Morat cu ih onda skinuti bar mjesec dana prije a znam da sam.negdje citala da.ni negledaju na to. Zavisi gdje i kakvi se nadju u smjeni
Morat cu ih onda skinuti bar mjesec dana prijea znam da sam.negdje citala da.ni negledaju na to. Zavisi gdje i kakvi se nadju u smjeni
Pitaj svog ginekologa. On/a će ti najbolje reći.
I ME, sad sam se sjetila... Možda si budemo i cimerice u rodilištu! Nikad se ne zna!
Morat cu ih onda skinuti bar mjesec dana prijea znam da sam.negdje citala da.ni negledaju na to. Zavisi gdje i kakvi se nadju u smjeni
Pitaj svog ginekologa. On/a će ti najbolje reći.I ME, sad sam se sjetila… Možda si budemo i cimerice u rodilištu! Nikad se ne zna!
mozdaaaaa!!!! bilo bi super imat nekog poznatog. pa vise sam stobom tu po forumima nego sa nekom frendicom uzivo!
Sta se u pulskom rodilistu za bebu treba ponjeti. Sve ili oni tamo imaju. Pelene to sigurno, robica i to.
Koliko sam ja shvatila, ova prva lista s popisa se nosi kad na dan kad dijete izlazi iz bolnice, a druga i treća kad ti ideš u rodilište i dok je bebač tamo!
I me, da li je to točno?!
Koliko sam ja shvatila, ova prva lista s popisa se nosi kad na dan kad dijete izlazi iz bolnice, a druga i treća kad ti ideš u rodilište i dok je bebač tamo!
I me, da li je to točno?!
tocno!
E, super, I me... Dobro sam shvatila... Znači, to je bio jedini put kad muž nije bio sa mnom i ja ni takve stvari ne mogu popamtiti!
Usput, I me, da li moramo u rodilište od higijenskih potrepština nositi SAPUN ili može biti i kupka za tijelo? to baš i nisam shvatila, mada planiram uzeti i jedno i drugo sa sobom....
Koliko ručnika treba uzeti?
Sortiraj odgovore
Najstariji