Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nopobo
    28. Listopad 2019. 07:57

Čestitam Ivče! Drž se Vanna, sretno! 

Alex05
    28. Listopad 2019. 20:41

Ivče... Čestitam od srca! Hvala sto si podjelila iskustvo sa nama! ❤️🍀 Želim puno sreće i zdravlja Tebi i bebici i cijeloj obitelji. Nadam se da se osjećaš dobro i da te jako niš ne boli. 😔 Vanna.... Ja se iskreno da si nam dobro i da sve ide kako treba .... Nadam se da ste dobro Ti i beba.... 🙏❤️🍀

Grizli
    28. Listopad 2019. 20:59

Ivce cestitam i hvala na iskustvu! 
    Vanna nadam se da je danas sve super proslo i da sad uzivas s bebicom! Brz oporavak i veselu bebicu

Alex05
    29. Listopad 2019. 06:33

Vanna mislim na tebe.... Nadam se da ste dobro.... 💞🍀

Alex05
    01. Studeni 2019. 13:25

❤️
    🍀

• Brigitam14
    03. Studeni 2019. 23:49

Dobra vecer curke evo i mene :)) termin mi je 22.11 i imam jedno pitanje.. kako ide epiduralna u Puli? 
    Ubiti jako se boijmmmmmm

Alex05
    04. Studeni 2019. 08:36

Bok Birgitam .... 🤗 A pitaj ih samo... Puno pomaže. Stave ti u leđa tu infuzijicu između kralježaka koliko se sjecam prošlog prošlog puta epiduralne.... Vjeruj mi pomaže... Mene je spasilo od kad su mi je stavili zadnjih par sati. Pitaj ih stalno dok ti ne stave. Ja sam ih pitala desetak puta dok nisu došle anesteziologinje. Spasila me ta epiduralna te mučne boli zadnje ure ,stalno to govorim. Ja imam termin 23  . 11, i ja cu pitat epiduralnu. Jako se bojim i ja...  Bas jako. 

• Brigitam14
    04. Studeni 2019. 11:43

Alexo5 hvalaaa! Meni je to prvi put pa ono😢😢😢 svi imaju razlicitu pricu u vezi tog poroda tako da neznam.
    A prije nego sta se dobije epiduralna obave neke posebne pretrage ili? 
    Ubiti neznam, nadam se da ce proci sve okej i ako to svi govore samo da i tebi bude tako! Brzo pogotovo🤞🤞🤞🍀🍀🍀 

• Brigitam14
    04. Studeni 2019. 11:47

Na tecaju su nam rekli za to pravilno disanje kao kroz nos pa van kroz usta ali ono mislim si ako covijek tako dise satima nemoze vise.. umori se vise od toga nego od trcanja! Neznam dali sam jedina luda koja o tome razmislja😱😱😱😱
    Ja sam inace iz Poreča pa ako znas da te pitam, jednom kad krenu trudovi ili neznam bilo sta treba se njima javiti da dolazimo ili samo se dodje tamo i krene šouuuu? I da, ulaz je tamo u prizemlje rodilista di stoj onaj cuvar kao ili? Jaaaao oprosti na sva ta pitanja... ali citala sam dugo vas dok sam se odlucila i ja napisat nesto pa sam skuzila da nije prvi put tebi😉😉😉
    I sto se tice torbe za rodiliste sta si sve stavila? 

• Brigitam14
    04. Studeni 2019. 11:48

Ps oprosti ako gnjavimmmm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.