Cure. Prvo svima da zazelim sve najljepse u Novoj 2019 🤗
Da li je koja imala problema sa skracenim cerviksom, i ipak rodila u terminu?
Cure. Prvo svima da zazelim sve najljepse u Novoj 2019 🤗
Da li je koja imala problema sa skracenim cerviksom, i ipak rodila u terminu?
Ja znam jednu koja je zbog skracenog cerviksa morala strogo mirovati vecinu trudnoce, pocela se otvarati, a na kraju rodila par dana nakon termina.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo cure da vam se javim :) malena nas je iznenadila tjedan dana ranije, rodila sam 19.11 i sve je proslo u redu na porodu, moj dragi je cijelo vrijeme bio samnom i to mi je full olaksalo jer sam tamo provela cijeli dan i bez njega bih sigurno popi**ila :)
Dosla sam ujutro na pregled s trudovima koji su mi poceli dan prije..pregledala me doktorica kratke plave kose, jako neugodna i obracala mi se svisoka.pregled je bio tako bolan da sam se izderala na nju i nisam joj dala da dalje cacka po meni. Uzas jedan, sam porod je manje bolio nego taj pregled! Ne sjecam joj se imena, ali hvala bogu smjena joj je zavrsila popodne i umjesto nje je dosla drMarkanovic. Kad sam nju vidjela kao da sam boga ugledala :)
Sve pohvale za nju i babice u rodilistu.
Odjel babinjace - nisu mi trebale pelene za malu, koristili su sve njihovo.
osoblje je..ha cuj..sto se tice beba redovno su ih nosile na kupanje i presvlacenje, ali dozvati nekog za pomoc do wc-a ili oko dojenja-nemoguca misija, dobila sam dojam kao da su im rodilje nebitne.
Kasnije smo mala i ja prebacene na peti kat zbog zutice i tamo imam sve pohvale doslovno za svih, svi su bili predobri prema meni i prema maloj, svaka im cast svima.
Pozdrav svima,
zanimaju me iskustva s tečaja za trudnice - je li bolje ići u Dom zdravlja ili u bolnicu, koliko traju i koliko puta muž mora biti prisutan da bi dobio potvrdu?
Hvala 😊
Pozdrav svima,
zanimaju me iskustva s tečaja za trudnice - je li bolje ići u Dom zdravlja ili u bolnicu, koliko traju i koliko puta muž mora biti prisutan da bi dobio potvrdu?
Hvala 😊
Ja sam bila u 2 .mjesecu u bolnici,za Dom zdravlja ne znam. Predavanja su svaki četvrtak u 18.00 ,4x po sat vremena,dosta zanimljivo i korisno,mi smo bili svaki put pa ne znam koji je minimum za potvrdu
url=https://lilypie.com]
DANTE
Pozdrav cure, zanima me stanje u Pulskom rodilistu, naime pocetkom 10.mj stize nasa treca beba, imala sam 2 potpuno prirodna poroda u istom rodilistu 2012 i 2014, ali sam se za prirodan porod oba puta borila ko zvijer, sad cujem da se situacija u ovih 5 godina popravila, navodno da cak zene iz RI i one kojima je blize rodiliste u RI dolaze roditi u Pu jer je ovdje postupak epziotomia smanjen,pa molim sve cure koje su nedavno rodile u Puli da podjele svoje iskustvo :)
Ne znam kakvo je stanje u zadnjih godinu dana, ali znam da je meni lani patronazna komentirala da ne zna sta se dogada, ali da kod vecine rodilja nije bila epiziotomija nego eventualno pucanje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nadam se da se stanje popravilo u Puli. Ja kad sam bila (bilo je to davno) sestre su bile jako bezobrazne,a ja sam stvarno osoba koja gleda sto manje pitat i nisam zanovjetalo . Jedva sam cekala da odem doma . Dobrahno se isplakah ta tri dana,osjećala sam se bijedno.
Nadam se da u 11 mjesecu ove godine neću proći lose kao prvi put .
Ja sam rodila krajem 4mj.
Prvorotka sam. Sve pohvale babici Slobodki, istina je da se trude na sve moguce nacine da ne popucas. Mene su nekim uljem masirali, no priroda je ucinila svoje i pukla sam sama (citaj-velika beba). Nista strasno, 3 savica.
Jako me tjesila i bodrila, i osjecala sam se da joj nisam samo broj vec da joj je istinski stalo. Rodila sam u par sati svoju djevojcicu. Odmah su me zasili, nakon sto su mi ju dali na prsa.
Sto se tice 3 kata, uzas! Pohvala samo mladim sestrama koje su tek pocele raditi. Ja zbilja nisam razmazena, ali ono tamo nije za raditi sa majkama i bebama.
Lezala sam i na 4 katu, i na 5 katu i svi su divni. Taj 3 je eto ko da nije dio bolnice! Sretno i ako te sta jos zanima, slobodno pitaj.
Pozdrav mame, moze neko iskustvo ako imate iz Pulskog rodilista, dali mozete odbit epizjotomiju, drip ili gel ako nezelite naravno ako je trudnoca uredu, i imate li iskustva sa epiduralnom, i ono po meni nekako bitno kakvo je osoblje i kako se ponasaju prema tebi u radjaoni, hvala unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji