Eto, samo sam vas htjela utjesit. Ova tema bi se trebala preimenovati- ogovaranje i biseri buducih tatica.
Hahaha
a jesam se sad nasmijala... sve me muz u cudu gleda... bolje da idem odavde jer ce me jos pitat kaj sam takvog procitala...
Laura 21.08.2014 :-*
Ahahaha, ova tema je baš za nasmijati. Kada je žena mog bratića rodila, moj muž i ja smo došli k njima u posjet i kada je vidio kako ima jamice na obrazima, rekao je da ga je tata dobro udarao u obraz, naročito desni, jer mu je ondje izraženija. Zar oni stvarno vjeruju u to? Ili, neki dan smo gledali doktora House-a i bila je scena kada je beba prilikom carskog reza primila doktora za prst (preslatka scena, rstopila sam se), a on meni: Ivana, vidi, vidi! Ako ga može ovako primiti za prst, zamisli da mene uhvati za penis dok se seksamo i jako stisne! Mislim, bisera...
Iako mu govorim da nema kapitalca...
Hahahah baš ima bisera....a šta da ga primi i ne pusti dok trudovi ne krenu
nisam trudnica al naravno da se zaletim i na ovu temu i pucam od smijeha,nadam se da i moj neče valjat takve gluposti hehheh
Tvoj muž mora da je imao 5 iz biologije-nije mu baš išla, mada znam da nekada nešto izvali samo da me nasmije. Ali boji se da ga mali zbilja ne bi uhvatio... Neka, bolje da me nasmijava!
Sortiraj odgovore
Najstariji