meni je doktor rekao da nesmijem zadnja 3 ili 4 tjedna prije poroda iako mi je trunoća uredna. Dok kasko čitam nekima zabranjuju u prva tri mj, ja sam upražnjavala seks u prva tri mj. i to poprilično ništa mi nije niti od sperme niti od seksa, a sad mi se već teško namjestit i smeta mi trbuh tako da smo smanjili. Ako mi trudnoća bude uredna do kraja i budem se ovako osjećala neću slušati doktorov savjet neko ću onako kako se ja osjećam spremno. usput jos prije sam čitala da je poželjan seks tih dana prije poroda.. pa tko je sad tu lud??
mi se seksamo od prvog dana kao sto smo se i prije... jedino u prvom tromjesecju je bilo vadi ga van jer je doktorica rekla da moze beba putem sperme pokupit neke bakterije...
po meni...seksajte se koliko god mozete...bar dok vam trbuhi jako ne smetaju...
eto mi se i sad seksamo svaki dan...i danas sam 41+0...a otvorena samo za prst...
Laura 21.08.2014 :-*
Te zabrane i meni nisu jasne ak je sve ok :) ma dok ne putam dr.budem nastavila jer vidim da vi pišete da je ok :) a ak se budem čudno osjećala ili nešto primjetim prestat ću i otić na pregled...
cloudy pametna odluka... me ne mozes ti nastetit bebi...a ako se i nesto pocinje dogadati primijetit ces to...a i vjerojatno si redovito na pregledima pa ce skuzit ako se nedaj boze pocnes otvarat...
samo naprijed
Laura 21.08.2014 :-*
Slazem se darija.....ma mislim da bum i ja probala pa cu vidjet kak ce bit.....
Lusilu
Meni su te zabrane srednjovjekovne.
Ok za one mame koje imaju komplikacije i opravdan razlog za mirovanjem, ali ako ti je s trudnoćom sve u redu onda mi je to blesavo.
Gledajte to s ove strane, kak' su se praljudi tam u Krapini bez uzv i testova za trudnoću prašili cijelo vrijeme i ljudi su se rađali, a mi sad s tolikom tehnologijom "ne preporučamo" ali ne znamo objasniti zašto.
Ajd' sad ovako: kako u bolnici ženama i po više puta natiskaju te gelove pa se i dalje ne otvaraju, a sad će vas žličica sperme otvoriti k'o flašu pive? Ne vjerujem!
Slažem se da možda treba malo pripaziti i biti nježniji (nema više penjanja po namještaju ni višenja sa štrika...hehe), ali ako stvarno nemate točne medicinske razloge zašto je zabranjeno, tj. ako vam trudnoća normalno napreduje, zašto ne bi bilo malo hopa-cupa?
Sortiraj odgovore
Najstariji