Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ian1910
    09. Listopad 2018. 21:09

Hvala ti ali eto beba me preduhitrila i jučer sam rodila!
    Ugl da kažem svoje iskustvo za Pulski rodilište.
    Muž/dečko mogao biti cijelo vrijeme uz mene od klistira do poroda! Puno to znaci! U boxu smo bile u dvije svaka sa svojom pratnjom sa paravanom i nisi dečki smetali. 
    Ja moram ruku na srce staviti i reci da sam razočarana babicama. Istina da su pomogle oko disanja jako ali u takvom stanju treba po meni vise empatije- moje mišljenje. 
    Na porodu mi bila neka dr koju nikad prije u životi vidjela nisam a od 26tjedna sam u bolnici na pregledima.a nije rekla bez mimike bez rijeci ne znam kako bi je opisala nadam se samo da me dobro sašila! Babica na porodu- hm ne znam sto bi rekla, možda u tom trenu me morala malo ohrabriti a ne pogledati dr i reci ne tiska ona uopće” za to rezanje i pucanje isto ne znam sto bi rekla možda je trebalo tako možda se moglo izbjeći.
    Na trećem Katu sam ugodno iznenađena jer sam čula toliko loših priča a ima tri sestre mogla bi reci i 4 koje su prekrasne malo za reci prekrasne!!!!! 

• Čope
    13. Listopad 2018. 13:13

ian1910 dali Vam muž ima položen trudnički tečaj ili su ga pustili i bez toga?

Elza
    13. Listopad 2018. 22:13

Čope

ian1910 dali Vam muž ima položen trudnički tečaj ili su ga pustili i bez toga?

Ako se ne varam, ian1910 je bila na tečaju s mužem. U nekim smjenama se može bez tečaja, u nekim ne, valjda ovisi o tome koga se potrefi i da li je gužva u rađaoni. :)

zMaji
    15. Listopad 2018. 00:02

Ian1910 čestitke od 💓

Koliko znam, morate imati položen trudnički tečaj da bi mogli imati pratnju na porodu. 

Nas_bebac
    15. Listopad 2018. 04:27

Mene su pitali di mi je potvrda

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

zMaji
    16. Listopad 2018. 13:41

Cure, one koje nisu a htjele bi, sad su vam upisi za trudnički tečaj. Broj vam je 052-376-600. Ja sam morala čekat mjesec dana. 

• ian1910
    16. Listopad 2018. 23:56

Hvala cure
    Odmah su nas pitali potvrdu o tečaju čim sam išla na ctg i dala sve papire 

ami25
    17. Listopad 2018. 07:26

Ian čestitammm!!!! Jeste vec domeka kako se snalazite?? Meni je bila u pocetku uzasna babica derala se na mene i nije me htijela porodit jer joj je smjena zavrsavala i pustila me u bolovima i pred izgon na stolu kao nis ti nece biti. Tada je dosla  moja babica anđeo Nives se zove ona me porodila, izgon je bio tezak al ona me hrabrila i bila uz mene puno to znači. 

💙Bartol💙

• bany
    17. Listopad 2018. 23:26

Čope

Pozdrav.
    Jel ima koja da treba rodit u 11mj?
    Meni termin 7.11. Drugo dijete :-)

bok,
    evo ja san blizu termin 5.11.

• bany
    17. Listopad 2018. 23:58

pozdrav svima,
    nova san ode,a bliži mi se termin,prvo dite i užasno me stra',možete li mi preporučiti kojeg nježnog i ljubaznog ginekologa,morala bi se javit tu u Pu u TA za dalje,sad smo 37.tt, napravili smo tečaj (Labin) i zanima me epiduralna,imaju li uvik dežurnog anesteziologa ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.