Haha, a sta bi..
Rekla da ne moze bit to glava i to je to. Uh... Haha , dobro kad podnosis taj miris..
Baš bi on uspio napipati glavu. Njima je odmah sve glava. Joj, ja se ne bih prestala smijati... Nestao je miris, zatvorio je vrata balkona.
Al ja ne kužim čega se boje, kaj im je?
ja svojega pitam pa izbjegava odgovoriti i samo nekaj mumlja i promijeni temu sam tak, a ja luda. Jer mi nije jasno kaj, kaj ga je strah ne kužim :(
A nije bas da mi je bilo smjesno. Ne znam. Posto nema mirisa, onda bi moglo bit akcije, haha.
Ne znam, mislim da mog nije bas tak strah, strah... Mozda sad kad svaki dan cekamo trudove vec pa zato te neke provale... Ali i sama pomalo tak reagiram, odnosno cim pocnu neki grcevi npr. Mislim si jel ce to sad bit to...
Ja sam misla da je samo moj poludio, a vidim svi smo u istom problemu! hahah
Još najbolje, neki dan me našpotao, da kaj je meni sad do seksa?! Da nije seks sve u životu. Reku wtf?!
Srami se da si muško haha
Hahaha joj cure...oćete da vam ja pošaljem svig dragog pa da porazgovara s vašima? Ovaj moj sav uvrijeđen ak ja velim da mi se ne da,onda se moram iskupljivat na drugačije načine :)
Haha. Pa brinu se... Opet gledajte to drugacije, da im je vazan taj bebac i da je sve ok. Budite ponosne.
Ma ko zna kaj je njima u glavi... Za koga i za kaj se oni brinu xD i kaj su si umislili :D
a kao mi žene smo komplicirane :P
Sortiraj odgovore
Najstariji