Puno hvala na pomoći! Ja sam sve spakirala pa se lako vrati kući ako ostane.
Ni ja ne vjerujem da je tako loše kako neke žene drame;ima nas svakakvih....
Htjela sam samo pitati dali je koja od vas pisala plan poroda?
Zanima me zbog odbijanja ureza međice! Odbila bih to pa kad im to navesti ako ne predajem plan!?
Puno hvala na pomoći! Ja sam sve spakirala pa se lako vrati kući ako ostane.
Ni ja ne vjerujem da je tako loše kako neke žene drame;ima nas svakakvih….
Htjela sam samo pitati dali je koja od vas pisala plan poroda?
Zanima me zbog odbijanja ureza međice! Odbila bih to pa kad im to navesti ako ne predajem plan!?
Barbs hvala na info. To za smjestaj bebe me zanimalo ako nije sa mamom stalno da zatrazim u planu poroda. A pelene da ponesem cijeli paket ili pola, pa lako mi dragi donese ako zatreba.
Purelan imam, spavacice svoje isto nosim.
Sjuskica30 ja imam plan poroda ispunila sam ga i ponjet cu ga. Rekli su mi da ga uzimaju. Naravno ako porodaj tece kako treba ako ne naravno onda oni znaju najbolje kako sta.
Ja sam rodila 19og na carski. Ostala 5 dana u bolnici. Dobila njihovu spavacicu,uloske i mrezaste gacice. Neke sestre dijele sve sakom i kapom, a neke ne. Cimerici su donjeli bez da ih je pitala jos jednu cistu spavacicu jer je prokrvarila da ne prlja svoju. Sestre kako koja.. u tih 5 dana 1 nadrkana.. bila je jedna divna koja je sjela samnom i pokazala mi dojenje i pomogla mi. Sve su bile ok i stvarno mozes pitat svasta. Bebe prvu noc nisu sa mamama.. bar moja nije.. ponjela sam paket pelena, vlazne maramice za bebu,kremu za guzu dobijete. Za mene 2 rucnika. Stime da sam se tusirala tek predzadnji dan zbog savova i to samo sa vodom. Za mene mi je trebalo samo spavacice, mrezaste gacice,nesto za zaogrnit se jer predvecer bude malo frisko( vestica), pasta za zube,cetkica, krema za lice,labello,VODA!!!, i ulosci. Ja sam ponjela pelzy iz mullera pa na kraju samo par kom potrosila.
Bebe se presvlace 3x dnevno, a ako cete sami mijenjati pelene ponesite si i sterilne gaze za pupak .
E da, ja sam si ponjela i jastucice za grudnjak, za mlijeko jer mi je 2 dan navrlo preko noci i sva sam bila flekava ujutro 😂
I me, ono za sestre potpisujem S time da je meni frendica rekla da je i ona prošle g.naišla na jednu jako dragu koja je doslovno sat vremena sjedila kod nje i pomagala joj oko dojenja.
Mene su strašili svi da su sestre i u rađaoni i na odjelu za mame i bebe živčane i da je rijetko koja dobra, ali mogu reći da su skoro sve ok... Neke dođu više x bez da ih pozoveš, a neke zivkaš tisuću puta i nikad da dođu...
Ima li ko iskustva sa rodilistem u Rijeci
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pozdrav drage klokanice.
Ovo mi je prva trudnoca, i stvarno nemam bas informacija o porodu,tecaju i slicnom. Inace nisam iz Pule,a muz zeli prisustvovati porodu pa me zanima moramo li na tecaj i koliko dugo traje i koliko se placa. I sve te neke popratne informacije. Hvala vam na odgovoru 😊😊
Dazi, u Puli imaš tečaj u Domu zdravlja i u bolnici. Ja sam bila u Domu zdravlja. Ne plača se ni jedan ni drugi. U Domu zdravlja ideš 4x a u bolnici 3x.... Prihvaćaju obje potvrde. U Domu zdravlja muž mora biti prisutan samo kad se priča o porodu, mada većina muževa ide na svaki sat. Traje max cca sat vremena... I poslije podne je... Srijedom od 17h... A četvrtkom je u bolnici, MISLIM... Nisam sigurna. Trebala bi što prije zvati za termin jer vidim da si već ušla u 29.tjedan... a vrijeme leti.. . Sretnoo!
Hvala ti puno Barbs. Da,krajnje vrijeme mi je hahahha
Al problem je sto mi je pula sat vremena udaljena, a muz svaki dan radi do 16h. Al morati cemo nesto iskemijati hehhe
Hvalaaa. I Diego ti je presladak 😁 pratim i jesenske bebe jer dijelite dosta korisnih savjeta,pa sve upijam ko spuzva hehhe ❤️❤️
Hvala, Dazi!
Nisam sigurna ako u bolnici održavaju kasnije tečaj.
Ako te bilo što zanima, slobodno pitaj
Sortiraj odgovore
Najstariji