Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    08. Studeni 2014. 14:49

Haha, da ga uhvati i ne pusti... Hahaha.  Dobro da jos nije rekao da beba pomisli da je to nesto za papat.  !

Dea23
    08. Studeni 2014. 17:08

Kad smo već u biserima, mi koristimo preziće. Nemojte pitati zašto i kako jer ni sama ne znam što mu to znači ali izgleda smiješno kad ih kupujemo u dućanu. Ono ja s trbuhom i prezićima. Kao, pazim da ne ostanem dvaput trudna odjednom hahahahha

LuKi5
    08. Studeni 2014. 17:12

Hahahahahahahahahahaha mislim da ni prodavacima nije jasno :P

14.06.2014. L ♥

Dea23
    08. Studeni 2014. 17:14

Pa daj zamisli, ko dvije budale  

• babyM
    08. Studeni 2014. 17:29

He he...

Dada32
    08. Studeni 2014. 19:40

Meni je to normalno. Ja sam se prije panično bojala djece i mi smo stalno bili na kondomima, tak da mi ništ nije bad. A to da te netko gleda ili komentira je samo u tvojoj glavi, prodavačicama u dućanu se živo hebe...  Onda smo "radili" na bebi dosta dugo i u trudnoći je sve bilo ok do gljivica: isto po preporuci doktora vratili smo se privremeno na kondome i nije nam ništ bilo čudno kad smo već imali iskustva.  

Moj dragi je skroz cool, i ne shvaća one "frajerčine" koji se izmotavaju ili prenemažu tak dok se nekaj dogodi (kao upala ili gljivice) pa ne bi koristili gume, ali bi "smakali". A ženi je kao lako: ići doktoru i boriti se s kremama i vaginaletama. 

cloudy
    08. Studeni 2014. 20:36

I mi smo igmh u trudnoći koristili zbog candide i isto mi je bilo blesavo...istk kao kod malamuce...trbuh mi se lijepo vidio a mi kupujemo kondome...rekao dragi da će ispast da mu ja ne dam pa da će on šarat okolo al se i zaštiti hahhaha i prije smo ih znali koristit al rijetko...prvo sam ja bila na piluli a kasnije smo se igrali sa srećom... :)  a ovo za dvaput ostat trudan...meni je jedna cura rekla kad sam joj nakon 4 mj rekla da sam trudna  rekla da pazim da ne ostanem opet trudna...ja onak...wtf... ona full ozbiljna ....bila sam se tom smijala danima...jedino mi je žao bilo šta ju nisam pitala jel ne bi i ovu kasniju bebu izgurala van za vrijeme poroda s prvom 

Igorovabebica
    09. Studeni 2014. 10:30

Dea-ahahahahaha, a šta ćeš, kada se mora, mora se. Kod mene nema kondoma ni seksa od kada sam ostala trudna. Tako da...blago vama koje se seksate, moj se boji od samog početka... a ionako su mi savjetovali zbog kontrakcija koje sam dobila rano da se ne seksam. Joj, da je meni s trbuhom kupiti kondome... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.