Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Listopad 2019. 13:24

Nopobo divne info nam dajes jako jako dobro da imam nesto bas iz prve ruke. Nadam se da cu moc biti dovoljno skulirana da slusam savjete babica taj dan. Koliko si ti u trudnoci kg dobila? 
    Vanna vidim da uskoro ce i tebi dan D. Pa sretno! 
    Za hemice kazu svi da super pomaze svinjska mast. Doduse meni pomogne i hemopip za sad i prehrana laganija. 

Alex05
    10. Listopad 2019. 14:21

Grizli,Vanna hvala za savjet za Hemeroide,probat cu kupit tu drugu mast- ova Factu meni je slabo pomagala ,ali to sam tada jedino imala sto su mi savjetovali. Znam da će mi doći.😔 I vraga bi mazala samo da pomogne. I mislim da imam svinj.masti. ,i to ću. Sve ću.... Čitah danas i za neke Multimam komprese Gyn ili tako nešto to da pomaže kod hemića i nadrazene sluznice i kože i ispucane, iritirane,šivane kože dole... Drži se neko vrijeme i da ublažava bol,iritaciju ,peckanje... Bo . Nadam se da ce ti pomoći Vanna ta krema koju si kupila. Ti je bolje već danas po njoj bar?  Nopobo svaka ti čast. Ti si hrabra i jaka žena. I ja se borih dugo vremena sa nekim mučnim psihičkim stanjima,ali na to kod mene najvise je bilo zbog utjecaja drugih tj bliže familije ja mislim. Tuga,plače mi se ,izoliranje od ljudi,sram me komunicirat u živo sa ljudima. Nekako sam najbolje kad sam sama samcata uz radio da mi nesto blebeće ili uz ove moje dva hahara . Nemam prijateljica . Ne idem na kave. Sa ljudima osjećam se jako nesigurno,sramežljivo,sramim se sebe , osjecam se ponizno, brižno ...  I tako. Eto ,moja majka ,polusestra i očuh ne znaju ni da sam trudna. I da u 11 moram rodit. Nekad je to malo jače izraženo,nekad slabije . Nikad nisam koristila antidepresive. Dobra sam si ja,samo kaže jedna psihologica iz vrtića da imam strašno nisko samopouzdanje i da to nije dobro za mene ni za djete. Pa radim na tome da se popravim. 😁 Opet odoh u drugu temu. Oprostite, cure!  
    Kako ste danas cure?
     Boli li išta ikoju od Vas ? (Vanna je li ti bolje? )
    Malena beba kako je? 
    Papa ? Nana? 💙🍀🍼

• Vanna
    10. Listopad 2019. 20:00

Alexo5 sta se tice hemica danas neboli i nepecka vise, doslovce tockica krvi je bilo, al jos su tu nisu se povukli, Grizli hvala ti puno, ja se nadam da ce brzo vani uff 🤨a imam pravu domacu mast neslanu moja mi mama rekla da je super mast za bradavice ako su ranjene ili krvare🙂a sto se tice obiteljskog zivota i druzenja, otkako sam trudna nedruzi mi se ni sa kim jednostavno mi pase da sam sama, muz mi je sasvim dovoljan nezz valjda je to normalno, imam par prijateljica al sad se nedruzimo uvijek nadjem neki izgovor jednostavno mi se neda, mama i tata i sestra su mi daleko dobri smo si i cujemo se svaki dan doslovce al i nefale mi eto hahhaha neznam sta bi vam rekla valjda je to normalno, u pocetku trudnoce stalno sam plakala glava mi je bila puna svega iako sam htjela svoju bebu i bilo je planirano al jednostavno je bilo tako, onda mi je ova teta u bolnici rekla da je to normalno da su to samo hormoni, tako da Alexo5 ja mislim da je ljepo kad je covjek malo i sam ako mu tako pase i odgovara 🙂😘💕

nopobo
    11. Listopad 2019. 09:07

Grizli

Nopobo divne info nam dajes jako jako dobro da imam nesto bas iz prve ruke. Nadam se da cu moc biti dovoljno skulirana da slusam savjete babica taj dan. Koliko si ti u trudnoci kg dobila?
    Vanna vidim da uskoro ce i tebi dan D. Pa sretno!
    Za hemice kazu svi da super pomaze svinjska mast. Doduse meni pomogne i hemopip za sad i prehrana laganija.

