Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    18. Listopad 2018. 07:38

Bany, koliko ja znam mislim da u TA ne mozes birat doktora osim ako je visokorizicna T Ili imas nekih drugih problema. Ovako narucuju kad imaju slobodan termin pa koji dr te zapadne, ja mislim koliko sam bila tamo da sam ih sve prošla. Jesi u Labinu kod ginekologa trenutno? Sta se tice epi ja trazila i nisu ni je htijeli dat a i cula sam od drugih cura da svim silama pokusavaju izbjec, ali ako si sigurna da je zelis kazi to odmah cim dođeš!! I ponovi 200 puta ako treba

💙Bartol💙

ami25
    18. Listopad 2018. 07:41

A nama su na tecaju u Pu rekli da je epi nekad nemoguce dobit, 1 anesteziolog i ako je nesto drugo veca hitnoca u tom trenu nista od toga. 

💙Bartol💙

• pula123
    19. Listopad 2018. 09:15

Rodila sam u pulskoj bolnici prije nepunih mjesec dana i mogu reci da sam zadovoljna iskustvom, pogotovo nakon sto citam razna iskustva zena po hrvatskim rodilistima. Doktorica (nazalost zaboravila sam joj ime - mlada, sitne grade, duze tamne kose) je bila predivna, ljubazna i njezna. Puno mi je pomogla i stvarno bila podrska kad sam pocela gubiti snagu i trudove pred izgon. Babica je bila ok, old school starija zena, vidi se da zna sto radi, ali je dosta hladna i gruba. Takodjer, upravo zbog takvog stava babice, sve ono sto su govorili na trudnickom tecaju (mozete birat polozaje, itd.) je palo u vodu. No, sve u svemu sam bila zadovoljna i rodila zdravo dijete za nepunih 6 sati od dolaska u TA. Na 3.katu sam se ugodno iznenadila, ocekivala sam prema komentarima puno goru situaciju.. obzirom da sam bila prvorotkinja nisam imala pojma o dojenju ni brizi za novorodjence - sestre su mi stvarno sve pokazale i mogu reci da su generalno bile ljubazne i pristupacne. Jedino je hrana bas losa. Cure pred termin, samo hrabro, slusajte doktore/babice kad vam govore o disanju - zaista pomaze i sretno! 😀😀

• twisted013
    19. Listopad 2018. 18:55

Evo, ja sam rodila krajem 4 mj. u Puli i stvarno se ne mogu pozaliti na nista. Bile su dvije mlade babice u smjeni, obje divne. Muz je bio samnom cijelo vrijeme i u radjaoni i u predradjaoni. Porod je nazalost zavrsio carskim rezom ali prije toga su samnom pokusali apsolutno sve, probala na stolcicu, cetveronoske na krevetu te na nogama drzeci se za muza oko vrata, sve su mi one tako sugerirale kako bi mi olaksale. Cijelu trudnocu sam vidila u TA u bolnici jer sam bila na heparinu. Sve u svemu ne mogu se pozaliti na nista, na trecem katu ima super sestri ali ima i onih koje nisu bas od pomoci. Slobodno pitajte sta vas zanima, bila sam i na 4 katu na patalogiji trudnoce neko vrijeme pa imam iskustva i tamo 

• ian1910
    20. Listopad 2018. 06:25

Mi smo kuci i snalazimo se iako ne želi bas cikat i imam ful malo mlijeka :-( nakon sto se rodio prebačen je na pedijatriju pet dana i to mi je bio stvarno sok, možda mlijeko kasni i zbog toga, ne znam zaista...
    Mene je kad mi je puko vodenjak pregledala dr kratke plave kose- čula sam da nije iz Pule vrlo ljubazna a u predradjaoni dr becic i jedna dr koju u životu nisam vidjela meni izgleda užasni mlada svjetlije kose- bila mi je i na porodu - nema slike nema tona .
    Svi hvale te babice meni su sve bile koma. Osim divne Magdalene koja me samo sredila za klistir i to jer joj je smjena na žalost završavala. Porodila me neka užasna babica koja me uopće nije ohrabrivala dapače samo mi nešto s oproštenjem kenjala sa se moram tako izraziti i morala sam na ledjima roditi. Toliko ih hvale meni su užasne bile sve.
    Za razliku od 3 Kata gdje sam čula svakakve price i bojala se kakve će biti- žene su predivne!!!! Sve od reda!!!! Moji andjeli su bili Helena i Arabela te jedna mladja sestra crne kose po maglasku nije iz pule- divne divne su!!!! Toliko losih priča o tom 3 Katu sve palo u vodu..
    Ja sam u TA bila od 26tj zbog nekih komplikacija i cijelu trudnoću me vodio dr zoricic. Njezan ljubazan i profesionalan bila sam sigurna s njim skroz i opet bi izabrala njega!!! 

ami25
    20. Listopad 2018. 07:27

Ian ajde barem je sve proslo u redu!!! Za cickanje pokusaj sve sta je u tvojoj moći ako ne ide daj dohranu tako smo i mi u početku i sad smo na samo 1 boci a ostalo cicamo tako da znam kako je. Ta dr kratke plave kose je iz Zaboka Danijela Batas predobra je meni bila!!! A babica koja je bila samnom cijelo vrijeme moze bit da je ista ima neku svijetliju kosu koomaaaa, vikala je na mene da sta ja mislim da ce beba samo ispast i te fore, a 3 kat je meni isto bio super pogotovo jedna plava mlada cura iz Sibenika je.

