Uh evo mene cure moje malo vani malo u kuci evo ja danas napravila generalku u kuci,.,muz pobjegao glavom bez obzira na traktor ali nece moc veceras hi hi hi
Da vas pitsm nešto cure....obzorom da mi se napokon vratila želja,možda čak i pojačala...a da sam čitala da sperma poboljšava otvaranje (pred porod) kolko je sad u 17.tjednu pametno da on svršava u mene...jer frka me da se ne krenem otvarat odnosno da sve to ne poboljša/ubrza otvaranje...il.se nemam zašto brinuti?
Mi smo tak cijelo vrijeme i evo sad u 38.tjednu sve uredno, nisam se ni otvarala nikakvih posljedica imala :D
Sad se nadamo trudovima, al nece ni to :( xD
Cloudy ja sam se tak seksala do 26tt kad su mi zabranili jer sam se pocela otvarati..pa sad sta je uzrok tome neznam...:/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam baš jučer čitala na nrkoj stranoj stranici da ne cura isto morala prestat sa seksom uopćr jer se počela otvarat a on je u nju svršavao pa sam se zato zamislila...već sam ja dragom natuknula da ćemo pazit od sad jer mi se ne da prestajat a još gore bi mi bilo da me zato stave na čuvanje u bolnicu...
Ja sam u 28 tj i nisam se nikako sexsala od pocetka trudnoce.....iako je sve u redu i zatvorena sam,moja doktorica ne preporuca sex,a ja imam zelju do neba......al eto kad god pomislim uhvati me strah da bi se nesto moglo dogodit i odustanem.....
Lusilu
Ja nemam frku od seksa nego od njegovog svršavanja u mene i to od jučer...a zašto ti dr ne preporuča?ja bi poludila tolko dugo bez seksa..planiram ja nastavit al bit će vadi ga van :P
Ma nema ti ona bas neko objasnjenje.ili kaze da se mogu dobit kontrakcije maternice,ili krvarenje uvjek nesto i onda se bojim da se nesto ne zakomplicira....,vjeruj mi da sam vec luda.....ti bar mozes zato uzivaj
Lusilu
Pa sperma sadrzi prostaglandin koji kao omeksava i siri cerviks maternice, a navodno se i stimulacijom bradavica otpusta oksitocin kojeg ima u dripu...e sad, dal se netko otvori ranije zbog toga, ne znam....pricala sam sa sogijem o tome,rekao mi je da tog u spermi ipak nema bas toliko i da je to nedovoljno za ranije otvaranje, da to jedino moze biti od pomoci kad trudovi vec pocnu...al si mislim, tko se sexa kad trudovi pocnu?
Mi se normalno seksamo od pocetka trudnoce, bez da ga vadi van, i ja zatvorena ko' čep kako bi to moja ginekologica rekla....
Tak da cloudy, ja bi ti rekla da se seksas i uzivas bez straha...ako primjetis da ti nesto ne pase ili da ti nije ugodno, onda nemoj...ako te je bas strah da se ne otvoris, onda nek stavi kondom ili sto vec..a i mozda nebi bilo lose da na sljedecm pregledu pitas ginekologa sto te zanima o tome..bolje to nego da citas po netu, jer se mogu naci svakakve gluposti...
Sortiraj odgovore
Najstariji