Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vanna
    25. Listopad 2019. 13:07

Alexo5 evo bas sad citam sta je Nopobo pisala jer idem sa nedelje na ponedeljak na inducirani porod, pa vidim brzo je ona to odradila pa se nadam da cu tako i ja.. Inace sve ok samo beba mora van dosta je velika pa ce probat tako ako ne na carski, pa javim ti kako je sve proslo, i da nemoj puno magnezija pred kraj trudnoce od njega se slabo otvara zbog kemiskog sastava bar su meni tako rekli 😍😍😘

Alex05
    25. Listopad 2019. 14:23

Hvala ti... To sam negdje pročitala. Prestat ću polako ga pit onda. Hvala da si mi to rekla... Ma daj ? Inducirani? I ti kao i Nopobo...  Se bojiš? 😑 A joj... Ma mozda krene prije ponedjeljka porod prirodno ... A joj...  Stvarno se nadam da će bit brzo gotovo ako budeš morala na taj inducirani... Bojim se i prirodnog,a kamo li to sto je prosla Nopobo ... Bojim se svakako. Nadam se da si mi dobro općenito i da će ipak krenut samo od sebe... 😔

• Vanna
    25. Listopad 2019. 18:47

Alexo5 ja se nadam da ce krenut prirodno al tesko, bar su mi tako rekli, al ono samo nek bude sto prije gotovo, u nedelju ce me primit i dalje cemo vidjet, uglavno javim ti, neznam jel se bojim mislim da sam vise zbunjena ili mozda nisam svega ni svesna 🤔 al dobro sto prije krene prije ce bit gotovo tako nekako sad mislim 🙂

Grizli
    25. Listopad 2019. 19:10

Vanna sretno onda u ponedjeljak iako cu drzat fige da krene i prije prirodno! 

• Vanna
    26. Listopad 2019. 00:11

Grizli puno ti hvala, danas sam si vidila frendicu rekla je da je rodila u cucecem polozaju i da je puno bolje sve nego prije par godina da se sve promjenilo 🙂

nopobo
    26. Listopad 2019. 10:29

Vanna sretno na porodu, želim ti da ti prođe sve u najboljem redu i da ste ti i bebica vesele i zdrave. Nemoj se bojati indukcije, bit će sve ok i nemoj slušati loša iskustva, pokušaj se čim više fokusirati na to da ćeš u ponedjeljak napokon upoznati svoju bebu  evo mi imamo 24 dana danas, puno papamo i spavamo i volimo se :) dobila je 710 grama i 3,5 cm s isključivo se dojimo, to je super! Kuraja Vanna!!! 

Alex05
    26. Listopad 2019. 16:24

Nopobo,baš lijepo da ste dobro i zdravo! Baš sam mislila kako ste. Vanna, razmisljam stalno da li ti je počeo i sam od sebe porod ... Kako god sigurno će sve proći kako treba ❤️🍀🙏

• Vanna
    26. Listopad 2019. 19:08

Alexo5 nista jos moja beba bas nece vani 🤔 ali hvala ti puno 😘
    Nopobo puno ti hvala i puno mi znace i tvoji savjeti i podrska, puno hvala cure 😘😘😘, joj zar je proslo 24 dana 😮jako brzo super drago mi je da ste dobro i da napredujete 😍😍😍💞💞💞

Ivče
    26. Listopad 2019. 22:57

Evo mene , ja rodila 20.10. u 19:21h malenu Neli  51 dugu, 4090 tešku. Krenulo sve sa ispadanjem sluznog cepa u petak, u subotu 19.10. uvecer isla za Pulu, tamo me primila neka prgava sestra(jedino lose iskustvo,mrzin kad su ljudi nadrkani), kao sta si dosla nes ti jos rodit, al ok kao sad ce te netko pregledat nakon ctg. Dosla mlada neka dr. praktikantica pregled i zadrzavanje u bolnici, predjutro oko 4 h krenulo i u pripremu pa radaonu,dobila njihovu spavacicu, tamo su babice bile za deset, i Dr.Markanovic...i tako cijeli dan do 19h kada sam morala na carski, jer se nisam otvarala kako treba...prebacena na treci kat u sobu, e tamo je bilo a onako i super i ne bas ok sestara, al kad zbrojim i oduzmem, one samo rade svoj posao, i budu po 2 u smjeni...bolnica nije najljepsa i sve je staro,al je cisto, ima wc papira,sapuna,papirnatih rucnika, cak su mi za pocetak dali uloske i jednokratne gace, bebe operu svako jutro,i 3 puta dnevno mjenjaju pelene, a ako zelis mozes imat svoje sa sobom i mjenjat pelene kad smatras da je potrebno na previjalici u svojoj sobi. Neke sobe imaju svoje kupatilo,takvu sam ja dobila, a negdje 2 sobe djele wc i tus. Hrana isto nije losa.
    Rodila sam 3 dana prije termina, al je beba lipa velika i zdrava ca je najbitnije, bila je muka dok je nadoslo mlijeko,ali sad smo doma i oporavljamo se prilagodavamo, papamo,kakamo, spavamo 

• Vanna
    27. Listopad 2019. 20:51

Ivče cestitam sve najbolje tebi i tvojoj bebici 😍
    Jeli to prva beba? Ja sutra ujutro imam indukciju, ali moja beba tezi izmedju 4700-5100,nema sanse da rodim prirodno al kao moraju probat, a ja nezelim da me dugo pate ako neide, nek odmah odem na carski tako da malo mi je trta 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.