💙Bartol💙

• ian1910
    20. Listopad 2018. 14:59

Ami da to je ime te dr divna je šteta ati mi nije bila na porodu samom. Babica se derala na mene ti nis ne tiskas odvratna bila ko hvali te iz primalje i obitelji nije mi jasno! Užas! U box mi došla jedna drži mi ruku ujutra i govori mora boliti moraš postata mama Al onako odvratno! Srala mom dečku sto mi pomaze ustat se! 
    Treći kat me oduševio!!!!! Bas oduševio toliko sam se bojala tih priča da su svakakve divne su bile!!!!

• Čope
    20. Listopad 2018. 18:36

bany

pozdrav svima,
    nova san ode,a bliži mi se termin,prvo dite i užasno me stra',možete li mi preporučiti kojeg nježnog i ljubaznog ginekologa,morala bi se javit tu u Pu u TA za dalje,sad smo 37.tt, napravili smo tečaj (Labin) i zanima me epiduralna,imaju li uvik dežurnog anesteziologa ?

Meni su ponudili epiduralnu čim su me smjestili u rađaonu, ali ja sam ju odbila i sve druge proizvode za bolove koje su mi nudili.

-Tea-
    20. Listopad 2018. 20:57

ian1910

Ami da to je ime te dr divna je šteta ati mi nije bila na porodu samom. Babica se derala na mene ti nis ne tiskas odvratna bila ko hvali te iz primalje i obitelji nije mi jasno! Užas! U box mi došla jedna drži mi ruku ujutra i govori mora boliti moraš postata mama Al onako odvratno! Srala mom dečku sto mi pomaze ustat se!
    Treći kat me oduševio!!!!! Bas oduševio toliko sam se bojala tih priča da su svakakve divne su bile!!!!

Ian, mene je primalja spasila od pucanja i rezanja na drugom porodu iako sam imala velike sanse popucati po rezu od prvog poroda... Rekla je:samo dobro slusaj moje upute i nece biti sivanja. (iako je druga beba bila vise od pola kile teza od prve). Poslusala sam ju svaku rijec i nemam nijedan sav...  Pomagala mi je skupa sa dragim okretati se na bok između trudova i hrabrila me prilikom izgona... Prekrasna zena. Na prvom porodu je primalja također bila draga i simpaticna zena.

url=https://lilypie.com]

• bany
    21. Listopad 2018. 12:27

ian1910

Mi smo kuci i snalazimo se iako ne želi bas cikat i imam ful malo mlijeka :-( nakon sto se rodio prebačen je na pedijatriju pet dana i to mi je bio stvarno sok, možda mlijeko kasni i zbog toga, ne znam zaista…
    Mene je kad mi je puko vodenjak pregledala dr kratke plave kose- čula sam da nije iz Pule vrlo ljubazna a u predradjaoni dr becic i jedna dr koju u životu nisam vidjela meni izgleda užasni mlada svjetlije kose- bila mi je i na porodu - nema slike nema tona .
    Svi hvale te babice meni su sve bile koma. Osim divne Magdalene koja me samo sredila za klistir i to jer joj je smjena na žalost završavala. Porodila me neka užasna babica koja me uopće nije ohrabrivala dapače samo mi nešto s oproštenjem kenjala sa se moram tako izraziti i morala sam na ledjima roditi. Toliko ih hvale meni su užasne bile sve.
    Za razliku od 3 Kata gdje sam čula svakakve price i bojala se kakve će biti- žene su predivne!!!! Sve od reda!!!! Moji andjeli su bili Helena i Arabela te jedna mladja sestra crne kose po maglasku nije iz pule- divne divne su!!!! Toliko losih priča o tom 3 Katu sve palo u vodu..
    Ja sam u TA bila od 26tj zbog nekih komplikacija i cijelu trudnoću me vodio dr zoricic. Njezan ljubazan i profesionalan bila sam sigurna s njim skroz i opet bi izabrala njega!!!

ian1910
    imaš Mamine kapi ( planT) hrv.proizvod koje potiču laktaciju, dođu blizu 200kn,al imam povratne info od pacijentica da su pomogle i jeftinija varijanta bi bila čaj od piskavice( Suban), pa ima manje i veće pakiranje( može se naručiti od 500g)
    i bitno je što više piti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.