32

hahaha

cloudy
    07. Studeni 2014. 08:09

znači jedino moj nema frku da osjeti bebu.... sad, kak da si to prevedem... imam manijaka ili ? hihihihi jer meni je bed što se meni ne da, te me bolucka dole te ovo te ono, a on bi jadan svaki drugi dan :P

cloudy
    07. Studeni 2014. 13:25

Nemam ni ja strah al bome nemam ni volje...nekad me opere želja ako baš nismo neko vrijeme al ne da mi se namještat i patit i umarat....

tena123
    07. Studeni 2014. 14:38

ovo je jedna od tema gdje se može dobro nasmijat.. he he 
    ja imam želju, čak i sanjam sex, a tako mi se ne da s trbuhom to radit, jednostavno nemam volje, i ne mogu se opustit kad znam da se svaki čas može počet micat a to definitivno nije nešto što mi se sviđa, prije sam znala malo forsirat drgog a njemu je još gore i još se teže opusti kad zna da je ona unutra..
    više ga ne nagovaram jer se onda osjećam nepoželjno i kao da ga silim, i moram reći nije neki osjećaj..
    nekad mi ga bude žao pa radim jel "druge" stvari, a s klasičnim seksom ćemo ipak pričekat do poroda sudeći po svemu..

• babyM
    07. Studeni 2014. 15:53

I jos nakon poroda.  Nazalost...

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 16:06

Baby M-vrištim na tvoj komentar!!! Pa nema ti dragi baš tolikog da bi osjetio od maloga glavu!!! 
    Ribica153- hahaha, ima osjećaj da mu maše? Pa mislim stvarno, ti muški... tako sam se sada počela smijati da me dragi pitao jesam li dobro.   Moj dragi želi seks, ali načekati ćemo se. Ja sam tako napaljena da je to strašno. 
    Dea-potpuno te razumijem. Joj, poludjeti ćemo... 

• babyM
    07. Studeni 2014. 16:10

Ne, rekoh za vrijeme predigre, znaci kao je napipao.  Haha..
     A sta, treba i njih razumjet.. 

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 16:13

Ahahahaha... mogu zamisliti kako ti je bilo, ja bih u zemlju propala...  A treba, oni se boje, ne znači da im nismo privlačne, meni moj dragi stalno govori kako sam mu jako lijepa... samo što mu sada od smrada ovog bakalara kojeg reže na balkonu i od kojeg ću sigurno i ja mirisati neću biti zamamna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.