Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    21. Rujan 2014. 00:23

evo drage moje da vam se požalim, da da dobro ste čule.
    prije jedno mjesec i nešto dana ja ovdje na forumu čitam baš ovu temu i to kako manje više i mi i naši dragi izgubimo volju s vremena na vrijeme.. i tako slučajno moj dragi to pročita..
    Ja sam i prije na njemu primjetila da se promjenio i da uopće ne traži baš, ali on to nije uopće htio priznat dok nije baš ovdje pročitao, onda je rekao kako mu je lakše kad vidi da je većini tako i da se boji zbog bebe i trbuha i svega toga, što je i mene malo strah ali ok.
    problem je što se ja uopće ne osjećam nekako poželjno, pa su mi tako i orgazmi izostali u zadnje vrijeme, i nešto mi se dolje kao promjenilo, jednostavno je drugačiji osječaj za vrijeme seksa.
    No sve bi to bilo super da moj dragi od kad je to pročitao ne pokazuje ni najmanje volje za seks, ako je bilo dva puta od tada i to jer sam ja inzistirala pa se osjećam kao da ga silim na to, dobro nekad mu znam nekako "pomoć" ali se osjećam stvarno grozno, kao da mu nisam žena, više ne pokazuje ni najmanje strasti ili želje, i baš sam nekako tužna zbog toga.. da se razumijemo nemam ja baš neke potrebe ali baš je dobro kada ti netko s vremena na vrijeme pokaže da je bez obzira na sve još uvijek zagrijan za tebe i da te željan... što mene očito nije.
    Neznam dali je to samo faza ili se to svima ponekad dogodi... ajme jedva čekam da rodim i da se konačno mogu normalno kao i svi ljudi...

cloudy
    21. Rujan 2014. 09:03

Draga...ja bi rekla da je to normalno... i nama od kad sam trudna fali ona stara strast...ima je ponekad ali u dosta smanjenoj količini...to da je osjećaj drugačiji sam i ja primijetila...ne dam mu više punom snagom jer me strah za bebu..onda mi je žao poslije i tako...mi smo pričali dosta o tome..i on veli da mu je isto frka zbog bebe i tak...pričaj s dragim..vidi što ga muči,reci mu što tebe muči...bude se sve to vratilo na staro

brcka1902
    21. Rujan 2014. 09:19

Tena123 , onda nek tvoj muzic procita i ovo. Ako je s trudnocom sve ok onda se sex i preporuca, pogotovo pred kraj. 
    Mm i ja nesmijemo od pocetka imati odnose zbog prijeteceg pobacaja i sad jos malo i trebam roditi. Pa sa veselimo...Vec je i bebi rekao da kad misli ici vani da je predugo unutra. 
    U prijasnjim trudnocama smo se sexali do kraja samo sto pred kraj zbog trbuha nisam mogla nego s boka. I pronadji mu jos koji clanak gdje se navodi da bebi nemre nista biti tijekom odnosa i da se ne mora brinuti zbog nje.
    Sretno.. I meni vec ludjacki fali al kaj cu.

Kokolina
    21. Rujan 2014. 11:50

a sad da se ja požalim 
    mi se isto ne seksamo cijelu trudnoću zbog zabrane od strane doktora, i sad trebam rodit za 4 dana i doktorica mi rekla da se počnemo seksat da to pokrenemo. rekoh koma, tko će sad nakon 8 mjeseci...al kad je za višu svrhu pa hajde. i tak mi sinoć jedva nekak, al tak mi je bilo nelagodno i boljuckalo me... užas! i sad si ja mislim kak tu treba i beba izaći i ak me seks boli kak će onda tek bit kad beba krene van... 

bubica11
    21. Rujan 2014. 13:38

Evo da i ja kazem kako je bilo kod mene.prvo tromjesečje seks super.drugo tromjesečje koma.ali ne zbog muza nego ja kao da sam umrla dolje.od hormona i želje apsolutno nista.kad bi pokusali tu i tamo bio mi je grozan osjećaj dolje .nikakav užitak. uskoro sam primijetila da mi je dolje neko vrijeme bila čudna situacija.promijenila se boja, bilo je sve nateceno i bolno.ginekolog je rekao da je to normalno.i sad sam u 39tt i mogu reci zadnjih 2 tjedna da mi se vratila zelja.ali dolje je sad opet po starom.nije vise bolno i tako to.doduše moj muž je isto mnogo suzdržaniji, ne navaljuje vise u zapravo sad ja moram potencirati akciju trudnoća nosi svoje promjene.mogla bih jos svasta reci na ovu temu ali koliko vidim svima se to promijeni na ovaj ili onaj način.

Kokolina...treba vremena da se podmažu stvari.znas kako se kaze, jednom ko nijednomsamo polako i.malo strpljenja!! Pa niste napravili bebicu gledajuci se u oči

tena123
    21. Rujan 2014. 14:28

možda ispadam bahata kada se tu jadam pored dosta vas koji ne smijete uopće zbog zabrane od doktora, htjela sam reci da nam je doktor zabranio normalno da nebi ali kad već smijemo i možemo a on neće jer je izgubio želju. e onda me to nekako pogađa kao da mu se ne sviđam više.. 
    znam da malo pretjerujem i iskreno mi je lakše kada vidim da nije samo nama tako, a netko je napisao kako mu je dolje sve nateklo e pa ja se dam kladit da je i meni a nee on mene uvjerava kako se nije promjenilo, pa znam ja sebe...
    neću više ja biti ta koja će prva reći pa ako bude htio neka kaže, jedva čekam da se vratim u normalu i nadoknadim sve, hvala vam cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.