Meni je puno pomoglo šta mi je muž stavljao hladne obloge na čelo jer mi je bilo jako vruće,a bio je 3.mj i vjerujte da boli ali samo taj dan ,tih par sati,a vi to možete izdržati!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure redovito vas citam iako meni pulsko rodiliste dolazi na red tek u sijecnju. S nekima od vas sam ranije tipkala i po drugim temama i jako mi je drago procitat da ste dobro i da ili drzite bebe u narucju ili cekate da ih uskoro primite. Moram priznat d aovo za plan poroda nisam znala niti cula, i sad kad sam isla to citat ppcela sma plakat od srece. Preplavili me osjecaji neki i inace se ne bojim samog porod jer ako su sve prezivjele bolove valjda cu i ja, nakon svega cini mi se da ce mi porod biti nagrada, al citajuci to shvatila sam da je to nesto sto nama zenama daje bar koliko toliko sansu da donekle imamo i lijepo iskustvo s poroda ili eventualno da neko cuje nase zelje. Hvala za sve info koje dijelite puno pomaze za smirit psihu. Inace ja imam samo dobra iskustva sa gin u TA pa me to manje brine bar za sada. Ono sto mene zanima da li nakon poroda u posjet moze doc samo muz ili i ostala obitelj? Ja iskreno ne zelim onda nikog osim muza, al cisto informativno.
Cure sretno i da vasi porodi budu za vas lijepa iskustva, nece biti lako to znamo vec, al nek prodje bar bez previse stresa.
Grizli draga ako rađaš u Puli samo muž može na pola sata dnevno,a ostali samo kroz staklo mogu vidjeti bebu. Za plan poroda ja sam znala ,ali nisam taj tip da radim takve vrste planova,najvažnije mi je bilo da se ne otegne😁
Meni su svi dr odlični,a sestre na 3. Katu imaju puno posla pa su malo nabrijane.
Kako si ti,već si prešla pola!
DANTE
Beba iskreno ni ne treba mi niko drugi nakon poroda, al znas kako su vec poceli svi da ce dolaziti. Ovako sad bar znam da im neću morat lagat da ne smiju u posjete. Steta da muz moze tako kratko, al dobro nadam se da ce brzo sve proc pa cemo se doma maziti i paziti. Isto sam misljenja da ne treba previse komplicirat i da sto prije prodje i sve dobro bude, al opet lijepo je kad ti kozes rec hoces neces epi ili nesto tako, a poslije boze moj ovisno o slijedu dogadjaj. Ne ocekujem extra tretman, samo da budu profesionalni. Ja sam super, klasicne trudnicke tegobice, al sve to sa osmjehom prolazim. Doduse nikako vratit izgubljene kile, trbuscic mi je bas mali iako sma usla u 6mj, tako da velika vecina ni ne skuzi da sam trudna ako nemam bas skroz usku robu, al dok je beba uredu i sve se razvija kako treba ne brigam previse. Kako ste ti i malac?
Epi ako želiš onda ti oni izračunaju da prestane djelovati nekih mislim pola h prije izgona,a i ne daje se prerano da ne zaustavi trudove,a mislim da ovisi i o iskustvu anesteziologa jer cure koje su je do ile- jedna je rekla da niš nije pomoglo a dr da ju je spasilo. A šta se tiče posjeta moj je znao ostat i duže,ovisi o sestri. Trbuh će narasti pred kraj tako da ne brinu za to,ja sam isto smršavila u trudnoći i dr je to bilo sasvim ok.
Mi smo super,ne mogu se na ništa požaliti jer je on super beba,a ja ne kompliciram oko njega,radim ono šta mi instinkt kaže. Baš mi je drago da je sve dobro.
DANTE
Joj Beba zvuči kao teško iskustvo ali je hvala bogu na kraju sve super prošlo i ti i malac ste dobro, to mi je drago čuti. Ja znam da će boljeti, spremna sam na to koliko mogu biti i sve ću istrpiti samo da napokon upoznam svoju bebu, ali ne bi voljela da me se muči ako za to nema potrebe ni indikacija. Dr.Grdinić je super i jako razuman pa ćemo vidjeti sutra što on kaže.
Grizli mi smo se tipkale još na temi Želim dijete, znam što si sve prošla i jako sam sretna kad vidim da ćeš napokon upoznati svoju bebu! Što se trbuha tiče ja do 6.mjeseca trudnoće praktički nisam imala trbuh, a pravo mi je "buknuo" tek u 8.mjesecu trudnoće.
TIh zadnjih 9 mjeseci stvarno sam blažena, imala sam divnu trudnoću i taj osjećaj nošenja tog malog čuda u sebi mi je stvarno divan. Svi njeni pokreti i gluposti koje izvodi čak i sad na kraju kad sam već i malo izmučena i štufa, sve mi je i dalje to blaženstvo, svakome želim svoje iskustvo. To je dodatni razlog zašto si ne želim cjelokupni dojam "pokvariti" mučenjem u umjetnim trudovima ako su nepotrebni.
Grizli do kraja ti želim lijepu, školsku trudnoću i uživanac s bebom!
Ajme Nopobo... pa ti još nisi rodila. Ajme... Brzo ćeš ... Grdinić će to riješit danas. 😀 Beba zao mi je da si tako tesko iskustvo sa porođajem imala ,bar meni zvuči tesko i mučno. Ne daj Bože nikome tezak porod. Nopobo,drzim fige da curica sama krene bez gelova i ostalih umjetnih tekućina... I daj da ti lijepo prođe porod. Uh. A Vanna, ti još malo... Mjesec dana, to će proć u tren oka. 💙❤️🍀
Ma nije ništa bilo strašno,nisam imala namjeru napisati strašan post😃,klasičan porod osim šta se zakompliciralo na kraju,nije ni dugo trajalo ni ništa,a sad ja ne vjerujem da postoji bezbolan,mislim da to nije realno za očekivati. Htjela sam samo dočarati kako izgleda inducirani porod,jer je meni osobno lakše kad znam šta me čeka.
DANTE
Alexo5 jos 23 dana 😁 ajde neka bude 20 kao 🤣🤣🤣 Alexo5 puno ti hvala, ja zelim da tvoj porod prodje dobro i sto brze, a htjela bih iskomentirat ovog dr. Grdinica meni on jednostavno nije sjeo nepase mi i nevolim kod njega ic 🙂istina svi smo razliciti, meni je supet Zoricic, dr. Batas i dr. Misuran Markanovic ona je bas vrhunski specjalista kod nje sam cak i privato isla na pregled i prije trudnoce i u trudnoci al jako tesko doc do nje al samo znam da blago onom ko bude kod dr. Misura Markanovic, a Grdinic bas i ne jbg. A Ambrozic jos gori cak bih rekla jako bezobrazan neprofesjonalan i bahat grozan
Evo mene na 4.katu ipak. Zadržali su me danas, večeras slijedi gel pa sutra radost i veselje da napokon upoznamo svoju bebu. Mislite na nas da sve prođe uredno i čim brže.
Sortiraj odgovore
Najstariji