I meni je hrana bila super,pa mi je cimi davala i njenu jer sam ja bila pregladnila,2 dana nisam ništa jela, došla u 7 ujutro u rađaonu na prazan želudac jer sam jako počela krvarit i do navecer do ponoć samo na infuziji jer mi nisu dali da jedem i drugi dan kad su mi dali hranu ajme Inače nisam zahtjevna tako da mi je bila ok hrana,sestre,izdrzi se al higijenski uvijeti u bolnici su im uzas pogotovo skoljke,tusevi to nije primjereno rodiljama koje krvare, a o krvavim plahtama 3dana da ne pričam, još mi je beba bila na krevetu samnom cijelo vrijeme pošto mi se bilo teško ustajati,bas mi je bilo zao da lezi na tome
💙Bartol💙
Ami, da istina, higijena im nije nešto... Ja sam sa sobom imala dezinfekcijske maramice, ubrus papir, sapun, toaletni papir.... Tuširala se brzinom svijetlosti... Plahte nisu one mjenjale (barem ne meni!) nego mi je moja sestra pomogla kad su oni došli u posjet.
Ja sam samo dehidrirala jer od bolova nisam htjela pit jer mi se dizao zeludac pa da nebi koga ispovracala nisam htjela piti hah ... Pa kada sam rodila sam srusila 3 litre vode onako ko da je nista 😂😂
Daa wc i tusevii su ocajniii baass jakooo da plahte ne mjenjaju ja sam sa sobom imala dez. Sredstvo za ruke, vlazne wc papir domestos maramice, i jednokratne podloge za bebe pa sam si ja to stavila jer mi je bilo na plahti krvi pa sam si samo stavila tu jednokratnu pa sam ipak bila. Koliko toliko na cistom... Ja sam se mogla dizat ali svejedno je bebo bio kraj mene, onih par sati prije nego su mi ga uzeli na 5 kat...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I meni je hrana bila ok i na trećem katu i na petom čak se na petom zena ful trudila da mi donese ono sto ću pojesti posto sam morala kasastu hranu samo koja ke bila užas. Duša od žene govorila mi sto ima taj dan i sto bi mi ona dala da mi bude najfinije.
Ja sam očito potrefila koma babice. Mene primila dr iz Zaboka svi je hvale prva vizita u boxu dr becic stručan meni ok i onda tek u radjaoni došla ta neka ful ful mlada dr koja nije rekla ni A
E kako me sašila pitanje je za sad mi se čini ok 😂😂😂
Ian bit ce da je dr Đurić, tako je i mene ona šivala,nije baš pričljiva ali je ok ženica,meni je dala lokalnu da mi ublaži bolove i rekla je da će malo potrajat jer da ona sve to temeljito radi duplo, i objasnila mi je koliko šavova i sve tako da mi je to bilo ok. Svi su nahvalili dr Bečića i onda kad sam vidila da je on u smjeni mi je bilo super,al na kraju kod mene nije ni A rekao,samo bi me došao pregledat i reć pojačajte drip a ja umirem u bolovima,meni je beba morala što prije van jer je bila jako tamna plodna voda i onda su toliko žurili s porodom da je bilo strašno. Valjda sam očekivala malo više suosjećanja, iako znam da smo mi njima na traci al eto
💙Bartol💙
Onda se tješim da me dobro sašila barem i meni je dala anesteziju. Meni su dali drip pri samom izgonu pa nisam ga ni osjetila iskreno. Mogu misliti kako ti je bilo ja sam se derala u trenucima Upomoć joj tragi komično kad se sada sjetim ...
Mene isto ona sivala i kad su me pogledali prije odlaska su rekli da je lijepo napravljeno. Sivanje je trajalo tako da su mi se noge ukocile samo tako 😂 I napomenula mi je u par navrata da cu osjetiti ubod jer taj dio ne moze umrtvit.
Drip su mi isto dali tijekom izgona, ali nisam osjetila apsolutno nikakvu promjenu. Kako je krenuo izgon ja vise nisam osjecala nikakve trudove niti ista.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni je bilo najgore kada su mi prokinuli vodenjak onda su krenuli punooo jaci trudovi, i jos su mi dali drip pa je bilo jos gore.... A sam izgon je bolio ali jd brzo bilo gotovo, makar za zadnje tiskanje nisam imala trud nego sam bez truda tiskala. Voda je bila uredu kada su prokidali vodenjak(mljecna), ali se valjda od soka mali pred kraj pokakao u preostalu vodu pa se i nagutao toga i pokupio bakteriju...
Sve u svemu par savova jer sam. Popucala i to je to neka. Mlada fulll doktorica me sivala i super je sve napravila isto mi je dala lokalnu i rekla da cu osjetit samo konac kako prolazi i malo malo uboda ali svejedno mi je bilo kada sma. Njega imala vaani 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Rodila sam prošli tjedan, bilo je super iskustvo. U 8 ujutro sam došla u predrađaonu, ponudili su mi epiduralnu ali nisam htjela. Primalje su bile jako ljubazne ali kako me dosta bolilo nisam puno riječi progovorila s njima, više je moj dragi bio posrednik u razgovoru. 😀 Muž je bio samnom i u predrađaoni i u rađaoni non stop. Dr. Grdinić me pogledao ujutro kad sam došla i poslije je došao kad je bio izgon, on me i šivao jer sam malo pukla. Odmah su mi dali da dojim u rađaoni. Jako sam zadovoljna bila.
Na 3. Katu isto bilo sve ok. Tuševi i WC su stari ali nije bilo prljavo, imala sam sreću da je cimeeica bila uredna, sve smo čistile s alkoholnim maramicama. Hrana mi je bila koma jer me jako napisala, zadnji dan sam jela samo kekse. Sestre su svako toliko dolazile provjeriti da li nam treba šta. Nisu ni meni plahtu mijenjali ali sam si srećom bila uzela onu nepromočivu podlogu. Ugl, nemam primjedbi, samo pohvale svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji