Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tratinchica26
    14. Studeni 2018. 21:24

Super :)) 
    Ne znam ni sama sta bih jos pitala, puno tog mi se mota u glavi da skroz zablokiram :))
    Sto se tice rezanja/pucanja i anestezije tokom sivanja, da li ste imale problema s time odnosno da li se osjetile sta ili cekaju da potpuno pocne djelovat anestezija? 
    Jedna frendica mi je rekla da kad su je poceli sivati anestezija jos nije djelovala :/ 

Nas_bebac
    14. Studeni 2018. 21:29

Uhh za to ti nisam kopetentna za odg ja sam imala samo 5 savova i nisam oshetila sivanje samo konac kako prolazi kroz kozu(ne boli al je neugodno) meni je cekala doktorica da utrne i bila je fulll blaga paa mozda je i do doktora... Neznam

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• ian1910
    15. Studeni 2018. 08:53

Moj dečko je mogao biti u boxu ali recimo od frendice nije. Preporucam ti da na fino ako inzistiraju da ode kući on kaže da ipak želi Ostat. 
    Mi smo u boxu bili 2 para samo paravan nas je razdvajao to je malo bez veze ali o tome ne razmišljaš kad pocmu trudovi.
    Ja sam jako puno sivana dobila sam anesteziju ne znam koliko je čekala da djeluje iskreno - na nekim djelovima osjetiš samo konac na drugima me malo boljelo ali kažem ti ja sam imala masu šavova.

Elza
    15. Studeni 2018. 09:08

I ja sam prije mjesec dana :)
    Meni je bilo bas lijepo, nemam nikakvih prigovora ni zamjerki. Jedino sto ti savjetujem da si uzmes hrane u torbu, prvo popodne nakaon poroda sam bila bas gladna, da nisam imala neke kekse riknula bi. Hrana mi nije nikako pasala opcenito, napuhnula me. A nakon poroda tijelo bas traži kalorije.
    Muž je bio samnom i u predrađaoni i rađaoni.
    Mene su isto sivali, osjetila sam izvana samo par boc-boc kad igla prolazi kroz kozu ali nije ti to nis... Ono iznutra su sve anestezirali. Samo se opusti i vjeruj da Ce sve biti dobro, bebica uskoro dolazi! ❤️😊

• tratinchica26
    15. Studeni 2018. 09:35

Hvala vam cure :)
    Imam jos jedno pitanje koje nije vezano za temu, pa ako smeta neka admin obrise..
    Prosli mj sam zatvorila komplikacije i otvorila porodiljni.. sljedeci tjedan bi mi trebale sjesti komplikacije, a zanima me da li mi sjeda i porodiljni, odnosno dio, ili sjeda tek nakon rodenja djeteta? 

• ian1910
    15. Studeni 2018. 21:06

U na to ti ne znam odgovoriti 
    A sto se tiče poroda i svega budi mirna, mišljenja sam da imamo zaista dobre doktore! Iako sam ja jako razočarana babicama- a hvale ih na sva zvona.. iskrena ako moram biti eto- to je jedina zamjerka 

Nas_bebac
    16. Studeni 2018. 14:16

Hmm za kompikaci i porođajni jesi zaposlena ili ne? Jer ako jesi  zaposlena onda ces sljedeci tjedan dobit dvije zasebne uplate jedna ce bit za komplikacije druga za porođajni bar sam ja tako dobila... A za nezaposlene mislim da dobivas tek po rođenju djeteta ...
    Ian ja sam imala srece meni je bila babica Magdalena i ona je dusa od žene i stvarno je super

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• ian1910
    16. Studeni 2018. 21:35

Magdalena je najbolja!!! Na žalost kad sam došla smjena joj je završavala tako da Me ona samo pripremila za box.. prespostvLjam da te nije ni rezala ona?? Ja imam osjećaj da me moja babica rezala bez potrebe jer sam već počela pucati Al Ajde Bilo pa prošlo eto 

Nas_bebac
    17. Studeni 2018. 12:50

ian1910

Magdalena je najbolja!!! Na žalost kad sam došla smjena joj je završavala tako da Me ona samo pripremila za box.. prespostvLjam da te nije ni rezala ona?? Ja imam osjećaj da me moja babica rezala bez potrebe jer sam već počela pucati Al Ajde Bilo pa prošlo eto

Ne ne nine me rekla ja sam malo pukla ali nista strasno s obzirom da je bebo zapeo jos je pokisavala pomoc mu dizala je tu opnu za koju je zapeo nakraju je rekla da je to super 😉 al ona je duša od žene jednostavno sve pohvale za nju imam i za beonatologiju gore su isto sve sestre super, al dole na odjelu babinjaca hmm ne bas mozda jedna je bila ok dok druge su samo prolazile bez rijeci bez tona ... A i ja sam jedva cekala da odem bebiju paa... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    17. Studeni 2018. 12:52

Htjela sam napisat da me nije rezala ali autocorrect... I neonatologija hh

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.