Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    21. Listopad 2018. 15:29

Te Mamine kapi sam pila i tad mi je krenulo mlijeko kako treba. Uzela sam ih nakon kojih mjesec dana, potrosila jednu bocicu i nakon tog je ok. Sad, da li je od njih ili se mlijeko sjetilo nadoci tek onda - ne znam. 
    Meni je babica bila tamnije kose. To je sve sto znam jer sam veci dio kunjala, a i nisam imala naocale, pa i kad sam gledala nisam vidjela. Nit je vikala na mene, nit bila neugodna. Govorila kako da se okrenem, cak sam bila i na koljenima. Doktora se izmijenjalo troje, a bila sam tamo 2 sata. Sivala me dr. Djuric. Nije bila nesto posebno komunikativna (imala sam susret s njom i u TA), ali je bila ok. Dr. Bilankov se pojavio, vidio da sam otvorena i nestao. Tijekom poroda se tamo motala mladja doktorica, visoka, svijetle kose. S njom se prije nisam susrela, pa ne znam koja je. 
    Sa 3. kata se najvise sjecam mlade sestre, crnokosa s naocalama. Ta je cesto navracala pitati jel sve ok kad je bila u smjeni. Jedna mi je ostala u ne bas dobrom sjecanju kad je dosla vidjeti zasto beba place, rekla da moze biti svasta i okrenula se i otisla. Neka mladja, plava. Ostali su bili ok. To je sve bilo krajem 5. mjeseca. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

barbs
    22. Listopad 2018. 09:20

Ja stvarno nemam loših iskustva u rodilištu. Jest da mi je jedna babica bila onako malo drska i bezobrazna. Nisam smjela niti jedan zvuk ispustiti, a da ona nešto ne krene komentirati u smislu: ne stenji  i te gluposti, ali muž je bio uz mene, pa vjerojatno se radi toga jako suzdržavala. Muž je bio sa mnom i u predrađaoni i rađaoni. Izašao je 2x kako bi otišao jesti i to u vrijeme vizite i kad su mi davali epiduralnu. Rekle su one njemu da će ga zvati kad me prebace u box, ali htio je ostati sa mnom. Dvije babice su se izmjenjivale. Jedna starija crvenkasto smeđe kose (ta je bila ona malo bezobraznija!) i Magdalena (duša od žene... stvarno je bila jako draga). Na 3. katu eto... Nisu loše al' nisu ni tko zna od kolike pomoći. Zvala sam ih stalno da mi malog stave na cicu, a one pola dana nikako da dođu... Ugl, srećom pa su mi na kraju pomogle s dojenjem i stvarno ih nisam trebala ni za što više. Čula sam i pozitivnih iskustva i negativnih, pa eto - svatko ima svoju priču. Rodila sam prošle godine u 9. mjesecu. U ono vrijeme su mogli doći svi u posjet, ali od 16 do 16:30... Muž je uvijek ostajalo malo duže i nikada mu ništa nisu rekle. Ugl, nije da se baš ljudi pridržavaju sata., Meni je u neku ruku u redu što su i drugima zabranili jer često se zna desiti da cimerici dolazi 100000 ljudi i nije ti fora.

Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 12:14

Ja isto imam samo rijeci hvale za rađaonu uz mene je cijelo vrijeme bila Magdalena(zena anđeo) od doktora bio je Bilankov i Gattoni u jutarnjoj viziti, a na. Porodu je bila i jedna  studentica iz Amerike, Magdalena jedna druga babica ne sjecam se imena(isto ljubazna) i dr. Gattoni isto je bila uredu 🙂 ja sam malo pukla pa sam imala par savova al nista strasno. za 3 kat bilo je ok ako izuzmemo da sam maloga dobila tek nakon 6 sati i to zato jer sam je ja isla traziti, sama sam se ustala i otusirala i sve sestre su rekle da ako  trebam da ih zovem al da ce mi cimerica pomoc ako mi treba pomoc, bili smo i na 5 katu isto imam samo riječii hvale i za sestre i doktore 🙂🙂, mi imamo malo problema sa dojenjem jer je malisa ljen pa nece vuc tj sada je vec malo bolje ali nema dovoljno mlijeka ali nadam se da ce ipak uspjet nesto navuc.. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 12:15

E da pobjeglo prije nego sam uspjela sve napisat dragi je bio uz mene cijelo vrijeme i u predrađaoni i u boxu....

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

ami25
    22. Listopad 2018. 16:27

Nas_bebac jel si ti rodila pred mj dana? Zar nije Bilankov otišao? Ja mislim da je on otišao negdje početkom 8 mj jer znam da sam se molila da mi on bude na porodu,al su rekli da je išao u Švedsku

💙Bartol💙

Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 18:47

ami25

Nas_bebac jel si ti rodila pred mj dana? Zar nije Bilankov otišao? Ja mislim da je on otišao negdje početkom 8 mj jer znam da sam se molila da mi on bude na porodu,al su rekli da je išao u Švedsku

Ne mislim da je cura do mene bila rekla da se doktor zove bilankov sadsa ako je ona pomjesala. Sam i ja jer u TA su mi bilw samo zene jedna plava Full ljepa doktorica i jeda druga plava sa kratkom. Kosom tako da ja ih ne poznajem bas... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

ami25
    23. Listopad 2018. 08:07

A da onda je moguće da je bio dr Bečić ili netko drugi jer je Bilankov otisao početkom 8 mj,ali svi su od dr super zaista

💙Bartol💙

barbs
    23. Listopad 2018. 08:40

I ja sam načula da je Bilankov otišao van HR. 

Nas_bebac
    23. Listopad 2018. 08:56

ami25

A da onda je moguće da je bio dr Bečić ili netko drugi jer je Bilankov otisao početkom 8 mj,ali svi su od dr super zaista

Moguce 🙈🙈 uglavnom ja sam zadovoljna sasvima 😁😁 cak je i hrana uredu iako bis rekao kad vidis da je malo al začudis se kako je ipak zasitna pa te najede 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

barbs
    23. Listopad 2018. 09:37

Nas_bebac

ami25

Moguce 🙈🙈 uglavnom ja sam zadovoljna sasvima 😁😁 cak je i hrana uredu iako bis rekao kad vidis da je malo al začudis se kako je ipak zasitna pa te najede 🙂

Meni je hrana bila odlična :D CImerica je stalno gunđala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.