Pozdrav djevojke
Zanima me kada je najbolje za naručiti se za trudnički tečaj i kada ga je najbolje napraviti. Probala sam pronaći nešto na tu temu ali ništa ne nalazim.
Inače u 20 tjednu sam.
Hvala 😁
Nazovi trudničku ambulantu najbolje odmah ujutro
Ja sam ih bila zvala negdje u petom mj i išla sam na tečaj u sedmom.. mislim da je i sad u devetom
Zmaji ja sam bila na dom zdravlja kod patronaznih i dosta sam bila zadovoljna, zvala sam oko 20 tjedna da se narucimo u 5 mj čisto zbog vrucina da ne idemo kasnije😉al mislim da se mozes narucit kad god, u bilo kojem mjesecu trudnoce to mislim..
💙Bartol💙
Poslala sam im mail, valjda netko cita .. Ako mi ne odgovore do utorka nazvat cu ih..
Po meni je tecaj bolje odraditi malo ranije u trudnoći jer kad trbuh jako naraste tesko je toliko sjediti. Tako da nema veze sto si 20-ti tj., tako nesto sam i ja bila.
U Puli me nisu pustili bas kad sam htjela, ja sam htjela ići na tečaj u petom mj tad sam bila nekih 20tj trudna i rekli su mi da dodjem u 7 mj :-(
A to je istina- teško je sjediti toliko! Drugi put smo imali skoro tri sata ja sam poludila!!!!
Da slažem se s tobom Ian u namjeri da nam budu 3 puta drugi put su pretjerali ja više nisam mogla sjedit, ali bilo je stbarno zanimljibo pa mi je zao da je toliko potrajalo jer izgubis fokus kad vise nemozes...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji