Mene nisu depilirali,ja sam se kod kozmeticarke otprilike tjedan dana prije,pogledali su i rekli da je ok..Torbu su ostavili u hodniku,ali muza su pustili cijelo vrijeme sa mnom,tako da mi je po potrebi uzeo iz nje sta mi je trebalo(cetkicu i pastu mi je izvadio,zube sam oprala u neko doba jer sam dosta povracala)..Njega su poslali van samo da nesto pojede dok sam dobila epiduralnu,ali osim toga,cijelo vrijeme smo bili skupa..I mobitel sam imala stalno..
Ja se svakako depiliram kod kuće često... da ne bi bilo Jednom tjedno
A meni iskreno nema smisla imati mobitel sa sobom jer se svojima ne bih sigurno javljala (mama je dosta velika paničarka)...
Amore i Pixii, ko vam je bio na porodu?
Radili su Becic i Perkov,ali babice su skoro sve obavile,dr.mi je samo prokinuo vodenjak oko 9 ujutro, i na kraju su dosli,bodrili,ajmo jos malo,i na kraju zasili savove..Super ekipa u svakom slucaju bas svi..Te doktore nisam vidjela u trudnickoj dok sam dolazila,ono pred kraj svaki tjedan,pa svaki drugi dan,jer sam prenijela,bili su mi Gatoni,Belci i Bilankov,i isto ne znam koga bi izdvojila,odlican odnos i interakcija s pacijentom,njezni i strucni..
Ja sam kod ginekologa isla u Timu bez nositelja i vecinom mi je Zoricic bio... Rijeci hvale sam cula i za Gattonicu i Belcija, ali ne i za Bilankova... Bio mi je jednom na pregledu i samo me isprepadao(dosla sam nenajavljeno radi bolova), a sve je bili u redu... Bila sam i kod Perkova i kod Prelca... Super su mi .. i jednom kod neke zene u bolnici... Zaboravila sam kako se zove, ali mislim da nije Gattonica...
Sutra prvi put idem u TA pa me bas zanima tko ce mi biti na pregledu...
Da,Belcija stvarno svi hvale,ali on ne radi u trudnickoj redovito,taj put je slucajno bio,jer sam pitala sestru da li slijedeci put mogu opet kod njega doci..Meni su,eto,stvarno svi bili ok,s tim da sam zbog nekih davnih iskustava izbjegavala Grdinica na pregledima,i to mi je super,sa sestrom se mozes dogovoriti kod koga ces drugi put doci,jako je ljubazna..
Amore, dobro je znati jer bih radi nastavila kod Zoricica... I za Grdinica sam cula sto i ti... Mada njega jos nisam imala.
Cure nisam imala porodjajnih iskustava, ali ovo mi ke prva trudnoca,kao hitnoca sam zavrsila u puli prije par dana i naletila na najuzasnijeg doktora kojeg sam u zivotu vidjela. Prvo, neljubazan i bezobrazan, drugo jaaaaaaaaako neugodan i grub. Pipi me toliko bolila, da je to uzas. Zgrozena sam takvim pristupom.
I citam vase postove i uzela sam svoj nalaz da vidim koji je doktor i vidim da je rijec o grdinicu. Znaci,UZAS!
Takav je i meni bio,doduse prije dosta godina,u prvoj trudnoci,i presretna sam da me ovaj put nije zadesio,u ambulanti sam izricito rekla da ne bi kod njega,ali na porodu bas i ne mozes birati,tako da sam bas zadovoljna sta je ispalo da ga nisam ni vidjela😁
Eto Amore,ocito se "gospodin" nije do dana danasnjeg promijenio. Stvarno je uzasan. 😤
Za babice stvarno sve pohvale, meni je na porodu bio Grdinic i ne mogu reci nista lose. S tim da sam imala tezak porod. Skroz je korektno sve odradio nemam ni jednu zamjerku. Nije nesto srdacan, ali to niti ne ocekujem bitno mi je samo da zna sta radi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji