Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    17. Listopad 2017. 12:32

Cure ako koju zanima vidjela sam da se oformila udruga Primalja i obitelj koju vode babice iz pulske bolnice. Imaju razne radionice i savjetovaliste vezano uz trudnocu, porode i majcinstvo. Evo link na web, a imaju i fejs stranicu https://www.primaljaiobitelj.com/aktivnost 

17. Listopad 2017. 12:37

Hvala Pixii 😀

• Amore
    17. Listopad 2017. 13:37

Dazi,tecaj mozete obaviti i u svom mjestu,priznaju u bolnici..Najbolje kontaktirati patronaznu koja je nadlezna za vase podrucje,i ona ce vam dati informacije o terminima odrzavanja tecaja

17. Listopad 2017. 13:56

Hvala ti Amore. Samo sto se kod nas ne odrzava tecaj 😞

• Amore
    17. Listopad 2017. 14:10

A steta,ali malo se raspitaj,mozda ima negdje u blizini,da bas ne morate do Pule,ako ste tako daleko,Porec,Pazin,Rovinj sigurno imaju..

• Ana1987
    17. Listopad 2017. 14:16

Na koji broj se moze zvati u bolnici pula da se upise za tecaj?

17. Listopad 2017. 14:17

Hocu Amore svakako. Hvala ti 😘
    Ana, ja pokusavam cijeli dan, uzalud. Ahh. Broj je 376-604

• Ana1987
    17. Listopad 2017. 14:40

i ja sam zvala i jučer i danas pa sam mislila da postoji možda još koji broj. Sada sam u 5 mjesecu, možda je rano još ali ja bi to odradila jer dragi radi stalno pa da ne bude na knap. , a i ne znam koliko ranije se trebaš upisati 

barbs
    17. Listopad 2017. 15:07

Ana, ne brini, ja sam to odradila u 6. mjesecu trudnoće 
    Imaju određeni sat kad se javljaju, nažalost.  I u bolnici i u domu zdravlja.

17. Listopad 2017. 15:11

Barbs znas li mozda koji je to sat?
    Btw. Nisam vise znala sta cu,pa sam poslala mail. Jer pise na net-u da se moze i na mail. Al ja bih zeljela njih cuti telefonski hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.