Ajme Nopobo... ❤️❤️❤️❤️ Ste se rodile? 😍😍😍😍😍 Jeste li dobro? Kako siiiii? ❤️❤️❤️❤️ Kako je malena? ❤️❤️❤️❤️Držim Vam fige i mislim na Vas ❤️❤️❤️😍😍😍😍
Vanna ja ne znam za ni jednog od njih osim za Grdinića. On je inače tu iz Pazina ,ja ni to nisam znala niti ga ikad vidim nego kad sam prvi put rodila on je bio na porodu. Sa njim prozborih par riječi. Ja sam inače sramežljiva i radije bih možda da mi je za drugi porod žena tj.doktorica. Upamtit cu ta prezimena koja si napisala. Tko zna tko će mi bit ovaj put,brrrr.... Prosli put je sa njim bio neki stariji ,niži,deblji doktor ne znam mu ime... On uopće nije pricao samo znam da me zarezao i to mu ne zaboravim. 😁😕 Uh ta bol... 😔 Ne mogu zaboravit zaboravit te boli majko mila ... Vanna 23 dana ,ma to je kad ćeš porod. O bože... Ja mogu još reći reći ovo da zadnji tjedan 32 slabije osjećam bebicu i kao da je niže i drugačije pokrete ne onako jake... Kao da se spustila... Oh moj bože ,ča nas čeka... Samo da nam svima budu zdrave bebe i da prođe sve lako i brzo ,koliko sam to već puta rekla.... Sretno cure moje drage! ❤️ Nopobo .... Drži se ❤️ !
Alexo5 prema opisu taj sto te zarezao je dr. Ambrozic 😠 njega mnoge zene na porodu a ni na obicnom pregledu nikad nisu zaboravile ufff 😠😠😠😠 idiot, al eto moju prijateljicu je porodijo prije puno godina i njoj je bio super, kad sam bila na predzadnjem pregledu sam pitala sta ako nezelim da me neki dr. Porodi onda su mi rekli da su uvijke dva u smjeni i da mogu inzistiraz da me npr. Dr. Ambrozic neporodi, a dr. Misuran Markanovic me operirala prosle godine bas vrhunska ginekologica, i dr. Batas super nis nemoras puno pitata sama prica, objasnjava itd. I dr. Dino Becic je isto ok, nadam se da je Nopobo rodila i da je dobor i ona i bebica 😍❤️😘💕🙏
Cure da vam se javim da sam rodila jutros u 08:11 curicu tešku 3,77 kg i dugu 50 cm. Zaprimili me u bolnicu oko 16, inducirani porod jer sam 41+2.U 20 su mi dali gel i rekli idi spavati i ne nadaj se nekim promjenama eventualno neka kontrakcija, gel služi samo za smekšavanje cervixa. Oko 21:30 su počeli lagani ali česti trudovi, jačine malo boljih menstrualnih bolova. U 23.30 se dižem iz kreveta i idem do sestre jer je vrag odnio šalu,ona me stavlja na ctg, zove doktora, on kaže idite u rađaonu. A otvorena još uvijek samo prst. Muž dolazi oko 01 a mene onda već šoraju intenzivni trudovi na 3 minute i kratki. Od 03 do 05 ujutro otvorila sam se s prst i pol na 8 cm. Bilo je žestoko. Trudovi su oslabili oko 7,doktorica predlaže da mi se pomogne s dripom, ja pristajem i jako žestoko dolazi moja beba na svijet, savršena u 08:11. Ramenima me zakačila pa imam dosta šavova iznutra, izvana ništa, nisam ni rezana. Ni klistir mi nisu stigli napraviti pa sam imala dvije manje nezgode ali nevjerojatno kako nemaš srama u tom trenutku. Nisam primila ništa za bolove. Babice i doktori najdivniji a bez muža bi umrla stvarno mi je bio velika podrška odradio je i on lavovski. Od doktora zaprimio me Grdinić, pregledao Zoričić, porodila Milevoj šivala Gattoni, babice Magdalena i Elena prekrasne i najdivnije. Osim Zoričića koji je distanciran svi super i imam samo riječi hvale puno su mi pomogli. Kuraja cure moje
Nopobo... Bas si me rasplakala, zelim vam svu srecu svjeta obadvjema, hvala sta si nam se javila velike velike puse vam saljem 💕😘😘😘❤️💕❤️💕
Čestitke! Drago mi je da je sve prošlo tako dobro! Uživajte!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cestitam na bebici! Svu srecu svijeta vam zelim! I drago mi je da koliko sam skuzila nije predugo trajalo. Bravo! ❤️
Cure da vam se javim da sam rodila jutros u 08:11 curicu tešku 3,77 kg i dugu 50 cm. Zaprimili me u bolnicu oko 16, inducirani porod jer sam 41+2.U 20 su mi dali gel i rekli idi spavati i ne nadaj se nekim promjenama eventualno neka kontrakcija, gel služi samo za smekšavanje cervixa. Oko 21:30 su počeli lagani ali česti trudovi, jačine malo boljih menstrualnih bolova. U 23.30 se dižem iz kreveta i idem do sestre jer je vrag odnio šalu,ona me stavlja na ctg, zove doktora, on kaže idite u rađaonu. A otvorena još uvijek samo prst. Muž dolazi oko 01 a mene onda već šoraju intenzivni trudovi na 3 minute i kratki. Od 03 do 05 ujutro otvorila sam se s prst i pol na 8 cm. Bilo je žestoko. Trudovi su oslabili oko 7,doktorica predlaže da mi se pomogne s dripom, ja pristajem i jako žestoko dolazi moja beba na svijet, savršena u 08:11. Ramenima me zakačila pa imam dosta šavova iznutra, izvana ništa, nisam ni rezana. Ni klistir mi nisu stigli napraviti pa sam imala dvije manje nezgode ali nevjerojatno kako nemaš srama u tom trenutku. Nisam primila ništa za bolove. Babice i doktori najdivniji a bez muža bi umrla stvarno mi je bio velika podrška odradio je i on lavovski. Od doktora zaprimio me Grdinić, pregledao Zoričić, porodila Milevoj šivala Gattoni, babice Magdalena i Elena prekrasne i najdivnije. Osim Zoričića koji je distanciran svi super i imam samo riječi hvale puno su mi pomogli. Kuraja cure moje
Cestitke,bitno da nije dugo trajalo i dobro je da si izbjegla epiziptomiju,oporavak ce bit brzi,uzivaj sa svojom bebicom❤
Ajme Nopobo kako si me rasplakala...❤️❤️❤️❤️❤️ Jadna ti kako si se dugo mučila... 😢😊😢😊 Trajalo je to dosta dugo... Hvala ti od srca na opisu svega! Puno mi znači,a sigurna sam drugim curama tu. ❤️ Kako je malena djevojčica ( ne znam ime pa pišem tako, oprosti)? Je sa tobom? Te sve boli? Možeš išta osim ležat? Ajme... To ti je druga bebica? Ma znam da nije primjereno da te uopce ispitujem išta, ne moraš ni odgovarat. Od srca i duše ti želim brz oporavak ,i tebi i malenoj djevojčici ,tvome mužu i koga god još imaš od srca puno zdravlja i sreće u životu! Sretna sam za tebe i malenu djevojčicu i čestitke tebi, tati ,bratu ili seki ako ti malena kći nije prva, nonama ,nonetima ... , Svima! ❤️💙😊😊😊🍀🍀🍀🍀🍀🎂🎂🎂🎂🎂🍾🍶🍼🍼🍼🍼👶👶👶👶❤️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji