Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    24. Listopad 2018. 18:38

Kalanhoja čestitke!
    Dijelim mišljenje za wc i tuševe. Je staro, ali je bilo čisto.
    Jedno pitanje... Imate kakvih saznanja hoće li u ovom novom shopping centru biti koja od trgovina za bebe?

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Elza
    25. Listopad 2018. 10:21

Sarita_00

Kalanhoja čestitke!
    Dijelim mišljenje za wc i tuševe. Je staro, ali je bilo čisto.
    Jedno pitanje… Imate kakvih saznanja hoće li u ovom novom shopping centru biti koja od trgovina za bebe?

Hvala! 😊
    U glasu Istre je bilo nabrojano 10ak trgovina, medu njima nije bilo nista za bebe, ali na drugom mjestu sam procitala da Ce sve skupa biti 60-ak trgovina, tako da se nadam da Ce ipak biti nesto 😀

ami25
    25. Listopad 2018. 10:49

Kalanhoja čestitke!!! Drago mi je za super iskustvo
    Sarita biti će Pepco za odjeću i ja sam prezadovoljna, jedva sam čekala da se negdje otvori bliže. I biti će H&M oni imaju dječji odjel, to je sve sta znam, ali biti će sigurno još koja

💙Bartol💙

• ian1910
    25. Listopad 2018. 13:18

Čestitke draga!!!!

ami25
    25. Listopad 2018. 13:28

IAN Koliko je bebač na kraju bio tezak? :)

💙Bartol💙

barbs
    25. Listopad 2018. 14:18

Kalanhoja, čestitke... Još meni je bilo najgore kad bi me ispitivali, a ja ono u trudovima, čekam da prođe, a oni mene gledaju u smislu: šta čekaš odgovoriti?
    Dr, Bečić je meni ok. Nije da je pričljiv. Šivao me. Isto tako bi me došao pogledati tu i tamo... Mene je babica porodila, a on je došao kasnije šivati me i pogledati malog...

• ian1910
    25. Listopad 2018. 17:33

Bebač na kraju bio 3650 Hehehe a 29.9 procijenjen na 3900. Dobro su oni fulali a ja panika cijelu trudnoću! 
    Evo ja danas 17 dana od poroda ispadaju savovi ali još pece :-( 
    I mene babica porodila dr mi samo nalegla na trbuh. 

ami25
    26. Listopad 2018. 07:20

Meni beba na kraju imala 3900 ja mislila 3500 max, joj mene ti savovi ubijali jedno mj dana ispali oni al peklo me dosta dugo i pred malo sam prestala krvarit. Kako ide s cicanjem jel sta bolje? 

💙Bartol💙

Sarita_00
    26. Listopad 2018. 08:54

Meni je na zadnjem uzv procjena bila na 4200! Doktorova procjena je bila 3900, a cura na kraju bila 3950. Moja doktorica skroz govorila da ce biti velika, ali je po procjeni tijekom trudnoce obavezno bila laksa. 
    Savove sam osjetila samo na trenutak kad bi sjela i to kojih 10ak dana. Dva komadica konca sam vidjela. Uostalom, ni nemam pojma koliko savova sam imala. Nisam htjela znati, pa nisam pitala 🤣 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ian1910
    26. Listopad 2018. 10:22

Ja imam masu šavova pukla sam rezana ma svašta. Ugl cicanje nikako nudim mu Al neće uhvati možda 10 min max na dan i to je sve... toliko sam se pilal toliko su mi svašta govorili da mi je puko film i da sad idem za tim - sito dijete je najbitnije! 
    Izdojim jedva 30/40 na dan i to mu dam plus dohrana. Eto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.