Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alex05
    21. Listopad 2019. 08:53

P.s. Kad smo kod mobilnosti... Mobilna sam ko invalid ... 😔 Stalno to govorim. 

• Vanna
    21. Listopad 2019. 10:16

Alexo5 sretno na pregledu, al to je ok da se malo slabije javlja, ja sutra opet idem na pregled, u cetv. Sve ok kaze nece jos vani a ja sam tako umorna i bila sam full natecena i ovih dana sam al imam nizak tlak i urin uredan pa je jednostavno tako, imam kao neke blage simptome tj. Kao da cu dobit mengu al nis par sekundi i gotovo, pa se svaki dan nadam da ce ic van 🤔😁💞

• Vanna
    21. Listopad 2019. 17:29

Alexo5 si isla na pregled, sve ok??? 

Alex05
    23. Listopad 2019. 13:51

Ej... Bila tek danas . Srijeda. Sve je u redu. Rekla je dr. Da se previse motam i da ne čujem bebu jer se ona stalno ljuljuska pa da joj ne treba da se sama ljulja . Da ju to uspavljuje. Dobro je. 

Alex05
    23. Listopad 2019. 13:55

Rekla mi je da je okrenuta na zadak... 36 tjedan... I da zovem u Pulu za pregled da se narucim za drugi tjedan da vide da li ce biti za carski rez. A iz Pule mi sada govore da to ne ide tako ,da im se javim tek 12.11. u 9 i 30 kod njih sa papirima koje imam ,ako prije ne pocnu trudovi ili plodna voda jer da je još rano govorit i radit preglede za carski. A ne znam sto reć evo...  Ali sve je u redu. Za sad. Zatvorena sam. Kako si ti Vanna? Je prošlo sve dobro na pregledu?? 

Alex05
    23. Listopad 2019. 14:01

Vanna ,čekaj sto si ono rekla da ne trazim... Termin ti je ove dane ? Zar ne? Ajme... Nadam se da će proć sve u redu ... I mene tako boli malo kao sto opisuješ povremeno... Rekla je dr da se to priprema maternica na porod . Uh... Pisi mi, kako si. 💙❤️

• Vanna
    24. Listopad 2019. 10:49

Alexo5  da netrazis??? Neznam zaboravila sam o cemu smo pricale sory 😕, i ona krema za hemice nije mi bas pomogla posebno pa sad mazem svinjsku mast i napravila sam si cepice i stavila u frizder da se zaleda pa cu stavljat unutra, pa se nadam da ce pomoc, ma da proso mi termin al nece da ide van i gotovo,a frendica mi je rodila prije 3 dana i super je prosla na porodu, rekla je da uopce nije kao prije sta je bilo, rekla je da je od svega bole samo hemici 🤣, beba ti je na zadak ja sam cula da treba sto vise lezat na ljevom boku i da se tako znaju same okrenut to mi je ova moja frendica rekla da se njena u zadnji cas okrenula glavicom za dole, a moje je za dole okrenuta vec 2 mjeseca, dr. Kaze da je sve spremno al da jednostavno nisam otvorena, jutros imam neke grceve pa kao nadam se 🤔😕 i da soryy drago mi je da ti je opcenito sve ok sa bebom 💞😍

Alex05
    24. Listopad 2019. 20:52

Aaa evo te... Da ne tražim tvoj točan termin. Mislim da si rekla da je bio 23. 11. Ma ti možeš svaki čas u rodilište,ajmeee 😍 Ti pomaže ta svinjska mast? Nadam se da ,da. U svakom slučaju bar nije 100 kuna,a i ja sam čula da je to dobro za pomoć za hemiće. Joj bojim ih se ... Mati mila. Strašna bol je to . Grčeve imaš... Možda si već u rodilištu. Joj čuvaj mi se Vanna i želim da bude brzo i što bezbolnije to bolje...  I da se brzo oporavite Ti i bebica. Evo ... Mozda si ti već na 3 katu dok ti ja ovo pisem... Ajmeee.... 

• Vanna
    24. Listopad 2019. 22:22

Alexo5 nista jos doma sam nazalost 🤨, sutra kontrola pa cemo vidjet sta i kako, pa ono nezz sta bi ti rekla hemici su jos tu kad je beba velika i pritisce debelo crijevo tako da cim probavim hranu idem na wc grozno, ova frendica mi je danas rekla da joj je babica full pomogla i da je jako dobro prosla na porodu, nisu joj davali drip iako je imala slabije trudove a tako i njenoj cimerici, sutra je idem posjetit, pa se nadam da cemo i mi bit takve srece da bude sve brzo gotovo, ti opcenito si ok??? 

Alex05
    25. Listopad 2019. 10:02

Draga Vanna ..  Ja sam opcenito dobro,osim što sam si teška i osjećam se kao invalid  . Trbuh mi je težak i umorim se odmah.😔 Razmi šljam kako te muče ti hemići. I mene su u prvoj trudnoć mučili hem., i to kao tebe puno prije poroda... Sada svaki dan pijem Donat Mg ,nekad i vise od pola litre. Moram ti reći da ga prvi put nisam pila i vjeruj  trebala biš pokušati piti ga čak i kad rodiš... Puno ćeš lakše u Wc i jer sa heme. je to pakao,a i da ih imaš Donat stvarno pomaže da ni ne osjetiš da si bila u wc . 😔 Možda ćeš danas u rodilište .... Tko zna. Nadam se da ti je i prijateljica dobro nakon poroda,a bome da ćeš i ti bit. Uh . . . Svaku minutu može te ulovit prvi trudić ili krene koja boda... Uuu....   Vanna,uskoro ces postat mamaaa 😊😍 💞❤️🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.