Drago mi je pomoći, znam koliko sam ja pitanja imala i koliko mi je značila informacija iz prve ruke :) ako muž ili netko drugi ide s tobom kao pratnja na porod bitno je da njega dobro pripremiš i da slušaš makar samo njega ali da on sluša babice :) tako je meni muž i ful mi je puno značilo to i kako mi je cijelo vrijeme govorio bravo i kako sam hrabra i lijepa. Može zvučati bzvz ali u tim trenucima mi je to bilo ono na što sam se fokusirala. Što se kilaže tiče, nisam se vagala zadnja 2 tjedna trudnoće, a prije toga sam bila 14 kg u plusu, tako da sam do kraja vjerojatno još kilu dobila ali evo kako je brzo se to istopilo u većem dijelu nadam se da će uskoro do kraja 

Ivče
    13. Listopad 2019. 23:00

Bok, najprije čestitam onima koje su postale mame, i zelim sve najbolje želje onima koje ce mame tek postati kao i ja...Termin mi je 23.10. cekamo curku i rodit cu u Puli, i tek sada 16.10 idem na prvi pregled u bolnicu kada mi bude 39.tt ...buduci da san cula i dobro i lose za ovo rodiliste a moja seka je rađala u Rijeci u kadi odlucila san naci friška iskustva, i mogu reci da san na pravemu mistu...jer evo npr. zahvaljujući Nopobo vise nemam nekih nedoumica oko nekih stvari. 
    Trudnoca mi je Bogu hvala protekla super, osim nekih sitnih popratnih tegoba i problema sa stitnjacom i dobila 20kg...jos san dosta aktivna po kuci i puno setam i dobro se osjecam...strah me poroda ko i svih i nadan se da necu jos dugo cekati moju princezu
    Sorry na dugom tekstu 🙂

• Vanna
    13. Listopad 2019. 23:31

Ivče to ti je prva beba? I meni je termin kad i tebi al mislim da cu prije rodit, i nisam bas mobilna kao ti, ja sam kao mrtva kokos 😁jedva se krecem 😉 

Ivče
    14. Listopad 2019. 10:27

Prva , i ne mozemo ju docekat, ovi zadnji misec traje 100dana....kako znas, a svejedno neznas ca te ceka uzbuđenje mi je na milion...sve je spremno torba ja i dragi,al trbuh je  jos visoko, a beba u trbuhu tulumari,zadnji pregled sa 37tt kod moje gin.u Rovinju je bilo sve u redu,zatvorena,uredno plodne vode...tako da neznan mogla bi i prenesti....zelim ako bude sve ok, roditi na stolcicu i biti mobilna prilikon poroda...tako da san i plan poroda spremila...al opet spremna san na to i da ne bude tako kako si ja zelim i zamisljam

• Vanna
    14. Listopad 2019. 15:44

Super, ja imam u cetvrtak pregled 38tt,al se ipak nadam rodit do tad 😁😁😁sve spremno kao i kod tebe samo da dodje 🙏😇
    Nopobo kako si, kako curica sve ok????
    Alexo5 kako si ti, sta novo, si ok????? 

• Vanna
    21. Listopad 2019. 01:07

Cure ste zive, vidim vec par dana nitko se nejavlja??? 

Alex05
    21. Listopad 2019. 08:51

Ej Vanna ,kako si? Kako je prošao pregled u četvrtak? Ivče,možda ti i Vanna budete se susrele u rodilistu kad vam je termin isti.🤗 Nopobo ,kako je bebica? Ja sam 35 tjedan. Moram danas kod dr. ,već par dana slabije čujem malenog da mlati iako nikad nije baš puno manevrirao ,mirna je bebica. Ili ima malo mjesta ili zato sto cijeli tjedan nesto radim po kući kao pomahnitala ,a odmah se umorim. Makar čitah da to ne bi niš smjelo utjecat na bebine pokrete. Nadam se da je sve u redu. 😔 Kako ste cure? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.