Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    09. Rujan 2018. 06:41

Cure evo par info ako pomogne.. Znaci mog su poslali doma, ja sam bila u predrađaoni od 10 do 17 i rekli su da moze bit samnom jer sam bila sama a da nisam nebi mogao bit. A ja sam najgore trudove tamo prolazila sama jer su rekli neka ode da nece to tako brzo nema smisla da čeka. To je jedna soba u biti s 2 kreveta, wcom.. Kasnije u rađaonu naravno mogu a ovo prije sve ovisi o babicama i doktorima i vasoj situaciji kako se otvarate i slično.. 

I jos nesto-vise ne pustaju nikoga u posjetu u sobu osim muža! Znaci od 16 do 16 i 30 samo on moze bit s vama, a ostali u to vrijeme ako zele vidjet bebu moraju kroz staklo pogledat minutu. 

💙Bartol💙

Elza
    09. Rujan 2018. 10:41

Ami, hvala na info 😊
    Ovo za predradaonu ću baš biti tužna ako muža ne puste jer ipak žene znaju biti dugo unutra pa sam htjela da mi pravi društvo, a i radi njega bih htjela da sve faze prođemo zajedno, da i on to doživi.
    Što se tiče zabrane posjeta, to mi je drago jer je počela škola i sezona viroza a one sobe su ful male i ne bih voljela da mi se puno ljudi mota oko bebe, što mojih posjeta što od cimerica.
    Nadam se da ste ti i Bartol dobro ❤️

• ian1910
    09. Rujan 2018. 10:55

Hvala draga na info. Ovo je užas bas me obeshrabrilo. Pa u predradjaoni si u biti i najduže i još ako moraš biti sama. Mislim da to nije ok!!! Ma užas!!!!! Jel ti dolazio tko u predradjaonu ili si bas bila solo solo??

• ian1910
    09. Rujan 2018. 10:59

Sto se posjeta tice nije to ni loše. Jedino poma sata za muza dečka je ipak pre malo

Elza
    09. Rujan 2018. 11:05

ian1910

Sto se posjeta tice nije to ni loše. Jedino poma sata za muza dečka je ipak pre malo

Da, istina, to je malo malo ali možda su tu popustljiviji pa progledaju kroz prste ako ostane duže... Dok mi radimo možda se opet sve vrati na staro hehe

• ian1910
    09. Rujan 2018. 11:11

Kad sam bila na 4katu patologije ja sam se pridržavala kao dečko samo sat vremena na dan i posjete općenito Dok su ostalim curama satima Svi visili u posjeti. Kad sam skuzila počela sam i ja se ne pridržavati. Možda bude i na trećem Katu isto. Al ovo za predradjaonu ja sam bas sad u jedu. Točno se sjećam na tečaju da sic rekli da mogu biti. Užasni su! 

Sarita_00
    09. Rujan 2018. 13:14

Citam to za posjete i kad bolje razmislim je to sasvim u redu. U nekoj od bolnica u Zg u posjetu isto moze samo partner. Mislim da cak ne pustaju djecu u posjete. 
    Ja sam u sobi bila sama, pa moje posjete ne bi smetale nikome. Ali zamislite da vama dode nekoliko ljudi,  vasoj cimerici isto. I jos da se povlace dobar dio dana okolo... Bolje ne. Tih prvih dana vam stvarno treba mir. A svi ostali se mogu strpiti ta 3 dana dok ne dodete doma. Mislim da cete brzo shvatiti da ne zelite bas nikakve goste, osim eventualno mame da vam pomogne. 
    Kad su nas prebacivali iz radaone u sobu, muza su poslali kuci cim smo iz lifta izasli i rekli neka dode za vrijeme posjeta. U sobu smo dosle oko podne, on je dosao tek u 4. Zadrzao bi se do 5, ali nitko nije ni gledao je li tamo ili ne. Dok su u susjednoj sobi posjete znale biti tamo i oko 7. 
    Predradaona nemam pojma ni gdje je 😂 Mene su ostavili za indukciju sutradan, ali sam dobila trudove predvecer. Nisu me htjeli seliti iz sobe u kojoj sam bila nego sam ujutro isla direkt u box. 
    Kakva je praksa s muzevima ne znam jer moj nije stigao. Zbog indukcije su mu rekli da nema potrebe da dolazi prije 10, a ni ja mu nisam znala nista konkretno reci bez obzira na trudove jer me nisu pogledali od 22 h do 8 ujutro. Dosao je 10 min nakon sto sam rodila. Ali nije ni bio odusevljen idejom da bude sa mnom, pa ibolje da nije bio, imali bi vise posla oko njega 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Čope
    11. Rujan 2018. 18:45

Lil

Čope

Pozdrav.
    Jel ima koja da treba rodit u 11mj?
    Meni termin 7.11. Drugo dijete :-)

Pozz
    Meni je termin 21.11. prvo dijete😊

Aaa ke lijepo, ali čini se da će moja van malo ranije XD 
    Sretno :-D

• ian1910
    11. Rujan 2018. 18:51

Koja je praksa Puli za carski? Jel samo ako je dijete na zadak ili ako je u igri gestacijski dijabetes ili ipak gledaju i veličinu bebe? 

zMaji
    05. Listopad 2018. 16:00

ian1910

Koja je praksa Puli za carski? Jel samo ako je dijete na zadak ili ako je u igri gestacijski dijabetes ili ipak gledaju i veličinu bebe?

Ako želis mogu pitati kad budem išla u bolnicu na pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.